Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5833061 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı mhmtkartal

İyi akşamlar herkese. Bence artık pikselli yada düz koltuğu tartışmanın bi manası yok zaten değişebilir ki değişmese bile o stat boş kalmaz. Faruk kardeşimiz gibi yaratıcı olabilirsek bu forumun gücü ile Beşiktaş taraftarının neler yapabildiğini gördük. Tek isteğim kaldı kamera açısına giren yırtığın portatif tribün olarak yapılması inşaat hala devam eder iken. Çatal merdiven ve köşe koltuklar nasıl değişti ise o köşe de değişebilir. Ahmet x abi bunu yapsan yapsan sen yaparsın kıvılcımı senin başlatman lazım 

Çevrimdışı Hamza

Aradaki fark paintten bu kadar oluyor. ps'dan anlayan arkadas varsa beri gelsin.

@Necmi abinin dediği duz siyah olunca derinlik kaybolur sözünü bahane olarak görenler burda ne demek istediğini farkeder heralde. Yeni açık alt çok kucuk gözüküyor üst duz siyah olduğunda.  Tabi bu yeni açık üst pikselin bitiminin fazla yoğun olduğu gerçeğini değiştirmiyor bana göre.
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 20:56:16 Hamza ]

Çevrimdışı safak_01

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ancak elimden gelen bukadar :D

İlk başlarda piksel olayına çok sıcak değildim ama bunları görünce gerçekten pikselin güzel ve farklı oldugunu anladım..

Bu arada emeğine sağlık kardeşim..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aslında tam şu aralar pilot kamera bölgesinden fotoğraf alınırsa süper olur :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hamza

Şu BEŞİKTAŞ JK yazısı paintte yazılmış gibi yanlız umarım etki edip deismesini sağlayabiliriz

Gerçekten çok standart olacakmış. Pikselli iyidir, standartların dışına çıkıyoruz işte. Göze de hoş geliyor bence.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Pikselli olmayinca üst tribünde giris cikislar cok belli oluyor, resmen suyunu cikartmisiz, bu nekadar giris cikis böyle. Pikselle bukafar göze batmiyor, en iyisi full beyaz ve gri yazilar, bence cok şık olurdu.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Kartal Ç

Şu BEŞİKTAŞ JK yazısı paintte yazılmış gibi yanlız umarım etki edip deismesini sağlayabiliriz

Sponsor isimleri sponsorların logolarındaki fontlara en yakın şekilde yapıldı.
Beşiktaş JK yazısının da aslında beşiktaş armasındaki BJK fontlarıyla yapılması gerekirdi.

Çevrimdışı Esref

Ancak elimden gelen bukadar :D
Ben piksel konusunda kararsızdım ama bu çalışmayı görünce (bu arada eline sağlık) yazmaktan kendimi alıkoyamadım. Piksel, alt beyaz üst siyahtan çok çok daha iyiymiş.
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı harunmustak

Kameralar aktif olsada drenajı çimi membranı izlesek. Aktif edin artik ya. Belki gece calışma vadir zeminde  :steamed:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimiçi Necmi

Biraz önce buraya çatıyı beğenmediğime ilişkin bir ileti girdim ama anında iki tanesi de silindi.
bana çöp karıştırtıyorsun inşaat başlığında silinen iletin yok sonra futbol başlığında buldum
silinme nedenide belli yanlış başlık eleştirmenle ilgisi yok övsen bile silinir yaptığın itham çok çirkindi
bu güne kadar bu forumda hangi eleştiriyi sildik. siz sildiğimiz küfür ve hakaretleri eleştiri sanıyorsunuz silincede
vay efendim eleştirilerimizi siliyor oluyor. bu güne kadar saygı çerçevesinde yapılıpta eleştirisinin silindiğini
söyleyecek bir kişi çıksın silinen hiç bir şey yok olmuyor burdan sizin görmediğiniz bir yere gidiyor ve orda her
silinen mesajı okuyorum. ve bu güne kadar haksız yere silinmiş mesaja rastlamadım. Kaldıki içlerinde bolcana
benim mesajımda var. Bu forum ön yargılarla yönetilmiyor. Her yazılan mesaj içeriği önemli olmadan bizim için değerlidir.
Bir Beşiktaşlı kardeşimizin fikirleridir inanırız inanmayız bunu tartışarak gösteririz ama asla sansür uygulamayız.
Burda bir çok kez katılmadığım konularda insanlarla tartıştığıma şahit oldunuz. Peki tartışmak yerine mesajını silip gitmek daha kolay değilmi.
neden uzun uzadıya dert anlatmaya çalışıyorum. Madem dediğin gibi Eleştiriye tahammülümüz yok sileriz olur biter değilmi.
biz forumun işleyişi düzgün olsun diye belli kuralları koyduk bunu yaparkende kafamıza göre yapmadık bu güne kadar forum içersinde
yaşadığımız tecrübelerle oluştu Sizler bu kurallar içersinde yazdığınız sürece ne yazdığınız beni yönetici olarak ilgilendirmiyor
karşı görüş bildirirmiyim bildiririm ama bunu herkes gibi üye olarak yaparım. @dlcs yanlış yaparsakta özür dilemeyide biliyoruz
çünkü burdaki her Beşiktaşlı düşüncelerine bakılmaksızın önemlidir. Kimse burda kırgın olmamalı. Rahat şekilde girip yazısını yazmalı.

Çevrimdışı dorukkaymak

Biri bana bunu acikliyabilir mi?

neden catida bu kadar az isci calisiyor?? para diycekseniz para cok sacma ornek olarak:

10 isci gunde 2 tane mebran takarak 50 membran desen 25 gunde bititir. 25 gun 10 isci yovmesi

yada

20 isci gunde 4 mebran takarak 50 tane mebrani 12.5 gunde bitirir 12.5 gun 20 isci yovmesi = AYNI ..

neden tek taraftan bu kadar yavas sekilde yapiliyior?

ayni seyler stadin cok farkli yerlerinde dusunulebilir.

Çevrimdışı Orhan

pembe piksel olsun derim :bandit:
Abi araya fuşyalı morlu geçişler yapalım yabancılık çekmesinler.

Çevrimiçi Necmi

Farklı açı gün içinden
bu Beşiktaş yazısını kesinlikle beceremediler. kim tasarladı bunu ilk okul talebesimi :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Farklı açı gün içinden
A harfi A harfi olalı kendini böyle görmemiştir :olmaz

Çevrimdışı Anıl

bu Beşiktaş yazısını kesinlikle beceremediler. kim tasarladı bunu ilk okul talebesimi :bandit:
Ben genel olarak beğenmedim koltukları ya, olmadı. Tek renk olmalıydı :)

Çevrimdışı dlcs

anlamadım, renklilerin forumlarını okuyup onların beğenileri üzerinden burada kendi fikrini yazıyorsun  :alala: Söyleyeceklerini söylersin yine kimse bir şey demez buna. Hatta bunları herkesin fikri gibi de yazarsın. Ancak senin fikirlerine katılmayan insanlara da saygı göstermen gerekir. @dlcs Yazı fontlarını bende beğenmedim, amblemlerin bazılarının yamuk olmasına da tırtım misal. Fakat biraz da şunu düşünmek lazım. Bitsin bir an evvel sıkıntısı yazı fontu olsun. Değişir. Çok merak ettim yahu sormadan edemeyecem, Fenerliler mi beğenmiyor? Hani şu statlarında betona sabitlenmiş koltukları olan takımın taraftarı. Yapmayın böyle arkadaşlar.

Ben her geçen gün daha iyi olur diye bekliyorum ama git gide daha kopuk bir görünüm oluşuyor. Daha sonra diğer beşiktaş forumlarına bakıyorum orada da benzer şikayetler var. Ondan sonra rakip takımların forumlarına bakıyorum onlar zaten hiç beğenmemiş.

Ben hala daha tam olarak bitmesini bekliyorum. Bir umudum her şeyin bir andan daha güzel görüneceği yönünde ama şu an mevcut durum budur. Bunu söylemek beni de rahatsız ediyor ama içimde tutamıyorum.

Çatı tribünden kopuk oldu. Bu yüzden zaten zorunlu nedenlerle kıstığımız tribün boyları daha da küçük görünüyor. Halbuki juve'den daha büyükler.

Çatı kaplaması belki de bu stadın her şeyi idi. Sürekli tepeden fotoğraflanan bir stad için şeffaf bir malzeme çok güzel görüyordu. Üstelik membran denen malzeme değil daha bir oturaklı katı bir malzeme bekliyordu herkes. Ancak gelinen noktada çatının bombeli olmasından da dolayı garip bir durum çıktı ortaya. Alttaki mimari ile birleşince de iyice aykırı bir şey oluverdi.

Tribünlerdeki curcuna hakkında ise konuşmak istemiyorum artık. Zaten söylenmesi gerekenler yeterince söylendi. Ancak son yazdığım iki unsur hiç konuşulmadı bile.

Bu arada mesaj konusu benim hatam olmuş. Kusura bakılmasın.

ysariusta

• Ziyaretçi

Biri bana bunu acikliyabilir mi?

neden catida bu kadar az isci calisiyor?? para diycekseniz para cok sacma ornek olarak:

10 isci gunde 2 tane mebran takarak 50 membran desen 25 gunde bititir. 25 gun 10 isci yovmesi

yada

20 isci gunde 4 mebran takarak 50 tane mebrani 12.5 gunde bitirir 12.5 gun 20 isci yovmesi = AYNI ..

neden tek taraftan bu kadar yavas sekilde yapiliyior?

ayni seyler stadin cok farkli yerlerinde dusunulebilir.

Evet açıklayacak birini biliyorum, Fikret Orman açıklar.  :evillol:
Bir ekip daha başlayacak diye bir bilgi vardı ama ne oldu? Bilinmez. Ancak şöyle bir ihtimal var. Ekip öyle sallapati bir ekip değildir. O mesafede çalışacak adam en kötü ihtimalle sıkı bir eğitimden geçer. maliyet konusunda katılmamak elde değil. Paran olmasa bile Başakşehir kirası 200 300 civarı vardır. 2 maç fazla yapsan zaten parasını çıkarırsın ekstra maliyetin. Buraya kadar getiren insanlar bunu hesaplamıştır elbette.

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı hsyn_RQ7

ek olarak kimse kimeyi kandırmasın taraftara verilen değer konusunda bir trabzon kadar olamadı bu stadı yapanlar. taraftarın fikrini "yalandan" da olsun sormadılar. mir'in köşelerdeki koltuk dizilim rezaletini bu forum olmasa, faruk kardeşim olmasa düzeltecekler miydi?  yada farkına varacaklar mıydı? ya bu forum olmasaydı ne olacaktı?

en başından söylenen bir söz var.merak etmeyin bu stad en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor. kesinlikle inanmıyorum. firmalara ihale yapıldıktan sonra onların eline düşüyoruz. sonrası yok. burda 3 ay obitaş bir kalıp çaksın diye bekledik, küfeki taşları 1 yıldır döşenemedi ve işte son olarak mir inşaat. firmalar kafasına göre yapıyor. rıdvan akar diyor ki pixelli tasarım bilgisayarda tek tek koltuk koltuk tasarlanıyor hepsi bilimsel çalışmaların ürünü. bu mir kaç tane stada koltuk takmışsa hepsi pixelli bu nasıl tasarım yapmak anlamıyorum. herkese standart takıp geçiyorlar. konya stadının dizilmleri ortada, tam bir fecaat. bu forum olmasa bizim stadda öyle olacaktı.

arkadşım yapma ALLAH aşkına adamlar tutturdu elbette hizaya getiriceklerdi yha siz şunu düşünmüorsunuz bu adamlar ilk defa stad koltuğu yapmıyorlar, bir diğer konu adam bu işi sadece para için yapmıyor bedavadan reklam olumlu olucakki bir diğer stad inşaatında adamları tercih etsin böyle boğazın incisi dünyanın gözünün olduğu stadda sence öyle salla pati işler olmaz eleştri noktasını biraz daha gözden geçirin derim ortada fikret başkanın sayesinde bi stad dan çok sanat eseri çıkıyor

Çevrimdışı ozan062

divan toplantısına fena saglam hazırlanıyorlar :super:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı bnymnd

Şimdi serecekleri çimin üzerine sezon sonu hibrit ekilmezmi bir daha çimi sokecekler falan.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.