Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5809674 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı BlackEagle26

Vodafone Arena yazısının üstünde koltuk takılmayan sıralar mı var ?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi k.bakma ama sen saçmalıyorsun
ne demek küçük gösteriyor diye ithamlar sıralıyorsun
böyle şeylere girmeye gerek yok
bakın burada anlam karmaşıklığı olmaması için şunu belirteyim
ben piksele karşı değilim olmadım da
fakat bir işe girişiyorsanız güzel olmalıdır tam manasıyla fantastik düzeye ulaşmalıdır
şu anki pikselli koltuk düzeni beni benden almıyor açık ve net olarak bunu belirtiyorum
yani alt tribünlerdeki beyaz ağırlıklı koltuk düzeni gözüme hitap etmiyor ki bunu ben beklemiyordum şaşırdım bu işe
Juve stadının benzerini yapıyorlar desek yeridir
yani illa benzerini yapmak mı gerekiyor neden biz fark yaratamıyoruz abi
bakın arkadaşlar şunu unutmayın siyah ağrlıklı yerde beyazlar her zaman fantastiktir beyaz ağırlıklı yerlerde siyahlar da güzeldir fakat fantastik boyutta değildirler
bunu ben değil renk bilimi uzmanları söylüyor bir tane uzman getirin aynen benim gibi görüşlerini söyleyecektir
umarım ileriki zamanlarda bu işe de el atıllır Beşiktaş'ımıza fark yaratacak şekilde bir düzenleme işine girilir.
saçmalama diye bir tabir kabul edebileceğim bir şey değil
ne bana nede herhangi bir kişiye bu şekilde hitap edemezsin. şu yazına cevap bile vermezdim.
ithamda falan bulunmuyorum siyah renk detayları belirlemediği için derinliği algılatmadığından küçük gösterir.
diyelim tribün genişliği 20 metre açık bir renkte bu 20 metre derinliği görürsün ama siyah olduğunda o derinlik
kaybolur sadece yukarı doğru yüksekliği görürsün buda alçak hissi yaratır. Pikseldede yukarda siyahı ne kadar çok bırakırsan stad o kadar alçak görünür Juve stadında beyaz olan maraton tribünü genelde fotolanır çünkü diğer tribünler o diklik hissini vermiyor nedeninide altta resimde görürsün. Bir dahada birine karşı bu üslupta konuşurken dikkatli ol bunu bana değil başkasına söylesen ceza yemiştin :bandit:

Çevrimdışı Apocalyptica

kim söylüyor bunu merak ettim.
Babam oyle derdi mesela...

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Güncel
Kapalı alt koltuk montajı devam ediyor
Kedi yolu merdiveni eklenmiş kiriş üzerine

Çevrimdışı cursedofdragon

Güncel
Kapalı alt koltuk montajı devam ediyor
Kedi yolu merdiveni eklenmiş kiriş üzerine

S güzel olur inşallah.

Çevrimdışı mülkübey

[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 17:45:01 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Mir ın intikamı olmasın lan . Sakat diziyorlar , en azından çengele dikkat etmek lazım şimdi de :)

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.

Başka türlü olmuyor ki.

BEŞ-İKT-AŞ JK olmuyor böyle.

BE-Şİ-KT-AŞ JK böylede olmuyor.

BE-ŞİK-TAŞ JK en oluru böyle S'nin hemen altına eklemişler çengeli sıkıntı olmaz.Yalnız tribün boş olur adam gelir çengelin üstüne oturursa ".İK" şekinde kalırsa sıkıntı olur  :evillol:

Çevrimdışı aziz1903

Beyler artik itiraf edelim Juve stadi bizimkinden daha iyi duruyor onlarin pikseli bize nazaran az ve guzel bana gore burdan eksi yedik :(

Çevrimdışı Apocalyptica

Güncel
Ikinci fotografta halatlar hic yuk tasimiyor gibi sehim varmis gibi...

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sergenyalcın

Çatı için gece çalışma olamaz mı abiler ? Mesela akşam 8 den gece 2 ye kadar felan iyi bi ışıklandırmayla tedbirle felan bu pek mümkün değill mi ?

Beyler artik itiraf edelim Juve stadi bizimkinden daha iyi duruyor onlarin pikseli bize nazaran az ve guzel bana gore burdan eksi yedik :(

The Times'ın yaptığı sıralamada ilk 3 sırada Westfalenstadion, San Siro ve Anfield yer aldı.

Beşiktaş İnönü Stadyumu ise dördüncü sırada yer alırken, Beşiktaş'ın taraftarların ateşli olmasının yanı sıra, stadın bulunduğu yerin inanılmaz bir manzaraya sahip olduğu belirtildi.

The Times'ın yaptığı Dünya'nın en iyi10 stadı sıralaması şöyle :

1- Westfalenstadion
2- San Siro
3- Anfield
4- İnönü Stadyumu
5- Allianz Arena
6- Bernabeu
7- La Bombonera
8- Stadionul Dinamo
9- Nou Camp
10- Craven Cottage

Şimdi ki inönüde değil "VODAFONE ARENA" sen hesap et gerisini artık  :ok:

Çevrimdışı İhsan

Aynı mimar bünyamin derman çizimi iç tasarım olarakta benzerlikler taşıyor @İhsan 
Skorbord en geç salı stat da diye duydum hatta loca ara kat tabelaları da yanın da olma ihtimali %90 yani nisan da stat dayız

@Melekcik Bugün stadtaydım. Skorbord geldi denildi. Bakalım doğru mu?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Melekcik Bugün stadtaydım. Skorbord geldi denildi. Bakalım doğru mu?
:halay: :halay: :halay:

Bide Catinin ic halkasina Karsilikli asarlarsa tadindan yenmez :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

@İhsan abi köşelere kufekilerin orayami asacaklar yoksa Catiya karsilikli olarak mi asacaklar bilgi alabildinmi bu konuda :alala:

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

@İhsan abi köşelere kufekilerin orayami asacaklar yoksa Catiya karsilikli olarak mi asacaklar bilgi alabildinmi bu konuda :alala:

Çatıya...
Kedi yolların önüne

Bunlarda çektiğim fotolar !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı denilanz

Çevrimiçi Necmi

@denilanz

Anlasamadigimiz mevzu su, ben de duz beyaz tasarimin daha iyi olacagini dusunuyorum. fakat bir adam da gelip duz beyaz tasarim rezalet olmus diyebilir. Bu cok normal. Herkes kendi fikirlerini soylemek konusunda ozgun. bunu yapani ne etmek lazim tarzi tek bir mesaja rastlamadim boyle bir sey soyleyen varsa en buyuk pikselli dusmani :) olarak ilk ben karsi cikarim. Ister pikselli olsun ister olmasin. Bu bizim stat'da omuz omuza olmamizi engellemeyecek bunu unutmamak lazim!
Kesinlikle stadının bazı avantajları varsa bunu beyaz yaparak ön plana çıkartmak çok daha
doğru tercihdi. Ama bunun dışındaki diğer seçeneklere rezalet demek yanlış bir üslup çünkü zevki bir kenara koyuyorum
beğeniler kişilere göre değişir. ama gereklilik olarak piksel her şeyden önce doğru tercihdi. yoksa her tasarımın
beğenenide beğenmeyenide olur ama rezalet çok uç noktadır ve bir çok kişiye saygısızlıktır. siyah üst tribün
üstü tamamen yok edecekti stada baktığında sadece beyaz olan alt tribünler dikkate alınacaktı buda stadı
ufak gösterecekti yani parçalı tercih edilecek bir tasarım değil stadın çok büyükse istediğin gibi kullanırsın
ama bizim stad büyük bir stad değil bunuda başakşehir gibi göstermeye çalışmanın manası yok renkleri kullanırken
zevkten çok yarattığı algıyı kullanmak gerekiyor. Zevki tutturma şansın yokki anca genel beğeniyi tutturabilirsin
piksel sevenler bile arasında bölünür. bu tarz piksel bize ne kazandıracak beğenmediğimiz reklamların etkisini
azaltacak gene beğenmediğimiz girişlerin kaybolmasına neden olacak gene beğenilmeyen eski açık alçaklığını kaybedecek
çünkü pikselin geçtiği hat hedef olacağı için sonrasındaki ebatlar algıdan çıkacak iki kat loca yüksekliğini algıdan çıkaracak
daha bir bütünlük sağlayacak peki kötü yanı ne tribünleri olduğundan daha alçak hssedilmesine neden olacak
yukarda paylaştığım juve stadının resmine baktığınızda ne dediğimi anlarsınız

Çevrimdışı tangaz

BEŞİKTAŞ yazısızın "B"si olmamış B'nin sağ orta boğum noktası.
saldırın arkadaşlar MİR'e  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çatıya...
Kedi yolların önüne

Bunlarda çektiğim fotolar !
Eveeeett beeee :sevinc :sevinc :sevinc

Catida asili olacak en sevdigiimm :super:

Çevrimdışı martin40

Prekastlar niye beyaz fotografta ?

Ellerine saglik.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cortez1989

Merhabalar bilmiyorum daha önce konuşuldumu ama  mebranın renk tonuyla küfekilerin renk tonunun farklı olması bir tek beni mi rahatsız ediyor. Alt taraf tarihi üst taraf modern gözüküyor ve geçen aylarda gazetelerde olan antik kentte mutfak mermeri kullanıldı haberlerini hatırlatıyor bu görüntü bana