Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5827392 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı ers_an

Günaydın Rüyamda Fikret başkanı gördüm stad inşaatına kapalıdan kaçak sızmıştım numaralıdan beni gördü zemine inip kovalamaya başladı baktım aşağıda 20 kişi var kaçak girenlerin hepsini yakalamış madem girdiniz şu numaralı koltuklarını takın dedi çalıştırdı bizi resmen :D
Sabah sabah sesli güldüm valla. Allah hepimizi güldürsün.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin.. Cok yasa @sdemirsoy sabah sabah iyi neselendirdin bizi..
Bu ara tolgay golü var bugün... Yazin kenara

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın dozerlerden çıkan toprak miktarını,stada giren çıkan kamyon sayısını,testere kirişleri,prekastları,kolonları,kirişleri,semerleri,membranları teker teker sayan büyük Beşiktaş taraftarı.

Çevrimdışı Deadam

Günaydın dozerlerden çıkan toprak miktarını,stada giren çıkan kamyon sayısını,testere kirişleri,prekastları,kolonları,kirişleri,semerleri,membranları teker teker sayan büyük Beşiktaş taraftarı.

+İlave Geceleri taksimde skorbord kovalayan Beşiktaş taraftarı :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Erdem Çözer

+İlave Geceleri taksimde skorbord kovalayan Beşiktaş taraftarı :D

şimdi gördüm o fotoğrafları ve eğer doğruysa yani onların içinde skorbord varsa pes artık  :lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903

@yigitcan1903 nerelerdeydin @Oktay la atışmalarınızı özledik .  :D
Kafam pek iyi değildi   
Beşiktaş yakıyor kafamı :D
Reset gerekti @ahmetx
hoş geldin nerelerdesin be @yigitcan1903
Hoş bulduk kardeşim :D @SDemirsoy
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 09:39:39 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı SDemirsoy

@yigitcan1903 nerelerdeydin @Oktay la atışmalarınızı özledik .  :D
geçen sene kongrede yan yana oturduk biz @Oktay @yigitcan1903 @ZEKI abiyle atışma yok :D
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 09:49:31 Oktay ]

Çevrimdışı browerdi

Maçtaki arkadaşımla mesajlarım  Seba'ya küfür ettiniz mi ?
Yok duymadım öyle tezahürat. Seba ne alaka. "Orası beşiktaş olsa ne yazar"ı söyledik, "inleyen nağmeler"i söyledik.
Seba'ya laf söylemek mümkün mü? Allah çarpar!

Görüldüğü üzere büyütülecek bir durum yok gaza gelmeyelim arkadaşlar.

Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı ahmetx

şimdi gördüm o fotoğrafları ve eğer doğruysa yani onların içinde skorbord varsa pes artık  :lol:
sen ne diyorsun Busan limanından beri takipteyiz  :D

http://mediad.publicbroadcasting.net/p/wjct/files/201506/JAXPORTwelcomesMaersk.jpg

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Kafam pek iyi değildi   
Beşiktaş yakıyor kafamı :D
Reset gerektiHoş bulduk kardeşim :D
bize de lazım o resetten stad açılsın resetleyeceğim kendimi beni bir daha zor bulursunuz.

Çevrimdışı yigitcan1903

bize de lazım o resetten stad açılsın resetleyeceğim kendimi beni bir daha zor bulursunuz.
Buluruz buluruz Beşiktaşla ilgili bişeylerin etrafında buluruz yine

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı minsk kartali

Abi hiç de abartı falan yok. Beşiktaş JK yazısı ancak bu kadar kötü yazılabilirdi.
:claps: :claps:
Kesinlikle. Ben anlamiyorum neden bu kadar savunuluyor bu yazi ? Bildigin stadin tek kotu tarafi su anda. Vodafone arena yazisi guzel. Spor toto guzel. Denizbank guzel. En onemli olmasi gereken Besiktas yazisi bildigin cok kotu. Insanlar cok mu iyimser? Bunun guzel oldugunu savunanlar, bana bir tane, daha kotu yazi ornegi gosterebilirler mi diger herhangi bir stadyumdumdan? Bildigin bastan savma , uzerine hic dusunulmemis, kafa yorulmamis yazmis olmak icin yazilmis gibi duruyor. Burada bir arkadasimiz mukemmler ornekler yapti ve gosterdi dun. Demek ki daha guzeli yapilabilirken neden bu ucube gibi yazi savunulur. abartiliyor falan denilir hic anlamiyorum.

Çevrimdışı serdart

Günaydın arena, sabah 7:45 gibi stadın ordan geçtim araçla ama çok bakamadım tünel çıkışından sadece yeni açıkta işçiler vardı çatıda. erken başlıyorlar epey. bol koltuklu membranlı günler. cuma yine rüzgar ve yağış geliyor yine dururlar. o zamana kadar işler yolunda gitsin. + yağmur deli gibi yağmadığı sürece çalışma olsa iyi olur yoksa yağmurlar devam edecek zaten nisana kadar.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serdkar

[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 10:01:48 Serdkar ]

Çevrimdışı serdart

7 takılmış 8 yolda. keşke 2 tane taksalar ya da eski açıktan da başlasalar bi ekip. koltuklarda artık poşet yok sanırım. kirleniyorlar. kapalı ve numaralı üstü içinde aynı membran mı kaplanacak acaba. yoksa vodafone arena dikilmiş şekilde mi gelir? yoksa üzerine mi yapıştırılır/dikilir?

Çevrimdışı ahmetx

Acıyorum artık şu gibilere.

ver halk ekmek büfesini buna 1 gün durmaz kaçar bu tipler her şeyi ekmek elden su gölden sanıyorlar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın Rüyamda Fikret başkanı gördüm stad inşaatına kapalıdan kaçak sızmıştım numaralıdan beni gördü zemine inip kovalamaya başladı baktım aşağıda 20 kişi var kaçak girenlerin hepsini yakalamış madem girdiniz şu numaralı koltuklarını takın dedi çalıştırdı bizi resmen :D
:kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı denilanz

sırf bu yüzden yorumları hiç okumuyorum..
Kaçamıyorsun ki abi, her yerdeler. İlgili ilgisiz her paylaşımın altında bitiyorlar.