Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5788792 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın arkadaşlar Bursa'dan selamlar.
Uzun süredir misafirdim artık üye olayım dedim.. Eski istanbul'lu biri olarak en çok özlediğim şey çarşıda köyiçinde maçı beklemek ve ağaçlı yoldan yürüyerek İnönü'ye gitmek... Arada sırada geliyoruz  ancak Olimpiyat ve Başakşehir'e gelmek istemiyorum açıkçası.. Gitmek neysede dönüş büyük zulüm..
İnşallah bu sene o sene.. .
Emeği geçenlere.. Arenadan bize haber ve resim taşıyanlara biz uzaktaki kartallardan kucak dolusu sevgiler..

:hosgeldin   Günaydın  hepinize  arena  kartalları.

Çevrimdışı ahmett.67

Günaydın arkadaşlar Bursa'dan selamlar.
Uzun süredir misafirdim artık üye olayım dedim.. Eski istanbul'lu biri olarak en çok özlediğim şey çarşıda köyiçinde maçı beklemek ve ağaçlı yoldan yürüyerek İnönü'ye gitmek... Arada sırada geliyoruz  ancak Olimpiyat ve Başakşehir'e gelmek istemiyorum açıkçası.. Gitmek neysede dönüş büyük zulüm..
İnşallah bu sene o sene.. .
Emeği geçenlere.. Arenadan bize haber ve resim taşıyanlara biz uzaktaki kartallardan kucak dolusu sevgiler..
Stadımız açıldıktan sonra eminim bir çok Beşiktaşlı Başakşehir'in 10 km yakınından geçmek istemeyecektir.  :evillol:

Çevrimdışı yavvuzz

Herkeslere günaydın , hayırlı cumalar .

Çevrimdışı panic13

"dostlarını yakın, düşmanlarınızı daha yakın tutun."

Günaydın forum ahalisi!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı İhsan

Stadımız Espanyol'un tribün yapısını andırıyor özellikle alt kat dönüşler ve localar koltuk sistemide aynı ama yapılan işçilik on numara duruyor.Ayrıca bu stad 40.500 kişi kapasiteli bizim üst katımız bu staddan bariz büyük

Bizim köşe koltuk çözümü için merdivenlerin prekastların birleştiği yerde olmalı. ortasında değil ! İspatı da bu
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ers1903

Çevrimiçi murat

@Yunus  abi gunaydin.. bence simdi yapmamaliyiz bunu dedikleri gibi hizalama ve sabitleme islemlerini yapsinlar ondan sonra yapmaliyiz.. Sonra @FARUK un calismasina gore yapacaklar bakin gordunuz mu yaptik diyecekler zaten boyle yapacaktik diyecekler.. Ben bir fikirleri oldugunu sanmiyorum.. Faruk bu konularda cok basarili o isbilmezlere Allahin bir lutfu olmamali onun emekleri.. once kendileri basta olmak uzere ne kadar beceriksiz olduklarini gorsunlet sonra bir taraftarin bile kendilerinden daha iyi koltuk dizecegini gorsunler..
Şu işi düzgün yapsınlarda nereye bakarak yapıyorlarsa yapsınlar.

Koltuk dizme işini keşke @FARUK yapsaymış diyeceğim. Olmaz diye birşey yok. Beyni olan yapıyor. Eline sağlık faruk.

Çevrimdışı Kartal39

neden halledemesin o kadar tavizkar olmayın ara açıp kapatarak pek ala yapılır
başları ip gibi dizersin araları doldurursun yarım santimle bir santim koltuk aralarında fark
olur onuda biri metreyle bakmadığı sürece anlayamaz :bandit: @ahmetx yok raylar köşeli
istediğim gibi kaydıramıyorum diyorsa biri ona düz ray kullanmak zorunda olmadığını hatırlatmalı
raylarda o kavisi vererek pek ala yapabilirsin cnc makineler var o rayların tamamını bir kaç günde büker verir eline
hemde her sıranın kavis açısını yüklersin şıkır şıkır çıkartır.

Ben dün Twitter dan kulübe gerekli yazıları yazdım. Kendi çapımda kısa bir sürede aşağıdaki gibi bir çalışma yaptım.
Ölçüleri bilmediğim için kaba taslak bir çalışma oldu. Sanırım böyle birşeyden bahsediyorsun @Necmi abi. Bu ayarlamayı yapmak çok zor bir iş değil. Ama görülüyor ki Mir bu işe pek kafa yormamış.

Çevrimiçi murat

Espanyol sıra sayıları buysa bizimki 45 bin civarı olurmu :)
Salt sıra sayılarına bakarsak tribün başlangıç aynı kabul edersek onların çıkıştan kazanımını biz loca ile telafi ediyoruz. +3 sıra yaklaşık 3300 koltuk kazandırır.tabi bunun doğru olabilmesi için stadın eğimleri vs aynı olması lazım.

Çevrimdışı Burak Akay

Espanyol sıra sayıları buysa bizimki 45 bin civarı olurmu :)
Bence düşündüm ama Espanyol'da alt katda hiç çıkış kapısı yok mesela araç giriş çıkış için yer ikitane var bizde o alanlar koltuk kaybettiriyor bize baya
İyi Günde Kötü Günde

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus  abi gunaydin.. bence simdi yapmamaliyiz bunu dedikleri gibi hizalama ve sabitleme islemlerini yapsinlar ondan sonra yapmaliyiz.. Sonra @FARUK un calismasina gore yapacaklar bakin gordunuz mu yaptik diyecekler zaten boyle yapacaktik diyecekler.. Ben bir fikirleri oldugunu sanmiyorum.. Faruk bu konularda cok basarili o isbilmezlere Allahin bir lutfu olmamali onun emekleri.. once kendileri basta olmak uzere ne kadar beceriksiz olduklarini gorsunlet sonra bir taraftarin bile kendilerinden daha iyi koltuk dizecegini gorsunler..
Onur bizim derdimiz koltukların düzgün dizilmesi. İş başa düşerse elbette yaparız ama derdimiz "biz yaptık"  demek değil. Düzgün planlanınca yapılabildiğini göstermek. Akıl akıldan üstündür. Önemli olan ortak akılla hareket etmek

ysariusta

• Ziyaretçi

Ayrıca evet haklısın çok beceriksizler.

Çevrimdışı İhsan

Ben dün Twitter dan kulübe gerekli yazıları yazdım. Kendi çapımda kısa bir sürede aşağıdaki gibi bir çalışma yaptım.
Ölçüleri bilmediğim için kaba taslak bir çalışma oldu. Sanırım böyle birşeyden bahsediyorsun @Necmi abi. Bu ayarlamayı yapmak çok zor bir iş değil. Ama görülüyor ki Mir bu işe pek kafa yormamış.

Selam şefim
Bizim köşeler kavisle değil, çok genli. ona göre dizilişi yapmalısın.
Çok genli olduğu içim merdiven, çıkış kapıları vs. çok iyi ayarlanmalı.
@Necmi abinin de dediği gibi Mevcut mimari hatalı. Bence buna göre mir'in iyi bir diziliş yapması zor. merdivenlerin yerini değiştirerek ancak
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı YunusEmre

Selam şefim
@Necmi abinin de dediği gibi Mevcut mimari hatalı. Bence buna göre mir'in iyi bir diziliş yapması zor. merdivenlerin yerini değiştirerek ancak

ben o köşelerde rayların tek parça ve oval şekilde kullanılmasıyla sorunun çok kolay şekilde çözüleceğini düşünüyorum.. ayrıca daha yapım aşamasında yol görsünler ki sonrasında tekrar söküp beklemeyelim...

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Kartal39

Selam şefim

Aynı çalışmayı çokgenlede yapsanız gayet düzgün yapılabilir.Çok zaman alacak bir iş değil.Benim göstermek istediğim merdiven başlarının düzgün alınıp içteki koltukların aralıkları düzgün şekilde ayarlanırsa yırtık görüntüsü de oluşmaz.

Çevrimdışı İhsan

Aynı çalışmayı çokgenlede yapsanız gayet düzgün yapılabilir.Çok zaman alacak bir iş değil.Benim göstermek istediğim merdiven başlarının düzgün alınıp içteki koltukların aralıkları düzgün şekilde ayarlanırsa yırtık görüntüsü de oluşmaz.

Merdivenleri ortaya koyarsan olmuyor işte. Köşelere koymalısın. Dene istersen  :money:
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 09:53:13 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Selam şefim
@İhsan abi gerekirse San mamesin koltuklarini dizen firmanin yetkililerine ulasip stada davet edelim stadi incelesinler fikir versinler en azindan nasil yapılacağına dair..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Uzun süredir formumumuzu takip ediyorum.

Çokta yeni bir üye değilim

Geldiğimden beri hep hoş buldum

Allah Cumamızı Mübarek etsin, farklı inançlarda olan arkadaşlarımızında güzel ve bol kazançlı bir günleri olsun

Mabedimizden güzel haberler resimler, videolar alalım inşallah

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı İhsan

ben o köşelerde rayların tek parça ve oval şekilde kullanılmasıyla sorunun çok kolay şekilde çözüleceğini düşünüyorum.. ayrıca daha yapım aşamasında yol görsünler ki sonrasında tekrar söküp beklemeyelim...

@YunusEmre  Emin değilim. Oval olursa köşelerde ki koltukların önünde çok az yer kalabilir. denemek lazım.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

@İhsan abi gerekirse San mamesin koltuklarini dizen firmanin yetkililerine ulasip stada davet edelim stadi incelesinler fikir versinler en azindan nasil yapılacağına dair..

Valla bence gerek yok. Zor bir iş değil. Üç kişi oturup düşünelim dizilişi çözeriz.
Asıl sorun şu anda mevcut merdivenlerin, taraftarın bloklara girşi ve sahaya kaçış kapılarının yerleri yanlış.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cadavra

Günaydın Uzun süredir formumumuzu takip ediyorum.

Çokta yeni bir üye değilim

Geldiğimden beri hep hoş buldum

Allah Cumamızı Mübarek etsin, farklı inançlarda olan arkadaşlarımızında güzel ve bol kazançlı bir günleri olsun

Mabedimizden güzel haberler resimler, videolar alalım inşallah
Senin mizahin super ya :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi