Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5781546 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tangaz

yoo çalışıyor.  :)

örneğin @ahmetx'in sy.538den bu tarafa 6-7 iletisi var ileti sayısı hep 8768 @Necmi  abi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AdemG

yeni düzeldi benim son 3-4 mesajımda ileti sayacı hep 701di örneğin ahmetx'in 8767 idi bir iki kişiyi daha check edip öyle uyarı yazmıştım  :tabe:

evet, kesin bir hata var. olan benim 500 kusur mesaja oldu. @Necmi bey hatadan cabuk donule, haklarim biran once iade edile.

Çevrimdışı Erçin

konu dışı olacak ama sistemde küçük bir hata var sanırım.
kimsenin ileti sayacı çalışmıyor bugün son bir kaç saattir ileti sayısı hep aynı kalıyor üst üste mesaj yazanlarda dahi...

tangaz bey merhaba, koltuklar şu anda sadece raylara oturtuluyor, daha sonra hizalama işlemi yapılıp sabitlenecek. Düzensiz görmenizin sebebi bu. İlginize teşekkür ederiz.

Çevrimdışı ahmetx

örneğin @ahmetx'in sy.538den bu tarafa 6-7 iletisi var ileti sayısı hep 8768 @Necmi  abi
deneme kaç oldu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

Yedek kulübeleri yapılmaya başlanmış arkadaşlar ayrıca paletli boyun eğmiş gidici midir acaba...

Çevrimdışı tangaz

deneme kaç oldu

şimdi geriye dönük 3-4 sayfadaki iletilerinin tümünde 8769 yazıyor @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Mir köşeyi kaydırmış sanırım arkadaşlar..yandan çekilmiş resme baktım da idare eder gibi duruyor ama cepheden son halini görmek lazım.kaydırılmayla oluşacak boşluklarında estetik durması önemli

[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 13:55:12 Uğur Uğurlu ]

Çevrimiçi Necmi

koltuklarımız açılır kapanır olduğu için beceriksizlikleri daha da gün yüzüne çıkıyor.. bu koltuk türlerinde rayların açılarının güzel ayarlanması gerekiyor çünki pkerasttan bağımsız montaj gerekiyor köşelerde... ama mir ofis denen beceriksiz firma köşelerde bu bağımsızlığı sağlamak yerine prekast boyutlarında çok farklı boyutlarda ray döşemesi yaptılar ve içine ettiler olayın.. tek çözüm yolu var köşelerde gerekli açılar hesaplanarak oval ray veya abaküs sistemle mesele hallolur ve hiç bir şekilde yarıklarda olmayacaktır..
bence tek çözüm yolu Beşiktaş hesaplarına yüklenmek Mire yüklenerek çözüme ulaşılmaz.
iş veren Beşiktaş taraftarın sesinede çok duyarlı olan gene Beşiktaş mir şurda bir ay dişini sıkıp gidecek
ama yönetimin kaçacak yeri yok :evillol: Başkanın yöneticilerin Rıdvan akarın Beşiktaş resmi hesaplarının
vodafone bu noktada çok etkilidir yüklenin sürekli olarakbir mesaj atıp görevimizi yaptık demeyin o koltuklar
düzelene kadar görev bitmez.

Çevrimdışı Karabay

bence tek çözüm yolu Beşiktaş hesaplarına yüklenmek Mire yüklenerek çözüme ulaşılmaz.
iş veren Beşiktaş taraftarın sesinede çok duyarlı olan gene Beşiktaş mir şurda bir ay dişini sıkıp gidecek
ama yönetimin kaçacak yeri yok :evillol: Başkanın yöneticilerin Rıdvan akarın Beşiktaş resmi hesaplarının
vodafone bu noktada çok etkilidir yüklenin sürekli olarakbir mesaj atıp görevimizi yaptık demeyin o koltuklar
yönetim birşey yapacaksa bi zahmet marcelonun cezasını erteletsin abi.

Çevrimdışı ZEKI

Rıdvan Akarda mir ofisin sozcusu gibi ayni cevabi veriyor. Sabitlenmedigi soyleniyor sabitlenince duzelecekmis.
Bu arada msglarla ilgili bir sey soyleyim ilk attiginiz msgada baksaniz orda ileti sayiniz guncel ileti sayisi olacaktir. 1 olmayacaktir.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Şu sabitlenince düzelecek savunmasını yapacak kadar aciz adamlardan ip gibi koltuk bekliyoruz.  Ulan sen kötü dizmişssin zaten merdiven kısmı berbat o koltukları oraya sabitlediğinde asıl cingar çıkacak haberin yok.  Miray konusunda abarttığımızı düşünenler şimdi ne düşünüyor acaba merak ettim. Vodafone arenada bizi kısa zamanda çileden çıkartan ilk firma.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı kryhrglu

Sizce stadımızın böyle bir ürünü kartal yuvalarında satışa çıksa güzel olmazmı yani bu forumdan baya kişinin alacağını düşünüyorum  :D :D

[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 21:51:48 MURAT ]

Çevrimdışı Karabay

Yedek kulübeleri yapılmaya başlanmış arkadaşlar ayrıca paletli boyun eğmiş gidici midir acaba...
göz yanılması değilse koyu bir renge boyanmış. Bu işlem stadın gözle görülen tüm beton kısımlarına uygulanmalı. Bir statda kalite varsa o statda beton görünmez arkadaş.

Çevrimdışı Apocalyptica

Aslinda suc stadin.... Madem akillisin kendin koselerin boyle olacagini bilmeliydin...Mir hakli beyler...:) yeni cevap bu olabilir...Turkiyenin ilk akilli stadinin isini beyunsizlere verirsen sonucunda boyle azotlu olmasi normal

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Samet_

Şu sabitlenince düzelecek savunmasını yapacak kadar aciz adamlardan ip gibi koltuk bekliyoruz.  Ulan sen kötü dizmişssin zaten merdiven kısmı berbat o koltukları oraya sabitlediğinde asıl cingar çıkacak haberin yok.  Miray konusunda abarttığımızı düşünenler şimdi ne düşünüyor acaba merak ettim. Vodafone arenada bizi kısa zamanda çileden çıkartan ilk firma.
Bu işi oldu bittiye getirecekler.Bu saatten sonra düzeltirsek stadyum yetişmeyecek diye de bunu istismar etmeye çalışırlarsa hiç
şaşırmayacağım

Çevrimdışı mikailtatli

Paletli vinc i sokmeye baslamislar galiba? Sari vincler gozukurde yok  :super:

saha zeminine borulari yerlestiriyorlar, bazi yerleri esmisler  :halay:

artik sona geldik; ince isler, membran, saha zemini ve koltuklar son asama ve hepsi es zamanli yapiliyor   :sevinc

Çevrimiçi Necmi

Rıdvan Akarda mir ofisin sozcusu gibi ayni cevabi veriyor. Sabitlenmedigi soyleniyor sabitlenince duzelecekmis.
Bu arada msglarla ilgili bir sey soyleyim ilk attiginiz msgada baksaniz orda ileti sayiniz guncel ileti sayisi olacaktir. 1 olmayacaktir.
önemli olan onların vereceği cevap değil senin göstereceğin tepki
bu tepkiler yoğunlaştığında bu medya dikkatide çekecektir. bunu isterlermi istemezler.
o nedenlede bir an önce düzeltme yolunu seçerler. Gerçi ben inanmıyorum başkanın orda böyle bir çirkinliği
kabul edeceğini stadın her tarafına bu kadar titizlendikten sonra görsel anlamda en iyi olması gereken
noktada çuvallama olmaz. Genede işi sıkı tutmak lazım. :bandit:

Çevrimdışı TURKahvesi

önemli olan onların vereceği cevap değil senin göstereceğin tepki
bu tepkiler yoğunlaştığında bu medya dikkatide çekecektir. bunu isterlermi istemezler.
o nedenlede bir an önce düzeltme yolunu seçerler. Gerçi ben inanmıyorum başkanın orda böyle bir çirkinliği
kabul edeceğini stadın her tarafına bu kadar titizlendikten sonra görsel anlamda en iyi olması gereken
noktada çuvallama olmaz. Genede işi sıkı tutmak lazım. :bandit:
:ok:

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 21:53:31 MURAT ]

Çevrimdışı YunusEmre

göz yanılması değilse koyu bir renge boyanmış. Bu işlem stadın gözle görülen tüm beton kısımlarına uygulanmalı. Bir statda kalite varsa o statda beton görünmez arkadaş.

ben boyalanması için demedim :D yedek kulübesinin konulacağı yerde yani zeminde kazı yapılmış ve gro beton tarzı bir çalışma yapılıyor onu belirttim :)

Çevrimiçi Necmi

evet, kesin bir hata var. olan benim 500 kusur mesaja oldu. @Necmi bey hatadan cabuk donule, haklarim biran once iade edile.
:nerd:
sen her mesaj attığında hoşgeldin demek lazım
en son ne zaman mesaj attığını hatırlamıyorum :evillol:
sende hoş bulduk dersin mesaj sayın artar :bandit:

Çevrimdışı Karabay

ben boyalanması için demedim :D yedek kulübesinin konulacağı yerde yani zeminde kazı yapılmış ve gro beton tarzı bir çalışma yapılıyor onu belirttim :)
gözüm yanılmış işte bak gördünmü

Çevrimdışı halvetifarazi

mir ofis baştan savma iş yapıyor. artık kesin eminim. başka açıklaması yok çünkü.

Çevrimdışı TURKahvesi

Statta şu uygulama güzel olur.

https://gigapixel.panoramas.com/superbowl/50/?sf20651083=1
bu uygulama M.City'de vardı galiba
hatta ilk burada paylaşıldı @atalay
güzel uygulama ben beğendim umarım yönetim bu konuda adımını atıp sitesinde yayınlamaya başlar.