Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5789471 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Burak Akay

Stadımız Espanyol'un tribün yapısını andırıyor özellikle alt kat dönüşler ve localar koltuk sistemide aynı ama yapılan işçilik on numara duruyor.Ayrıca bu stad 40.500 kişi kapasiteli bizim üst katımız bu staddan bariz büyük
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 00:01:52 Burak Akay ]
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 00:01:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Stadımız Espanyol'un tribün yapısını andırıyor özellikle alt kat dönüşler ve localar koltuk sistemide aynı ama yapılan işçilik on numara duruyor.

Espanyol'un stadı, koltuk renkleri, sadeliği enfes tek kelimeyle Juventus'un stadından çok daha fazla beğeniyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Burak Akay

Espanyol'un stadı, koltuk renkleri, sadeliği enfes tek kelimeyle Juventus'un stadından çok daha fazla beğeniyorum.
Evet çok iyi duruyor koltuk sıra sayıları bizimkiyle ne kadar farklı acaba 40.500 kişi kapasiteli bu stad
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı sallapati

filede nostalji yapalım bence... siyah beyaz çapraz çizgili olsun... bayern de öyle kullanıyor...

https://youtu.be/UJT3VzZeo6c?t=2m20s

Çevrimdışı Sezer94

Gün içinden

Ilk fotografta ben mi yanlis goruyorum tribun betonu onunu baya bi indirmisler ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimiçi Necmi

Evet çok iyi duruyor koltuk sıra sayıları bizimkiyle ne kadar farklı acaba 40.500 kişi kapasiteli bu stad
alt 26 üst 17

Çevrimdışı harund1k3

Stadımız Espanyol'un tribün yapısını andırıyor özellikle alt kat dönüşler ve localar koltuk sistemide aynı ama yapılan işçilik on numara duruyor.Ayrıca bu stad 40.500 kişi kapasiteli bizim üst katımız bu staddan bariz büyük

ust tribunlerdeki kose koltuklarin dizilimi cok kotu. bir de koseler cok sert donuyor. onun disinda genel olarak iyi gozukuyor.

Çevrimdışı sallapati

Türkiyede statlarda bir yanlışlık yapılıyor yayıncılık açısından.. tam kale arkasına digital reklam panoları koyuyorlar (tamam eyvallah belki koymak zorundalar).. ama  tam kalenin arkasında beyaz fonlu reklamlar geçtiği zaman kale direkleri hiç görünmüyor.. bu hata çok sık yapılıyor...

kale arkasına beyaz fonlu elektronik kayan reklamlar konulmamalı.. kale direkleri beyaz olduğundan kontrast yaratacak fonlar kullanılmalı..

Çevrimdışı ozan062

ağ olmucak dendi öyle bir güzel oluyorki:)

tribünleri ayıracak kocaman demir abiler olacak dedim olmucak diyorsunuz yine öylebir güzel olacakki :))

cnk bunlar oluyor ne kadar güzel estetik görsel yapsanda bunlar oluyor kacarı yok sagolsun kriterler bunları gerektiriyor
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 00:15:56 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

İlginç bir şekilde Kadıköye çok benzettim Fb maçı yaklaşıyor ondan heralde :)

Çevrimdışı sallapati

bu da canlı yayın yapan LG marka scoreboardları ve dijital reklam panoları. skorborda da reklam alacağız demektir bu. gelsin yeni sponsor ve oyrolar :)

LG kesin mi? süper haber doğruysa..
içimde bir his sabah ilk ışıklarla skorboard gelecek diyor

Çevrimdışı Anıl

ağ olmucak dendi öyle bir güzel oluyorki:)

tribünleri ayıracak kocaman demir abiler olacak dedim olmucak diyorsunuz yine öylebir güzel olacakki :))

cnk bunlar oluyor ne kadar güzel estetik görsel yapsanda bunlar oluyor kacarı yok sagolsun kriterler bunları gerektiriyor
Kale arkasında ağ olucak evet ama koyulaştırdığım kısmı anlayamadım :alala:

Çevrimdışı ozan062

Kale arkasında ağ olucak evet ama koyulaştırdığım kısmı anlayamadım :alala:

bilen biliyor onu :) cam diyor bizimkiler ama o olanaksız yani tribünler demir parmaklık diyorum ben,, onlarla ayrılacak...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

@Necmi abi siyah olunca şeffaf oluyo işte bak
etti 3 : )

siyah file bizim için dezavantaj olur.. biz kendi evimizde daha fazla şut atan takım olacağımız için beyaz fileyi daha kolay hedefleyebilir futbolcular... çünkü bazen futbolcular kaleye bakmadan şutu çeker.. sadece orda olduğunu hissederek

Çevrimdışı Burak Akay

alt 26 üst 17
Teşekkürler Necmi abi bizim stadımız daha büyük ama şu varki Espanyol stadında alt katlarda hiç çıkış kapısı yok bizde çok :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Anıl

bilen biliyor onu :) cam diyor bizimkiler ama o olanaksız yani tribünler demir parmaklık diyorum ben,, onlarla ayrılacak...
Yok sanmıyorum kırılmaz camla ayrılır tribünler. Hatta kapalı ve numaralı tribünde her fiyat kategorisi de ayrılmalı bloklar arası geçiş engellenmeli :)

Çevrimdışı Burak Akay

Merak ettiğim bir diğer konuda mabette yine herkes ortalaramı sıkışıcak merdiven boşluklarına falan yoksa kendi koltuğundamı oturucak bundan çok şüpheliyim
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı TURKahvesi

Altıgen olsun yeter
@ahmetx videonun tam 2:13 zaman dilimine dikkatini çekerim
böyle şekil fileye ben hayır demem şahsen ki umarım böyle olur
Udinese'nin de kale ağları Paok gibi
Juventus ve Newcastle'nin kale ağları full beyaz

[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 00:43:15 Özgür ]

Çevrimdışı burakkk1903

ust tribunlerdeki kose koltuklarin dizilimi cok kotu. bir de koseler cok sert donuyor. onun disinda genel olarak iyi gozukuyor.
bizim ki kadar kötü değil şuna bile razıyım ben  :bawling:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaş ın B sini göreceğiz bugün kapalıda  :halay: :ishock:

Çevrimdışı Ripley

LG kesin mi? süper haber doğruysa..
içimde bir his sabah ilk ışıklarla skorboard gelecek diyor
yanlış anlamışsın : ) city'nin stadındaki skorbord o , bizimkinin ne olacağı belli değil daha.

Çevrimdışı Efe

istanbuldayim yarin stada gidecegim inşallah saat 11 de cevre duzenlemesi devam ediyordu stad iyice bitmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

istanbuldayim yarin stada gidecegim inşallah saat 11 de cevre duzenlemesi devam ediyordu stad iyice bitmis

Şükür :ishock:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serdar

Gündeme dair köşe yazım arkadaşlar.

http://haber.besiktasarena.com/korku-kadikoyu-sariyor.html

Çağrı kardeşim , eline sağlık güzel yazı olmuş. Bugün yapılan yönetim açıklamasının sertliğine bakınca yönetiminde
bu oyunları bozmak için çabaladığını hissettim. Köpekler havladı diye atlar ölmez, kervan yolda kalmazmış.