Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5787458 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Sezer94

etti 2 :)

Siyah cok fena istanbul cl 2005 final milan liverpool aglarina bakin ataturk olimpiyatin ne demek istedigimi anlayacaksiniz :) bu arada şu 6gen mi 7gen mi oyle bi sekli olmasi lazim bence
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ZEKI

logolu olmasini istemiyorum hedef tahtasi gibi oluyor beyaz veya siyah olmasi benim icin fark etmez

Çevrimdışı Ripley

şeffaf olsun ağ görünmesin :)
beyaz altı köşeli ağlardan :tabe:
@Necmi abi siyah olunca şeffaf oluyo işte bak
etti 3 : )

Çevrimdışı Alptekin

İyi akşamlar abiler. Yaklaşık 6-7 aydır okuyucu olarak izledim sizleri ve aranıza katılmak istedim. Adım yağız yaş 23 aydın

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aşığımsana

altı vermen yukardan fazla bir şey kazandırmaz eksileri daha fazla
dört noktada güvenlik bariyeri oluşturacaksın bu da daha fazla koltuk kaybına neden olacak
orda bir kişide dursa aynı güvenlik olur takımlarına daha yakın olmalarını sağlayacaksın
kendi oyuncumuzada ordan korner falan atarken deplasman tribünü yaşatacaksın birde en güzel görüş açısı olan yerlerden birini
deplasman yapacaksın bir şey daha şu anda ordaki bütün kombineler satıldı o köşe dolu ve satarken
ömür boyu garantisi verdiler. Boşa tartışma bu o deplasman tribününün oynatılma ihtimali yok
her tarafın kombinesi satılmış. zaten en makul yere yapmışlar birde diyorsunuz ya en etkili tribün diye
o tribüne çoluk çocuk dolacak bumu etkinlik.tek yaptıkları maç boyunca kafalarını kapalıya çevirip
karşılıklı slogan atmaya uğraşmak iyi izle kale arkasını maçta kuru gürültüdür. maça etkileri olmaz

:claps: :claps: :claps:
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

bir de artık konuşulmasının zamanı geliyor malum sis çimleri yaptıktan sonra sıra buna gelecek; man. city'nin gibi siyah renk kale ağları çok şık durur bizim statta. ayrıca hem tv'den hem tribünlerden izleyenler için hem de yardımcı hakemler için daha net görüş ve kolaylık sağlar bence.

Şu İngilizlerin medeniyetine bitiyorum . Kale arkası ile maratonun tribün ayrımında görevli  bile yok herkes kendi yerinde . Bizde ligdeki konya maçında şahit oldum yukardan telleri parçalayıp batıya geçtiler cidden kültür olarak çok farklıyız

Çevrimdışı ZEKI

İyi akşamlar abiler. Yaklaşık 6-7 aydır okuyucu olarak izledim sizleri ve aranıza katılmak istedim. Adım yağız yaş 23 aydın
Hosgeldin profil ayarlairndanda yasini belirtirsen seviniriz.

Çevrimiçi Necmi

logolu olmasini istemiyorum hedef tahtasi gibi oluyor beyaz veya siyah olmasi benim icin fark etmez
zaten şeffaf düşünürken onu düşündüm ama kendi sahamızda bize daha zarar bu işler :D

Çevrimdışı betoo38

8 Şubat'ta Mete Gülaçtı şöyle bir tweet atmış çok güzel bir düşünce. Bu konunun üzerine düşülmeli.

BVB 20€ karsiliginda yapiyor

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin kardeşim

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi siyah olunca şeffaf oluyo işte bak
etti 3 : )
bu şekilde sıfıra karşı götürürsün :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Alptekin

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı halvetifarazi

Şu İngilizlerin medeniyetine bitiyorum . Kale arkası ile maratonun tribün ayrımında görevli  bile yok herkes kendi yerinde . Bizde ligdeki konya maçında şahit oldum yukardan telleri parçalayıp batıya geçtiler cidden kültür olarak çok farklıyız

Kültür farkı ile ilgisi yok sevgili kardeşim.

İngilizler 2000'li yılların başına kadar holiganlıklarıyla tanınır en arsız taraftarlar olarak bilinirdi. Bu seviyeye nasıl geldiler?  Kültürle mi?

Hayır. Adamlar yasa çıkardı ağır yaptırımlar uyguladı. Ve yasaları laf olsun diye değil tribünleri adam etmek için çıkardılar. Kimseye acımadılar. Bizdeki gibi uydurma passolig yapmadılar. olimpiyat stadında passolig olsa ne olur? Güvenlik yok koruma yok. Adam turnike patlatıp giriyor. Korkmuyor, biliyor ki yakalansa da başına birşey gelmeyecek.
Gerçek cezalar verilip adam gibi yasalar çıkarılır,o turnike patlatan tipler ömür boyu ceza almaya başlarsa 5-10 yıla ingilitere gibi oluruz.

Çevrimdışı Alptekin

Bende ilk fikrimi beyan ediyim:) beyaz diyorum

Çevrimdışı Efe

şuan cevre duzenlemesi devam ediyor beton dokuouyor  :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mülkübey

Siyah ağ supermis .

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı eronimo18

İngilizler 2000'li yılların başına kadar holiganlıklarıyla tanınır en arsız taraftarlar olarak bilinirdi. Bu seviyeye nasıl geldiler?  Kültürle mi?

Hayır. Adamlar yasa çıkardı ağır yaptırımlar uyguladı. Ve yasaları laf olsun diye değil tribünleri adam etmek için çıkardılar. Kimseye acımadılar. Bizdeki gibi uydurma passolig yapmadılar. olimpiyat stadında passolig olsa ne olur? Güvenlik yok koruma yok. Adam turnike patlatıp giriyor. Korkmuyor, biliyor ki yakalansa da başına birşey gelmeyecek.
Gerçek cezalar verilip adam gibi yasalar çıkarılır,o turnike patlatan tipler ömür boyu ceza almaya başlarsa 5-10 yıla ingilitere gibi oluruz.

:ok:  Altına imzamı atıyorum bu yazının  :ok:

HADİD - 20

Çevrimdışı Ripley

bu da canlı yayın yapan LG marka scoreboardları ve dijital reklam panoları. skorborda da reklam alacağız demektir bu. gelsin yeni sponsor ve oyrolar :)

Çevrimdışı Yasin A.

vodafone kara kartal'dan mesaj geldi, en güzel hikayeyi yaz vodafone arena'da koltuk montajına katıl şeklinde..
bende karaladım bişeyler, umarım seçilirim.
bak beyim şeklinde giricem mir'le konuya, sana iki çift lafım var diyeceğim artık yaşar usta'dan çıkarım.

Çevrimdışı CanEmre

Bu da kültür farkı işte
Kanunu çıkarıp, uyguluyorlar
Biz de kanun çıkarıyoruz ama uygulayamıyoruz  :bandit:

Edit: daha doğrusu uygulamıyoruz
daha da doğrusu işimize gelirse uyguluyoruz gelmezse uygulamıyoruz
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı İlkem1903

arkadaslar bugün kalan vinçlerin çoğu eski açık tarafında çalıstı ısıklandırma montajı mı başladı bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 23:40:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
arkadaşlar çok güzel bir yazı bu yazıyı sosyal medya hasaplarınızdan yayabildiğiniz kadar yayın.
bu oyunu bozmak gerekiyor
@Çağrı eline sağlık.

Teşekkürler @Necmi abi  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eronimo18

Sizce stadımızın böyle bir ürünü kartal yuvalarında satışa çıksa güzel olmazmı yani bu forumdan baya kişinin alacağını düşünüyorum  :D :D

Çok iyi olur. hatta stat inşaatı bitmeden satışa sunulsa çok daha iyi olur :ok:
HADİD - 20