Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5827512 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Emre Keşküş

BEŞİKTAŞ JK yazı fontu mutlaka düzeltilmelidir, "K" harflerinde uyumsuzluk var biri kalın biri ince olmuş...Beşiktaş JK yazısı üstündeki pikseller de çok fazla ve yakın duruyor.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Necmi abi gecmis sayfalarda da itiraf ettigi gibi cati kiris ve kolonlarin giydirilmesi lazim. Bakin Necmi abi bile bunu soyluyorsa gercekten birsey yapilmasi lazim demektir.

Bu kiris ve kolonlari boyamak yetmiyor. Beyaza boyasan bile cirkin gozukecek cunku ortalikta civatalar, eklem parcalari, kare baglanti parcalari hala gozukecek.

Siyah, fume, beyaz, kufeki rengi. Hangi renk daha iyi gozukur bilemem ama kesinlikle pratik bir giydirme sistemiyle kapatmalari lazim bu goruntuyu.

Ayrica kolonlarin daha kalin (sisman) gosterilmesi lazim. Ince, sirik kolonlarda uymuyor.

Bence bunun icin birsey yapilacak ama bence hala uzerinde kafa yoruyorlar.
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2016, 23:35:26 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Efe

Abi hiç de abartı falan yok. Beşiktaş JK yazısı ancak bu kadar kötü yazılabilirdi. Yeni açık pikseller ise kesinlikle yeniden düzenlenmeli.
sana göre öyle işte bana göre değil herkesi mutlu etmen imkansız başkan bu şekilde istedi belki nerden biliyoruz bu yazı beğenildi sana göre bana göre o yüzden yapılanı benim semek lazım artık stad bi açılsın sonrasında bakılır eksik varsa düzeltilir büyük faiş hata olmadığı sürece
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Necmi abi gecmis sayfalarda da itiraf ettigi gibi cati kiris ve kolonlarin giydirilmesi lazim. Bakin Necmi abi bile bunu soyluyorsa gercekten birsey yapilmasi lazim demektir.

Bu kiris ve kolonlari boyamak yetmiyor. Beyaza boyasan bile cirkin gozukecek cunku ortalikta civatalar, eklem parcalari, kare baglanti parcalari hala gozukecek.

Siyah, fume, beyaz, kufeki rengi. Hangi renk daha iyi gozukur bilemem ama kesinlikle pratik bir giydirme sistemiyle kapatmalari lazim bu goruntuyu.

Bence bunun icin birsey yapilacak ama bence hala uzerinde kafa yoruyorlar.
bence oranın giydirmesi bellidir küfeki ve çatı işlerinin tam bitmesini bekliyorlar kesin giydirme yapılacak aşşası kurtarmaz görüntü olarak çıplak kaldı kolon ve kirişler  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

bence oranın giydirmesi bellidir küfeki ve çatı işlerinin tam bitmesini bekliyorlar kesin giydirme yapılacak aşşası kurtarmaz görüntü olarak çıplak kaldı kolon ve kirişler  :)

Valla bisey yapmazlarsa ben düsüp bayilirim  :lol:

Çevrimdışı Efe

Valla bisey yapmazlarsa ben düsüp bayilirim  :lol:
yapmaları gerek her santimine bu kadar özenilmişken en önemli bölümlerden birinide boş geçmezler heralde tabi teknik olarak o bölümler açık kalmak zorundaysa ayrı çünkü oynar bölüm belki gözlenmesi gerekiyordur sorunlara karşı o zaman boya dahi vurmazlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eronimo18

Forumda daha önce tribün merdivenlerinin renkli olması gerektirdiğine kural olduğunu okumuştum.

Bugünkü psg - chelsea maçında merdivenler gri renkteydi
HADİD - 20

Çevrimdışı mülkübey

Beşiktaş yazısı önemli , j ve k sanki daha büyük gibi , B nin köşesi de bozuk gibi ,A da  problem var.(ya da fotoğraflar yanıltıyor )  Stattaki yetkililerimizin özellikle Beşiktaş JK yazısında hiçbir hata kabul etmeyeceğini  düşünüyorum.

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı onurturan

yapmaları gerek her santimine bu kadar özenilmişken en önemli bölümlerden birinide boş geçmezler heralde tabi teknik olarak o bölümler açık kalmak zorundaysa ayrı çünkü oynar bölüm belki gözlenmesi gerekiyordur sorunlara karşı o zaman boya dahi vurmazlar
Aynen öyle olacak bence @Efe ..(ne yazk ki yapacak birsey yok gibi)

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Olabilir, onun icin pratik birsey bulmalari lazim. Gerektiginde kolayca cikarilip kontrl edilebilmesi icin. Muhendis degilim ama eklemleri ve civatalari hava kosullarindan korumak, acik birakmaktan daha iyi olacagini dusunuyorum.

Ama surekli acik olarak gozlem altinda kalmalari gerekiyorsa yapacak bisey yok.
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 00:02:19 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı aek

Bu membranlar neden bu kadar ağır gidiyor neden daha fazla işçi ile öteki taraftanda birileri devam etmiyo niye tek tek sadece sol tarafa doğru bir çalışma var başka işçilerde öteki tarafa doğru membranları gerse daha hızlı olur bunun sebebini bilen yok mu

Çevrimdışı eronimo18

BEn stadin bitme suresinden cok uzerimizdeki hakem baskindan kurtulmanin bizi sampiyon yapacagini dusunuyorum...inonude oynarken bile biz ne sampiyonluklar verdik...stad mutlaka onemli olacaktir ama bence en onemli parametre olmayacaktir. Bence yonetim staddan daha cok buna yogunlasmali ve masabasinda alinan kararlarla bir sampiyonlugumuz daha elimizden alinmamali

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarafatar baskıyı hakem ve rakip üzerinde kurmalı kendi oyuncularımız üzerinde değil !

Bizimkiler şarkı - beste söylemekten maçı bile izlemiyor ! Nasıl baskı kuracaksın o zaman hakem ve rakip üzerinde ???
HADİD - 20

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Arkadaslar  az  evvel Taksim meydandan  eve dogrui gidiyordum  bir  de  ne goreyim ...
 foruma foto nasil yukleniyor yahu  ??  :alala:
Yorgo

Çevrimdışı Sedat_BJK

BESIKTAS JK yazisini nasil bu kadar bastan savma yaptilar anlam veremiyorum. Simdiye kadar her yapilani bir sekilde benimsedim ama bu yazi hic mi hic icime sinmedi.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

:alala: Resim ekleye geliyorum ama  bi sey olmuyor..  surukleyip  yapistiriyorum  bu  kez de  ekreanin tamami  fotoyla  kaplaniyor 
Yorgo

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar  az  evvel Taksim meydandan  eve dogrui gidiyordum  bir  de  ne goreyim ...
 foruma foto nasil yukleniyor yahu  ??  :alala:

hemen yanıtlaya gir altta ekler ve seçeneklere bas ordan yükle hemen ama hemen :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

hemen yanıtlaya gir altta ekler ve seçeneklere bas ordan yükle hemen ama hemen :D
Bak hemen diyor :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjklimert_

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Neyse   sevgili  forum diyecegim su ki  ; (tabi  basima bir  sye gelmeyecekse  :evillol: zira yanlis  alarm da  olabilir,  kiz arkadasim yanimdaydi  ve hararetlice  bi sey konusurken onu  boldum ve  fotolari cektim  o yuzden soramadim polisle  insaat baretli  elemana)
Taksim meydanda  iki tane  tir meydana girmeye calisiyordu ancak polis  onlara  ve  baretli  adama meydana  cikamayacagini soyleyip baska  alternatif  bir yol sunuyordu...
Acaba bu   iki  tirin icinde  ne ola  ??   :ishock: 
(Tirlarin  MAERSKe  ait  oldugunu  soylememistim di mi  :evillol: ) Foto da  cektim ama yukleyemiyorum..
Yorgo

Çevrimdışı merttokeer

360 ve 270 panolar şu şekilde düşündüm doğru mudur?

hizli iyaniti  actim  sol alttaki   burada resimekle  butonu var  onabasiyorum  bi  sey olduguyok ? ? mallastim iyic e  :ebebe:
Yorgo

Çevrimdışı Sedat_BJK

Neyse   sevgili  forum diyecegim su ki  ; (tabi  basima bir  sye gelmeyecekse  :evillol: zira yanlis  alarm da  olabilir,  kiz arkadasim yanimdaydi  ve hararetlice  bi sey konusurken onu  boldum ve  fotolari cektim  o yuzden soramadim polisle  insaat baretli  elemana)
Taksim meydanda  iki tane  tir meydana girmeye calisiyordu ancak polis  onlara  ve  baretli  adama meydana  cikamayacagini soyleyip baska  alternatif  bir yol sunuyordu...
Acaba bu   iki  tirin icinde  ne ola  ??   :ishock: 
(Tirlarin  MAERSKe  ait  oldugunu  soylememistim di mi  :evillol: ) Foto da  cektim ama yukleyemiyorum..
Skorboard?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ferhat Türk

360 panolara bursa stadında izin verilmemişti acil çıkışları kapatıyor diye bize de izin vermeyeceklerdir
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...