Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5833203 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimiçi murat

pikselsiz olsaydi boyle olacakti yeni acik. ah ulan be ne vardi boyle olsaydi sanki.

İçim karardı.piksel daha güzel .

Çevrimdışı aa.aslan

pikselsiz olsaydi boyle olacakti yeni acik. ah ulan be ne vardi boyle olsaydi sanki.
iyiki pikselli olmuş bana göre.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Serdkar

Biri bana bunu acikliyabilir mi?

neden catida bu kadar az isci calisiyor?? para diycekseniz para cok sacma ornek olarak:

10 isci gunde 2 tane mebran takarak 50 membran desen 25 gunde bititir. 25 gun 10 isci yovmesi

yada

20 isci gunde 4 mebran takarak 50 tane mebrani 12.5 gunde bitirir 12.5 gun 20 isci yovmesi = AYNI ..

neden tek taraftan bu kadar yavas sekilde yapiliyior?

ayni seyler stadin cok farkli yerlerinde dusunulebilir.

duyumlar göre yakinda 2 membran takimi gelecekmis...

Çevrimiçi Necmi

Biri bana bunu acikliyabilir mi?

neden catida bu kadar az isci calisiyor?? para diycekseniz para cok sacma ornek olarak:

10 isci gunde 2 tane mebran takarak 50 membran desen 25 gunde bititir. 25 gun 10 isci yovmesi

yada

20 isci gunde 4 mebran takarak 50 tane mebrani 12.5 gunde bitirir 12.5 gun 20 isci yovmesi = AYNI ..

neden tek taraftan bu kadar yavas sekilde yapiliyior?

ayni seyler stadin cok farkli yerlerinde dusunulebilir.
o senin dediğin hesap gerçek hayata uymuyor bir işçinin yüz günde yaptığı işi yüz işçi bir günde yapamaz.
birincisi bu ikinciside öyle bir sektörkü dağcı tabir edilen kalifiye elemanlar tarafından yapılıyor ve sektör dar olduğu içinde
bu konuda uzman kalifiye eleman bulmak zordur. iş seviyesi arttıkça eleman sıkıntısı çekilir. zaten bu konuda yetkin olan bir firmaya bağlıdır.
ha dedimi sokaktan adam toplayamazsın bazı sektörler böyledir Birde daha yeterli malzeme girişi olmadı sanırım yakın bir zamanda ikinci ekiple eski açık tarafından başlayacaklar.

Çevrimdışı ozan062

Vodafone Arena Stadı tribünlerine kulüp tarihine geçen isimler konulacak

Beşiktaş Kulübü artık son aşamaya gelen ve bir kaç ay içinde açılması planlanan Vodafone Arena Stadı'nın tribünlerine efsanelerin ismini verecek.

Vodafone Arena Stadı kale arkalarının alt katlarına sponsor alınmayacak ve bu iki tribüne Şeref Bey ile Baba Hakkı Tribünü ismi verilecek.

Yeni statta ayrıca basın tribününün adı da Vedat Okyar Basın Tribünü olacak.
Haber Kaynağı: DHA
 :alala: :alala:

S.Sebanın ismi yok o zaman gsdeki gibi S.Seba vodafone arena stadı gibi bişi olacak
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Pikselden gayet memnunum yalnız BEŞİKTAŞ yazısındaki A harfi güzel durmuyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

statları tam bir mimari faciası ama yalan yok şu logolu koltuk dizilimini ben de çok beğendim
öyle ama  oylamaya soktular ve hiç istemedikleri bir tasarım önde gidiyor :D

Çevrimdışı ozan062

İlk başlarda piksel olayına çok sıcak değildim ama bunları görünce gerçekten pikselin güzel ve farklı oldugunu anladım..

Bu arada emeğine sağlık kardeşim..

Pikselden gayet memnunum yalnız BEŞİKTAŞ yazısındaki A harfi güzel durmuyor.

güzel oldu güzel ben bastan beri begeniyordum zaten ve goruyoruzki arkadasın calısmasıyla düz olsaymıs hakikaten tabiri caizse cırt olacakmış:)

simdi yalan yok siyah beyazda göze batmıyor ama diğer renkilkerin rengi olunca hakikaten  cıvıklasıyor bizdeki asil be
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Şimdi serecekleri çimin üzerine sezon sonu hibrit ekilmezmi bir daha çimi sokecekler falan.
hibritte olsa her sene sökülecek sadece bu seneye has değil sezon bitiminde sıyırıp yeniden tohumlanacak

Çevrimdışı yash26

deginmek istedigim iki konu var.. BESIKTAS yazisinda A harfine pek dikkat cekmedim ama I harfi kural disi olmus..

buyuk harflerle BEŞİKTAŞ yazarsak i harfinin noktası yazı sırasının üstünde olması gerekiyor.. şuanda görünen ergenlerin nicknameleri gibi. BEŞiKTAŞ

çatıyada bukadar kafaya takanları anlamıyorum 1 sene once acıklama yapıldı camdan çatı olmayacak diye.. sera etkisi falan yapıyorsada gerek yok.. resimlerden görünen kadarıyla güzel bir şekildede ışık geçiriyor bu özel membran
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı ZEKI

Ben genel olarak beğenmedim koltukları ya, olmadı. Tek renk olmalıydı :)
Tek renkde sadece beyaz olurdu, ama su andaki piksel de iyi oldu en azindan cikislar goze batmiyor.

Çevrimdışı ZEKI

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben her geçen gün daha iyi olur diye bekliyorum ama git gide daha kopuk bir görünüm oluşuyor. Daha sonra diğer beşiktaş forumlarına bakıyorum orada da benzer şikayetler var. Ondan sonra rakip takımların forumlarına bakıyorum onlar zaten hiç beğenmemiş.

Ben hala daha tam olarak bitmesini bekliyorum. Bir umudum her şeyin bir andan daha güzel görüneceği yönünde ama şu an mevcut durum budur. Bunu söylemek beni de rahatsız ediyor ama içimde tutamıyorum.

Çatı tribünden kopuk oldu. Bu yüzden zaten zorunlu nedenlerle kıstığımız tribün boyları daha da küçük görünüyor. Halbuki juve'den daha büyükler.

Çatı kaplaması belki de bu stadın her şeyi idi. Sürekli tepeden fotoğraflanan bir stad için şeffaf bir malzeme çok güzel görüyordu. Üstelik membran denen malzeme değil daha bir oturaklı katı bir malzeme bekliyordu herkes. Ancak gelinen noktada çatının bombeli olmasından da dolayı garip bir durum çıktı ortaya. Alttaki mimari ile birleşince de iyice aykırı bir şey oluverdi.

Tribünlerdeki curcuna hakkında ise konuşmak istemiyorum artık. Zaten söylenmesi gerekenler yeterince söylendi. Ancak son yazdığım iki unsur hiç konuşulmadı bile.

Bu arada mesaj konusu benim hatam olmuş. Kusura bakılmasın.

2 sene evvel forumda biz biliyorduk şeffaf olamayacağını. Her şey bir yana, şeffaf olması durumunda zaten o ışıma nedeniyle sera etkisi daha da artacaktı statta. Bu da çimi öldürür. Şeffaf güzel olur mu? Açıkçası sanmıyorum. Çam gibi şeffaf olmalı ki onunda toz vb nedeniyle o kadar berrak kalması mümkün değil. Gözlük kullananlar bilir. O hafif pus o kadar rahatsız edici bir şey ki. Ben araç camını bile sürekli silerim mesela. Kopuk görüntü için sana bir haberim var, o boşlukta cam olacak. Bu da biraz senin beğenine yaklaşır. Bende yakın olmasını sevdim. Çünkü Konya, Osmanlı, Bursa statlarında üstte kalan boşluk çok tuhaf. Stat sanki oraya ait değilmiş gibi. Bence bu tavan yakınlığı hele üstlerde neredeyse tribün biter bitmez başlayan çatı daha baskılı daha "omuz omuza" bir ortam sağlayacak.

Ben şuna takıldım. Neden renklilerin forumlarındaki adamların yanlı beğenilerine kulak asıyorsun. Bu forumda GS'li üyemiz var. Adam stada bayılıyor. Boşver başkasının fikirlerinden destek almana gerek yok. Kendi fikrini yaz. Bu senin stadın.

Çevrimdışı Serdkar

Fatih Dogan gecenlerde bu seffaf konusuna deyindi..
bir nedenide kuslar/martilar cok seffaf olunca fazla ölum olur diye degistirilmis..

Çevrimdışı ahooo77

Stadimizda şampiyonlar ligi maçı var

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu forum Butun Beşiktaşlilarin Sesi olmus bunu bugun iyice anladim

Beşiktaş taraftarinin cok buyuk kismi burayi takip ediyor , Medya da ayni sekilde..

Az once burada paylasilan resimlere yapilan Cim photosoplarini falan Facebook ta en az 50 - 60 Besiktas sayfası paylasmis keza diger resimlerde oyle paylasilan butun resimler Beşiktaşarena.com hologramli..

Yaptigimiz her eylem hem sosyal medyada hem Basin da hemde Kulup bazında  direkt olarak Etki ediyor
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 21:55:54 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 21:58:03 ZEKI ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

öyle ama  oylamaya soktular ve hiç istemedikleri bir tasarım önde gidiyor :D
Yazık olmuş :)

Bu arada şu anki tasarımdan memnun musunuz diye bir anket başlattık twitter da ve %75 falan evet diyor.. Bunun üzerine ben artık susarım :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı onder23

Pixelli tasarım bence güzel ama yeni açıkta loca olmamasından dolayı Pixelli geçiş biraz uyumsuz duruyor diğer tribünlere nazaran

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu forum Butun Beşiktaşlilarin Sesi olmus bunu bugun iyice anladim

Beşiktaş taraftarinin cok buyuk kismi burayi takip ediyor , Medya da ayni sekilde..

Az once burada paylasilan resimlere yapilan Cim photosoplarini falan Facebook ta en az 50 - 60 Besiktas sayfası paylasmis keza diger resimlerde oyle paylasilan butun resimler Beşiktaşarena.com hologramli..

Yaptigimiz her eylem hem sosyal medyada hem Basin da hemde Kulup bazında  direkt olarak Etki ediyor

sorma yunus bir tasarım yaptık patladı gitti :D  :evillol:

Bundan sonra yaptığım çalışma olursa yada sizin olursa besiktasarena.com logosunu koyarak yapın sitemizin reklamı artsın dahada büyüyelim :)

Çevrimdışı fore_kazık

pikselli koltuklar basinda kafamda cok soru isareti yaratiyordu ama bu aksamki resimlere bakinca duz siyah beyaza gore cok daha asil durdugunu anladim...

Çevrimdışı Samet_

Ben bir şey sormak istiyorum.Bazen kaliteli bir pantolon alırsın üstüne de kaliteli gömlek ikisi de kalitelidir ama renk uyumu olmazsa olmaz.

Sanki bizim küfeki çatı kolonu ve membran arasında renk uyumsuzluğu var gibi geldi bana yukarıdan çekilen resimlere bakınca.Bittiği

zaman böyle bir şey olur mu ya da sadece bana mı öyle geldi ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sorma yunus bir tasarım yaptık patladı gitti :D  :evillol:

Bundan sonra yaptığım çalışma olursa yada sizin olursa besiktasarena.com logosunu koyarak yapın sitemizin reklamı artsın dahada büyüyelim :)
:ok:

Yok sadece onlar degil sosyal medyada paylasilan bilgiler ve resimlerin %90 i buraya ait..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık