Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5816941 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı İhsan

Oraya koltuk olmaz bence çok yüksek insan ayağa kalksa halata değer ve koltuk monte edecek yer yok gibi :alala:

Çatıya değecek demekle şaka yaptın galiba? Oraya özel tasarımlı koltuk yerleştirilir bence
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 01:29:11 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Oncelikle Bende pikselcilerdenim :) Ama tüm tribunlerde tek hat üzerinden başladı piksel noktası bunun yerine tribunlerin yapısına uyarak yapılsaydı nasıl olurdu? Mesela kapalı -yeni acık-numaralı ortalar yüksek köseler düsük piksellerde yüksek yerlerde üstten alcalan yerlerde assagıdan olsaydı nasl olurdu acaba? Umarım anlatabilmisimdir :)

Çevrimiçi Necmi

Cumhurbaşkanı siyasi bir kişilik değildir ama işin içine parti ismi karıştıran bu forumda yazamaz
bunu kesin söyleyeyim tartışmanın tadını kaçırmayın. Beşiktaşın stadını Beşiktaşın taraftarı olmadan
açacak hiç bir çözüm olmaz bunun siyasi boyutunda değilim. daha Yeni bursanın yaşadıklarını gördük
onlarda normaldir yaparlar istedikleri gibide açarlar ama bu stadın yapımında bedeli biz ödüyoruz.
Açıldığı günde orda olacağız elbette devlet erkanı davet edilecek gelirler gelmezler onların bileceği işdir.
Geldiklerindede Beşiktaş taraftarı misafirine nasıl davranıyorsa o şekilde davranır. Yeterki misafir olduklarını bilsinler.
işi şova dönüştürmesinler. Bu konuyuda kapatalım artık bence

Çevrimdışı İhsan

Bize bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi... Son üç yılın her saniyesinde tekrar kavuşmamız dileğiyle bugünlere geldik sevgili vodafone arena... Sevgililer günümüz kutlu olsun... Seviyoruz seni  :-* :loveya:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ZORBEY

Cumhurbaşkanı siyasi bir kişilik değildir ama işin içine parti ismi karıştıran bu forumda yazamaz
bunu kesin söyleyeyim tartışmanın tadını kaçırmayın. Beşiktaşın stadını Beşiktaşın taraftarı olmadan
açacak hiç bir çözüm olmaz bunun siyasi boyutunda değilim. daha Yeni bursanın yaşadıklarını gördük
onlarda normaldir yaparlar istedikleri gibide açarlar ama bu stadın yapımında bedeli biz ödüyoruz.
Açıldığı günde orda olacağız elbette devlet erkanı davet edilecek gelirler gelmezler onların bileceği işdir.
Geldiklerindede Beşiktaş taraftarı misafirine nasıl davranıyorsa o şekilde davranır. Yeterki misafir olduklarını bilsinler.
+1903  :claps: :claps: :claps:
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Eğer gerçekten emeği geçtiyse boş tribünlere karşı sadece kameralara istediği kadar show yapsın. Nasılsa bu stad üzerinden show yapmak isterse açılışa gelmeden de yapar o. Muhtarları toplar gördünüz dünyanın en güzel yerine stad yapılması için emek verdim der :) Şaka bir yana eğer harbiden emeği geçtiyse CB'nın göstermelikte olsa bi teşekkür edilir olay kapanır. Tahriklere gelmeyin. Hadi ben tarafsızım aramızda CB'yi sevenler vardır mutlaka onları da rencide etmemek lazım. Bu arada Beşiktaş tribünleri sadece semt insanları ile dolmayacak ben mesela Yunanistan'dan gelicem o yüzden stadtaki herkes CB'ye muhalif diyenlere de "sadece biraz saygı ve hoşgörü" diyorum.

Hadi bu açılış işi çok uzadı ben kapattım :)

Bu arada Yeni Açık pixel kötü geri kalani çok iyi gidiyor... diyerek konuyu stada ceviriyorum.

Çevrimdışı Erdemm

Temel atma icin defalarca baskan ugrasti.. Hic seyirci bile yokken gelmemis, acilisa da gelmeyecektir, gelmez de zaten bence. O yuzden tepki olusacak bir ortam da olusmaz.. Ulke olarak da olsa kulup olarak da olsa aile olarak da olsa bilik beraberlik esastir.. Olmazsa sikintilar da bitmez..
Bu sene sampiyon Besiktas! Seve seve..

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik ne desem ki?   :dontknow: Bana söyleneni söyledim. Bana söyleyen gayet yetkili olduğunu söyleyebilirim...  :)
Bana söyleyen salı stat da dedi hatta tüm reklam panoları ile birlikte @İhsan
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Katılmakla beraber gezi olayı sonrası yaşanan gs maçı birdaha bu kulüp kaldıramaz ha tüm Cumhur başkanı ve siyasi parti liderlerine davetiye gider ama katılım olacağını pek sanmıyorum
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim stadda gol olunca böyle GOAL yazıcakmı :D

Çevrimdışı Melekcik

Bizde mario Gomezin resmi çıkacak adam gol için doğmuş be 😂😂😂😂

Çevrimdışı ZORBEY

Bu arada Beşiktaş tribünleri sadece semt insanları ile dolmayacak ben mesela Yunanistan'dan gelicem o yüzden stadtaki herkes CB'ye muhalif diyenlere de "sadece biraz saygı ve hoşgörü" diyorum.

Bu arada Yeni Açık pixel kötü geri kalani çok iyi gidiyor... diyerek konuyu stada ceviriyorum.

Arkadaşımın biri VAN da ve sadece acılış macına gelmek icin kombine aldı tek mac icin biletin bitme olasılığını göze almamakla, kombine almak BEŞİKTAŞLI`LIKTIR:) evet sadece semt insanlarıyla dolmayacak heryerden geleceklerine inanıyorum allah kaza bela vermezse orda olucam inş.

Çevrimdışı Melekcik

Arkadaşımın biri VAN da ve sadece acılış macına gelmek icin kombine aldı tek mac icin biletin bitme olasılığını göze almamakla, kombine almak BEŞİKTAŞLI`LIKTIR:) evet sadece semt insanlarıyla dolmayacak heryerden geleceklerine inanıyorum allah kaza bela vermezse orda olucam inş.
Ki zaten semt takımı boyutunu aştı ilk kombine çıktı aldım maraş tan 18 saatlik yolu enfazla 2 derbi ile çekerim birde açılış kapalı alt da yerimde keyifle izleyeceğim ha bu arada açık konuşuyorum açılışta kombinelileri almayip sade davetiye basılır başkana hakkımı helal etmem

Çevrimdışı ZORBEY

Ki zaten semt takımı boyutunu aştı ilk kombine çıktı aldım maraş tan 18 saatlik yolu enfazla 2 derbi ile çekerim birde açılış kapalı alt da yerimde keyifle izleyeceğim ha bu arada açık konuşuyorum açılışta kombinelileri almayip sade davetiye basılır başkana hakkımı helal etmem

sadece davetiyelilerin katılımı olduğunu düşünüyorum da, psikolojim bozuluyor kendimi toparlayamıyorum, kendi ortamımda renklilerin alay konusu oluruyorum, eywah eywah trafikte giderken kırmızı ışıkta aha başkanı görüyorum araçtan inip 4 lastiğinide patlatip misilleme yapıp helalleşiyormuşuz orda:D

Çevrimdışı mülkübey

Hayır sadece  huGOALmedia gol atınca öyle olacak.

:)
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Melekcik

sadece davetiyelilerin katılımı olduğunu düşünüyorum da, psikolojim bozuluyor kendimi toparlayamıyorum, kendi ortamımda renklilerin alay konusu oluruyorum, eywah eywah trafikte giderken kırmızı ışıkta aha başkanı görüyorum araçtan inip 4 lastiğinide patlatip misilleme yapıp helalleşiyormuşuz orda:D
Sadece davetiye olursa olimpiyat ve başak şehire giden her bir kombineli taraftara ayrı ayrı ayıp olur zaten 20bin kombine var Enson duyduğum geriye 23 bin davetiye kaldı hayli hayli yeter bence

Çevrimdışı ZORBEY

Sadece davetiye olursa olimpiyat ve başak şehire giden her bir kombineli taraftara ayrı ayrı ayıp olur zaten 20bin kombine var Enson duyduğum geriye 23 bin davetiye kaldı hayli hayli yeter bence

bence sponsor firmalar dışındaki davetiyeliler merdiven boşluklarında otursunlar, koltuklar sadece taraftarlara AİT olması gerekir:)

Çevrimdışı GökhanG

- o ne güzel bi tribün ne güzel bi atmosfer be.. Locasız tribün farkı.. Paranın gözü kör olsun :bandit: :bandit:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimiçi Necmi

tamam açılış için bilet satsın kombine geçerli olmasın ama kombine sahibine öncelik tanınmalı
kombinemizi 3 sezon önce aldık bunu olimpiyata gitme hayranı olduğu için yapmadı kimse zaten kombinenin
%20 si anca geliyordur maçlara tamamen destek olmak için aldı insanlar onları yok saymak büyük haksızlıktır
ve büyük tepki oluşturur. kombine sahibi olan girer gerekiyorsa parasını öder girer kalan biletleri nasıl değerlendirmek istiyorlarsa değerlendirirler
Benim tanıdığım başkan yağından sütünden etinden son damlasına kadar faydalanır. :D
faydalanmalıda hiç birimiz bir daha mabedimizin açılışını görmeyeceğiz. Bunu fırsata çevirsin
bir sıkıntımıza çare olur.

Çevrimiçi Necmi

bence sponsor firmalar dışındaki davetiyeliler merdiven boşluklarında otursunlar, koltuklar sadece taraftarlara AİT olması gerekir:)
stadda olayımda merdiven boşluğuna razı olurum  :bandit:

Çevrimdışı betoo38

ya siz anlamadınız arkadaşlar ben sadece i'yi yapmadım.

Bi bu resme bakın bide benim resme bu sorunlarda var.

üst kisim 2 alt kisim 3 koltuk dogru ;)
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 02:45:40 betoo38 ]

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Evet mevcut anayasal düzende Cumhurbaşkanı'nın siyasi bir kişilik olmaması, her partiye eşit mesafede ve tarafsız olması gerekir ama halihazırdaki CB maalesef siyasi bir kişiliktir ve siyasi parti lideri gibi hareket etmektedir.

Çevrimdışı Hamza

Eğer gerçekten emeği geçtiyse boş tribünlere karşı sadece kameralara istediği kadar show yapsın. Nasılsa bu stad üzerinden show yapmak isterse açılışa gelmeden de yapar o. Muhtarları toplar gördünüz dünyanın en güzel yerine stad yapılması için emek verdim der :) Şaka bir yana eğer harbiden emeği geçtiyse CB'nın göstermelikte olsa bi teşekkür edilir olay kapanır. Tahriklere gelmeyin. Hadi ben tarafsızım aramızda CB'yi sevenler vardır mutlaka onları da rencide etmemek lazım. Bu arada Beşiktaş tribünleri sadece semt insanları ile dolmayacak ben mesela Yunanistan'dan gelicem o yüzden stadtaki herkes CB'ye muhalif diyenlere de "sadece biraz saygı ve hoşgörü" diyorum.

Vaay @Iskece_Kartali abim bati trakyadan benim disimda burayi takip eden kartallar oldugunu gormek beni sevindirdi :D  :halay:

bu arada konu disi olmasin :D, yeni acik pikselin bitimi cok yogun, bir de Necmi abinin dedigi gibi kapalidaki "BESIKTAS JK" ve "vodafone arena" yazilari beraber biraz karmasa olusturmus, onun disinda ben de begeniyorum pixeli 
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 02:45:27 Hamza ]

Çevrimiçi Necmi

Vaay @Iskece_Kartali abim bati trakyadan benim disimda burayi takip eden kartallar oldugunu gormek beni sevindirdi :D  :halay:

bu arada konu disi olmasin :D, yeni acik pikselin bitimi cok yogun, bir de Necmi abinin dedigi gibi kapalidaki "BESIKTAS JK" ve "vodafone arena" yazilari beraber biraz karmasa olusturmus, onun disinda ben de begeniyorum pixeli 
yunanistan Türkiyeden sonra takipçimiz en fazla olan yer :D

Çevrimdışı Savaş

vodafone arena yazısı oraya hiç olmadı  aslında alta Beşiktaş yazınca o tribün kaos oldu
bence karma karışık görünüyor. Altta Beşiktaş yazısınında güzel görünmesine engel oluyor ne yazarsan yaz
dört yazı dört ayrı fontta yazılmış işi karma karışık yapıyor.
Oh be abi. En sonunda benim gibi düşünen birini gördüm şurda :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi