Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5829085 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

hizli iyaniti  actim  sol alttaki   burada resimekle  butonu var  onabasiyorum  bi  sey olduguyok ? ? mallastim iyic e  :ebebe:
hızlı yanıt değil yanıtladan yapacan yanıtlaya bas sonra ekler ve seçenekler dosya seç :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

hemen yanıtlaya gir altta ekler ve seçeneklere bas ordan yükle hemen ama hemen :D
istersen ozelden mailini ver  hemen atayim sana  sen yukleyiver ya da 
Yorgo

Çevrimdışı ddc1979

Bi stadın dış görüntüsünün sadeliğine bak , bi de Piksel ve koltuk yazılarının iç görüntüyü ne hale getirdiğine bak.. Çok mu zordu jilet gibi koltuk düzeni yapıp doğru düzgün fonlarla isim yazmak.. Taraftar görüşünden uzak dayatma bir durumdan başka bişey değil..
Tribün Görüntüsü şu an amiyane tabir ile Çİngene Göçünü andırmaktan öteye gitmiyor maalesef ...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Apocalyptica

Tarafatar baskıyı hakem ve rakip üzerinde kurmalı kendi oyuncularımız üzerinde değil !

Bizimkiler şarkı - beste söylemekten maçı bile izlemiyor ! Nasıl baskı kuracaksın o zaman hakem ve rakip üzerinde ???
Hakemi etkilemek cok kolay olmayacaktir. Cok korkusuz takimin uzerine geliyorlar...stad ve

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

istersen ozelden mailini ver  hemen atayim sana  sen yukleyiver ya da 
olur telefonumu yazıyorum vats app tan yollarsın :D pm atıyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

allaah allaha yaa yanitla nerede   bulamadim bir turlu 
Yorgo

Çevrimdışı Anıl

360 ve 270 panolar şu şekilde düşündüm doğru mudur?
Evet abi böyle olacak :ok: 270 derece olanlar loca katı balkonuna asılacak işaretlediğim gibi :)

Çevrimdışı Anıl

360 panolara bursa stadında izin verilmemişti acil çıkışları kapatıyor diye bize de izin vermeyeceklerdir
Nasıl yani ? Her stadda aynı şekilde o 360 panoların olduğu kısım sadece diğer stadlarda orası da 270 derece biz de 360 olacak deniyor :alala:

Çevrimdışı merttokeer

Evet abi böyle olacak :ok: 270 derece olanlar loca katı balkonuna asılacak işaretlediğim gibi :)
eyvallah  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neyse   sevgili  forum diyecegim su ki  ; (tabi  basima bir  sye gelmeyecekse  :evillol: zira yanlis  alarm da  olabilir,  kiz arkadasim yanimdaydi  ve hararetlice  bi sey konusurken onu  boldum ve  fotolari cektim  o yuzden soramadim polisle  insaat baretli  elemana)
Taksim meydanda  iki tane  tir meydana girmeye calisiyordu ancak polis  onlara  ve  baretli  adama meydana  cikamayacagini soyleyip baska  alternatif  bir yol sunuyordu...
Acaba bu   iki  tirin icinde  ne ola  ??   :ishock: 
(Tirlarin  MAERSKe  ait  oldugunu  soylememistim di mi  :evillol: ) Foto da  cektim ama yukleyemiyorum..

Mahmuutt ekramdayım :kop:

Dev ehramlar geliyo :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Yorgo

Çevrimdışı Efe

aha skorboartlar bunların içinde kesin yoksa taksimde ne isleri var bunlarin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

@Efe yani bugün 1 membran takıldı dimi, boş geçmekten iyidir
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı YunusEmre

@ahmetx un gemi gelmiş demek maerks line o geminin adıydı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı can1903

Allaaah
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

aynen  !   yarim saat evvel  cektim bu  fotolari  ..  elemanalr   gecmeey calisiyordu polis de  briakmiyordu ..  Burada  biel engel arkadas  diyecektim ama   tek degildim ki  :))  Soramadim da  .. Bu arada  fotolari yukeldigin icin  sagol Efe, benim  beceriksizligim tuttu:) 
Yorgo

Çevrimdışı Ferhat Türk

Nasıl yani ? Her stadda aynı şekilde o 360 panoların olduğu kısım sadece diğer stadlarda orası da 270 derece biz de 360 olacak deniyor :alala:

Facebooktaki stadyumlar ve projeleri mi ne öyle bir sayfa var ya onda göstermişlerdi. Maç öncesi 360 panolarının köşelerini söktürmüşlerdi yasakmış sözde
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Efe

@Efe yani bugün 1 membran takıldı dimi, boş geçmekten iyidir
tabi akşam olurken sermeye başlamışlardı yarın 8.mebranı sermeye başlarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

aynen  !   yarim saat evvel  cektim bu  fotolari  ..  elemanlar   gecmeye calisiyordu polis de  birakmiyordu ..  Burada  bile engelle  karsilasiyoruz arkadas,  diyecektim ama   tek degildim ki  :))  Soramadim da  .. Bu arada  fotolari yukledigin icin  sagol Efe, benim  beceriksizligim tuttu:) 
Yorgo

Çevrimdışı can1903

tabi akşam olurken sermeye başlamışlardı yarın 8.mebranı sermeye başlarlar
iyi iyi ya hergün 1 tane takılsın en azındna çok şekilleniyor çatı müthiş oluyo bence

Çevrimdışı Efe

aynen  !   yarim saat evvel  cektim bu  fotolari  ..  elemanalr   gecmeey calisiyordu polis de  briakmiyordu ..  Burada  biel engel arkadas  diyecektim ama   tek degildim ki  :))  Soramadim da  .. Bu arada  fotolari yukeldigin icin  sagol Efe, benim  beceriksizligim tuttu:) 
bi cacık değil ne olacak taş attıp yorulmadık :icool: yanlız onlar oraya nasıl çıkmışlar hayret kimse durdurmamış adamları taksime kadar gelmişler normalde yasak bildiğim bu tarz tırların oralara girmesi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

iyi iyi ya hergün 1 tane takılsın en azındna çok şekilleniyor çatı müthiş oluyo bence
şu 42 sayısını saymaktan canım çıktı bu stadta bide mebran sayıyoruz şimdi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

şu 42 sayısını saymaktan canım çıktı bu stadta bide mebran sayıyoruz şimdi :D
Yapacak bişey yok biticek artlkl  :D

Ohh  be  nihayet ! Ilk  fotolarimi boyle bir habe r vererek eklemek  cok guzel oldu .. Sagolsun Efe ona yolladim kendisi  yukledi ama  bu zevki  ben de  yasamak istedim   :evillol: 45  dk evvel bu iki tir  taksimdeydi arkadaslar.. Acaba ne ola ki    :super: :biggrinking: :ishock:
Yorgo