Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5827193 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/orbayboran/status/699864909501358080

bu ara :

orbay boran: 7 membran takıldı ama işlemi bitmedi. ;)
Abi Membranlar cok iyi yaaa :sevinc

Alin iste size seffaflik daha ne olsun...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

Acıyorum artık şu gibilere.

Benim de bisküvi denince aklıma Eti geliyor. Orada bile Ülker yok. Onu nasıl yapacaz.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valmiera Glass firmasını tebrik etmek lazim gercekten mukemmel bir membran uretmisler bizim icin

Aldiklari paranin hakkini veriyorlar :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan

Uzun bi aradan sonra cümleten günaydın
Oooo kimler gelmiş, merhaba @yigitcan1903  hoşgeldin  nasılsın.
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 10:19:24 ilhan ]

Çevrimdışı ahmetx

Membran takılınca çatı boru ve halatları hem alttan hem üstten hiç sırıtmaz oldu . :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bugün öğleden önce kapalı koltuk montajı biter.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Oooo kimler gelmiş, merhaba @yiğitcan1903 hoşgeldin  nasılsın.
Hoş bulduk abi şükür sen nasılsın  :)

Çevrimdışı sozkul

geçen sene kongrede yan yana oturduk biz @Oktay @yigitcan1903 @ZEKI abiyle atışma yok :D

İsimler soldan sağa mı sağdan sola mı? :)

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

@yorgo_d(geodem)  abi BEŞİKTAŞ a küfür ettiler fakat SÜLEYMAN SEBA ya küfür ettilermi tam net bilmiyorum.
ne  sikintilari  varmis sarisinlarin  bizimle  ? Kadikoyde hesaplasiriz a rtik  yesil sahada  :bandit:
Yorgo

orda küfredip bizimde ligde etmemizi sağlamaya çalışıyorlar
oyuna gelmeyelim en iyi cevap sahada verilecektir. bunları konuşmak bile ciddiye almak oluyor.

:claps: Aynen  ben  de  aynisini soyledim  ama su var ki  ; biz onlarin Sefa;ya  dua edelim  bunlar  bizim ve futbolumuzun Seba;sina  kufretsin ..  Iki kulubun taraftar profili  hakkinda  onemli bir veri.. Onlari  kendi  pislikelri icinde bogulmaya birakip  bu konu disini da  burada  kapatiyorum  sevgili forum ..  :olmaz 
Yorgo

+İlave Geceleri taksimde skorbord kovalayan Beşiktaş taraftarı :D

ahah  o  ben  oluyorum galiba bi  de  Efe tabi  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 10:27:49 ahmetx ]

sen ne diyorsun Busan limanından beri takipteyiz  :D

http://mediad.publicbroadcasting.net/p/wjct/files/201506/JAXPORTwelcomesMaersk.jpg

:ebebe: :claps: boyle  bir  forum  yok  futbolcu transferleriyel basladik  skorbord izi  surmeye  kadar  devam ediyoruz .. Sonumuz  hayrolsun ..  :D
Yorgo

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 10:38:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2016, 10:38:17
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı samet-53

Cümleten hayırlı sabahlar,
Şöyle bir haber okudum buraya yazayım dedim.
HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Başkan Fikret Orman’ın hafta sonu tatillerini kaldırdığı ve çalışanların tam kapasite olarak 7 gün boyunca çalışacağı öğrenildi.
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Anıl1903

Acıyorum artık şu gibilere.

Resmi sosyal ağlarda paylaşılan fotoğraflara bakıyorum işim bitince hemen çıkıyorum.Yorumlara bakınca bunlar nasıl taraftar diyorum valla deliriyorum art niyetle ve cahilce yazılanlara yazık valla...
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 10:43:41 Anıl1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

dün paylaşılmış mıydı ? Fotoya bakıp JK neden büyük yazılmış demeyin perspektiften kaynaklanıyor  :D

https://igcdn-photos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/e35/12728436_190973657926015_1944424973_n.jpg

abi J K 4 sıra diğerleri 3 sıra 1 sıra kalın olmuş :D  :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Cümleten hayırlı sabahlar,
Şöyle bir haber okudum buraya yazayım dedim.
Yasaklı Link’ün edindiği bilgiye göre; Başkan Fikret Orman’ın hafta sonu tatillerini kaldırdığı ve çalışanların tam kapasite olarak 7 gün boyunca çalışacağı öğrenildi.
Öyle birşey imkansız işiçilerin hakkı haftada birgün yasa gereği sadece pazar çalışması yaparsın oda mecburi değil
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ahmetx

Öyle birşey imkansız işiçilerin hakkı haftada birgün yasa gereği sadece pazar çalışması yaparsın oda mecburi değil
@Melekcik bir sor bakalım arkadaşına skorbordları taşıyan tırlar stadı bulabilmişler mi ?  :D

Çevrimdışı ahmetx

Son dakika : Vodafone bazları açılışa hazır olacak.

Çevrimdışı Arthur

dün paylaşılmış mıydı ? Fotoya bakıp JK neden büyük yazılmış demeyin perspektiften kaynaklanıyor  :D

https://igcdn-photos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/e35/12728436_190973657926015_1944424973_n.jpg

Alt kat pikselleri çok güzel oldu ama üst katlar iyi değil. Alt kat gibi pikseli az serpiştirselerdi iyiydi  :dry:

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı samet-53

Belki fazladan mesai şeklinde ücretlendirilirse stad açılana kadar çalışabilirler.
Ya da geceleride çalışma olabilir.
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı yigitcan1903