Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5788858 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı samet-53

Cümleten hayırlı cumalar, 3. membranı görmek nasip olur inşallah

Günaydın
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Erdem Çözer

ağ olmucak dendi öyle bir güzel oluyorki:)

tribünleri ayıracak kocaman demir abiler olacak dedim olmucak diyorsunuz yine öylebir güzel olacakki :))

cnk bunlar oluyor ne kadar güzel estetik görsel yapsanda bunlar oluyor kacarı yok sagolsun kriterler bunları gerektiriyor

ağ eskiden de yoktu ve yine olmayacağı söyleniyor ve böyle bir kriter yok..

tribünleri ayırman gerekiyor demir abilerle ayıracaksın diye bir kiriter de yok..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Berat

Günaydın arena, bol membranlı bir gün olsun.

Çevrimdışı Durukarnas

Merak ettiğim bir diğer konuda mabette yine herkes ortalaramı sıkışıcak merdiven boşluklarına falan yoksa kendi koltuğundamı oturucak bundan çok şüpheliyim

bende çok fazla kafama taktım bu sorunu.

o kadar para verdikten sonra tabii ki kendi koltuğuma oturmak isterim.

ancak kesinlikle bu seviyeye geldiğini düşünmüyorum taraftar profilimizin.

yarın 414 bloktan kombinemi almaya gidiyorum, bir aksilik olmazsa bu işi halledeceğim.

merak ettiğim diğer bir konu ise Çarşı?

Çarşının yine kapalı üst ortada olacağı konuşuluyor, diğer taraftan, yeni açıkta olacağı bilgisi var?

nedir bu konuda son durum? yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?

Çarşı yeni stad'da nerede olacak?
o ki bizim yarınlarımız, tüm hayatımız.

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı oguzhan1310

yarın 414 bloktan kombinemi almaya gidiyorum, bir aksilik olmazsa bu işi halledeceğim.

Çarşının yine kapalı üst ortada olacağı konuşuluyor, diğer taraftan, yeni açıkta olacağı bilgisi var?

bence farklı bilet kategorilerinden bilet alanlar koltuklarında oturacaktır. Ancak kale arkalarında herkesin yerine oturma olayına çok fazla dikkat edeceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Kapalı da olacaklar.

Açıkçası adam 2000 Tl verecek ortadan izlemek için, diğeri 1000 Tl verecek, kapalı ortadan maç seyretmeye çalışacak. O durum biraz komik olur. Bunu nasıl düzeltecekler merak ediyorum.

Çevrimdışı selocan83

günaydın arkadaşlar, dün paletli sökülmüş sanırım hayırlı olsun. sahadan çıktı mı peki ? güncel fotoğraf var mı çıktıktan sonra ?

Çevrimdışı giunti1903

@mülkübey

necmi abi sende stadın mimari planının dwg'si var mı.. yani Autocad ortamında açılabilen.. biraz incelemek istiyorum stadımızı.. eğer gönderebilirsen mail adresim volkanince1981@hotmail.com saygılar @Necmi abi
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı FurkanZB

Türkiyede statlarda bir yanlışlık yapılıyor yayıncılık açısından.. tam kale arkasına digital reklam panoları koyuyorlar (tamam eyvallah belki koymak zorundalar).. ama  tam kalenin arkasında beyaz fonlu reklamlar geçtiği zaman kale direkleri hiç görünmüyor.. bu hata çok sık yapılıyor...

kale arkasına beyaz fonlu elektronik kayan reklamlar konulmamalı.. kale direkleri beyaz olduğundan kontrast yaratacak fonlar kullanılmalı..
Kesinlikle katılıyorum.Haftalardır yakınıyorum bu konuda.Sadece kale direkleri değil topun bile nereye gittiği bazen geç anlaşılıyor.
BeşiktAŞK.

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın Beşiktaş arena, bol membranlı günler.

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydın Besiktas Arena hayırlı cumalar,  köse koltuk duzeni ile ilgili olarak Faruk arkadasımız cok guzel bir çalışma yaptı. Nasıl olması gerektiğine dair.  Bunu ozellikle sosyak medtada sizldrin destegi ile klupte yetkili mevkilere ulastıracagız.  Desteginizi bekliyoruz

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın Arena eşrafı. Saat 10 11 arası burada olun. Twitter üzerinden de bir ricamız olacak. Mir nasıl koltuk dizilir konulu. Biraz sabır.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Uyumazsam inşallah olur, desteğimi veririm :)

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı Durukarnas

Kapalı da olacaklar.

Açıkçası adam 2000 Tl verecek ortadan izlemek için, diğeri 1000 Tl verecek, kapalı ortadan maç seyretmeye çalışacak. O durum biraz komik olur. Bunu nasıl düzeltecekler merak ediyorum.
kavgası gürültüsü eksik olmaz, her maç sinir stress sahibi olmaya alışmamız gerekecek galiba.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o ki bizim yarınlarımız, tüm hayatımız.

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı Anıl

kavgası gürültüsü eksik olmaz, her maç sinir stress sahibi olmaya alışmamız gerekecek galiba.

Eğer yönetim gerekli önlemleri alıp herkesin koltuğuna oturmasını sağlayamazsa 2. sene kombinelerde ciddi düşüş olacaktır. Kale arkaları zaten tek fiyat orada ayrım yapılmaz ama Kapalı ve Numaralıda kesinlikle her blok kırılmaz camlarla ayrılmalı hatta kapıları bile farklı olmalı. İlk birkaç yıl çok sayıda güvenlik görevlisi görevlendirilmeli bu düzeni sağlayıp kavgaların önüne geçmek için. Aksi takdirde bu konuda sıkıntı yaşayan herkes kombine yenileme dönemi geldiğinde çekimser kalacaktır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı onurturan

Günaydın Arena eşrafı. Saat 10 11 arası burada olun. Twitter üzerinden de bir ricamız olacak. Mir nasıl koltuk dizilir konulu. Biraz sabır.
@Yunus  abi gunaydin.. bence simdi yapmamaliyiz bunu dedikleri gibi hizalama ve sabitleme islemlerini yapsinlar ondan sonra yapmaliyiz.. Sonra @FARUK un calismasina gore yapacaklar bakin gordunuz mu yaptik diyecekler zaten boyle yapacaktik diyecekler.. Ben bir fikirleri oldugunu sanmiyorum.. Faruk bu konularda cok basarili o isbilmezlere Allahin bir lutfu olmamali onun emekleri.. once kendileri basta olmak uzere ne kadar beceriksiz olduklarini gorsunlet sonra bir taraftarin bile kendilerinden daha iyi koltuk dizecegini gorsunler..

Çevrimdışı browerdi

Günaydın arkadaşlar Bursa'dan selamlar.
Uzun süredir misafirdim artık üye olayım dedim.. Eski istanbul'lu biri olarak en çok özlediğim şey çarşıda köyiçinde maçı beklemek ve ağaçlı yoldan yürüyerek İnönü'ye gitmek... Arada sırada geliyoruz  ancak Olimpiyat ve Başakşehir'e gelmek istemiyorum açıkçası.. Gitmek neysede dönüş büyük zulüm..
İnşallah bu sene o sene.. .
Emeği geçenlere.. Arenadan bize haber ve resim taşıyanlara biz uzaktaki kartallardan kucak dolusu sevgiler..
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı onurturan

Hicbisey olmaz enseyi karartmayin tabii ki ayri girisleri ve arada engel olacak.. Basaksehir stadi numarali alttaki gibi..