@denilanz
Anlasamadigimiz mevzu su, ben de duz beyaz tasarimin daha iyi olacagini dusunuyorum. fakat bir adam da gelip duz beyaz tasarim rezalet olmus diyebilir. Bu cok normal. Herkes kendi fikirlerini soylemek konusunda ozgun. bunu yapani ne etmek lazim tarzi tek bir mesaja rastlamadim boyle bir sey soyleyen varsa en buyuk pikselli dusmani
olarak ilk ben karsi cikarim. Ister pikselli olsun ister olmasin. Bu bizim stat'da omuz omuza olmamizi engellemeyecek bunu unutmamak lazim!
Kesinlikle stadının bazı avantajları varsa bunu beyaz yaparak ön plana çıkartmak çok daha
doğru tercihdi. Ama bunun dışındaki diğer seçeneklere rezalet demek yanlış bir üslup çünkü zevki bir kenara koyuyorum
beğeniler kişilere göre değişir. ama gereklilik olarak piksel her şeyden önce doğru tercihdi. yoksa her tasarımın
beğenenide beğenmeyenide olur ama rezalet çok uç noktadır ve bir çok kişiye saygısızlıktır. siyah üst tribün
üstü tamamen yok edecekti stada baktığında sadece beyaz olan alt tribünler dikkate alınacaktı buda stadı
ufak gösterecekti yani parçalı tercih edilecek bir tasarım değil stadın çok büyükse istediğin gibi kullanırsın
ama bizim stad büyük bir stad değil bunuda başakşehir gibi göstermeye çalışmanın manası yok renkleri kullanırken
zevkten çok yarattığı algıyı kullanmak gerekiyor. Zevki tutturma şansın yokki anca genel beğeniyi tutturabilirsin
piksel sevenler bile arasında bölünür. bu tarz piksel bize ne kazandıracak beğenmediğimiz reklamların etkisini
azaltacak gene beğenmediğimiz girişlerin kaybolmasına neden olacak gene beğenilmeyen eski açık alçaklığını kaybedecek
çünkü pikselin geçtiği hat hedef olacağı için sonrasındaki ebatlar algıdan çıkacak iki kat loca yüksekliğini algıdan çıkaracak
daha bir bütünlük sağlayacak peki kötü yanı ne tribünleri olduğundan daha alçak hssedilmesine neden olacak
yukarda paylaştığım juve stadının resmine baktığınızda ne dediğimi anlarsınız