Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5827638 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı canergiray77

aha skorboartlar bunların içinde kesin yoksa taksimde ne isleri var bunlarin :D
süper süper  :halay: :halay: :sevinc :sevinc :ishock: :ishock:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

bi cacık değil ne olacak taş attıp yorulmadık :icool: yanlız onlar oraya nasıl çıkmışlar hayret kimse durdurmamış adamları taksime kadar gelmişler normalde yasak bildiğim bu tarz tırların oralara girmesi  :icool:
tekrar tesekkru ..  Yassah  yassah  da  arkadas  oraya  kadar  gelmisken biraksaydi  aradan  gumussuyundan kaysalardi  asagi   :evillol:
Yorgo

Çevrimdışı Pikselli

Konu dışı olacak ama bu tapatalk baya iyiymiş :)

SM-T315 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı Efe

skorboartların markası LG mi acaba merak ettim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

tekrar tesekkru ..  Yassah  yassah  da  arkadas  oraya  kadar  gelmisken biraksaydi  aradan  gumussuyundan kaysalardi  asagi   :evillol:
başkan araya girer bizimse aldırır aşşa biraz  sonra :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

yarın foto düşer mi
bende merak ediyorum eğer gelmişlerse paylaşım olur heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ferhat Türk

skorboartların markası LG mi acaba merak ettim

LG her konuda iyi bir marka ama bu konuda da en iyisi LG mi @Efe. bazı takımların samsung kullandığını da hatırlıyorum sanki
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Efe

LG her konuda iyi bir marka ama bu konuda da en iyisi LG mi @Efe. bazı takımların samsung kullandığını da hatırlıyorum sanki
ben sadece deniz aşırı geldiyse olma ihtimali vardır diye düşündüm samsungsa zaten en iyisi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

ben sadece deniz aşırı geldiyse olma ihtimali vardır diye düşündüm samsungsa zaten en iyisi  :icool:
:D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ferhat Türk

samsung s6 adam mıdır :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

En iyisiyse Apple Tv de olabilir abi :evillol:
onlar 4.7 inchten fazlasını yapamasınlar berbat ederler :evillol: biz samsung lg den birinin olmasını diliyelim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ferhat Türk

skorbord resimlerinin ve fiyatlarının olduğu bir site yok mu ya aradım bulamadım :iblush:

Çevrimdışı Efe

skorbord resimlerinin ve fiyatlarının olduğu bir site yok mu ya aradım bulamadım :iblush:
özel yapımdır perakende satış olacağını sanmıyorum ısmarlama yapılıyordur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrkunCoskun

Membranda vodafone yazacak mi cok merak ediyorum. Seffaf makette kirmizi cok siritmadi ama Beyaz a vodafone yazarlarsa garip olabilir  :lol:

Çevrimdışı Yalçın

özel yapımdır perakende satış olacağını sanmıyorum ısmarlama yapılıyordur

Efe bizim skorbord 360 olmayacak degil mi?
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Membranda vodafone yazacak mi cok merak ediyorum. Seffaf makette kirmizi cok siritmadi ama Beyaz a vodafone yazarlarsa garip olabilir  :lol:
ben bişey yazılacağını düşünmüyorum yazılmamalıda sadec kalsın çatıda  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ben bişey yazılacağını düşünmüyorum yazılmamalıda sadec kalsın çatıda  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

onlar 4.7 inchten fazlasını yapamasınlar berbat ederler :evillol: biz samsung lg den birinin olmasını diliyelim :)

Goruntu icin en keskin ekranlar sharptir. bildigim kadariyla apple'in da ekranlarini uretiyordu. Sharp>philips>lg>sony>samsung diye devam eder ekran kalitesi.

Çevrimdışı harund1k3

Kesinlikle yazilacak diger turlu vodafone'un reklamlari ustten bakildigi zaman belli olmayacaktir. %100 yazilacaktir.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

başkan araya girer bizimse aldırır aşşa biraz  sonra :D
aynen, stadda  yatiyordur  zaten   cuneyit abi  edasiyla  gelir ve kendine has  uslubuyla sizleri 'almağa' geldim benle geliyorsunzu  der  :lol: :D
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 01:35:49 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı FARUK

Efe bizim skorbord 360 olmayacak degil mi?
Karşılıklı 2 köşede olacak scoreboard
360 oldukça maliyetli

Çevrimdışı OrkunCoskun

Kesinlikle yazilacak diger turlu vodafone'un reklamlari ustten bakildigi zaman belli olmayacaktir. %100 yazilacaktir.

Bence de kesinlikle yazılacak ama Vodafone Bayisi gibi olucak Beyaz üzerine kırmızı Vodafone . Yazılacaksa bile siyah yazılsa bari