Biraz önce buraya çatıyı beğenmediğime ilişkin bir ileti girdim ama anında iki tanesi de silindi.
bana çöp karıştırtıyorsun inşaat başlığında silinen iletin yok sonra futbol başlığında buldum
silinme nedenide belli yanlış başlık eleştirmenle ilgisi yok övsen bile silinir yaptığın itham çok çirkindi
bu güne kadar bu forumda hangi eleştiriyi sildik. siz sildiğimiz küfür ve hakaretleri eleştiri sanıyorsunuz silincede
vay efendim eleştirilerimizi siliyor oluyor. bu güne kadar saygı çerçevesinde yapılıpta eleştirisinin silindiğini
söyleyecek bir kişi çıksın silinen hiç bir şey yok olmuyor burdan sizin görmediğiniz bir yere gidiyor ve orda her
silinen mesajı okuyorum. ve bu güne kadar haksız yere silinmiş mesaja rastlamadım. Kaldıki içlerinde bolcana
benim mesajımda var. Bu forum ön yargılarla yönetilmiyor. Her yazılan mesaj içeriği önemli olmadan bizim için değerlidir.
Bir Beşiktaşlı kardeşimizin fikirleridir inanırız inanmayız bunu tartışarak gösteririz ama asla sansür uygulamayız.
Burda bir çok kez katılmadığım konularda insanlarla tartıştığıma şahit oldunuz. Peki tartışmak yerine mesajını silip gitmek daha kolay değilmi.
neden uzun uzadıya dert anlatmaya çalışıyorum. Madem dediğin gibi Eleştiriye tahammülümüz yok sileriz olur biter değilmi.
biz forumun işleyişi düzgün olsun diye belli kuralları koyduk bunu yaparkende kafamıza göre yapmadık bu güne kadar forum içersinde
yaşadığımız tecrübelerle oluştu Sizler bu kurallar içersinde yazdığınız sürece ne yazdığınız beni yönetici olarak ilgilendirmiyor
karşı görüş bildirirmiyim bildiririm ama bunu herkes gibi üye olarak yaparım.
@dlcs yanlış yaparsakta özür dilemeyide biliyoruz
çünkü burdaki her Beşiktaşlı düşüncelerine bakılmaksızın önemlidir. Kimse burda kırgın olmamalı. Rahat şekilde girip yazısını yazmalı.