Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5779037 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

tatlı mı abi biz cehennem diyoruz sen tatlı diyorsun :D  :evillol:
cehennem benden uzak olsun ben tatlı severim  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deadam

Canaş Tolga IŞIK ın sayfasında mabedimizle ilgili bir yazı var okumanızı tavsiye ederim.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Erdem Çözer

dünkü ofsayt olan pozisyonda kırmızı yiyen marcelo için hakem odaları kırmızı yapılsın :akuma:

bence hakem odasının duvarları tarihe geçen hakem facialarımızın fotoğraflarıyla doldurulsun.. kale sahasında durup gol atan hakem, sergen'in frikiğinde voleybolcu gibi topu çelen oyuncuyu görmeyen hakem falan gibi..

yani siz de burada yer almak istemiyorsanız adam gibi maç yönetin kafası  :bandit: gerçi bizim şeref yoksunu hakemlerimiz orada yer almak için daha büyük rezilliklere imza atmaya kasabilir..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

Stadda hiç kırmızı kullanılmıyor. bence olmalı.... mesela kolonları kırmızıya boyayabilirler. yada mebranlarda kırmızı bir süsleme olabilir. konya stadı gibi...

millet basamakta uluslararası emniyet yolu renk kodu olan sarıya tahammül edemiyor sen kalkıp kırmızı kolon diyorsun. her an toplu saldırıya uğrayabilirsin siper al  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Emre.Guler

commerzbank arenadaki gözüken bombe bizim stadyumda olmayacak daha düz bizim ki daha güzel olacak :)

Samet seni yanıltan şu an havanın kapalı olması güneşli havalarda aynı gözükecek bence

Çevrimdışı özismet

empisyanların geldiği gün stadın bittiği gündür :lol:

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Kartal39

Dünkü olimpiyatı gördükten sonra olası başakşehir in stadı bize vermemesi ihtimaline karşın bu stadı ne kadar erken açarsak o kadar iyi olur. Yoksa o stadda son 1-2 maç bile olsa bize çok pahalıya patlayabilir. Burada daha önce taraftar baskısının olumsuz etki yapabileceği konuşuluyordu ancak bu olumsuz etki bile olsa oradaki doğanın olumsuz etkisiyle kıyaslanamaz bile.

Çevrimdışı Burak Akay

Twitter'da bir arkadaş reklam etmeyelim üşenmedim saydım 2 tane membran takılmış 40 tanede kalmış diye yazmış bir taraftar sayfasıda bizde sakat çok diye paylaşmış heyy Allah'ım bizim forumu görseler baygınlık geçirirler kombine sayanmı damacana hesabı yapanmı neler neler
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı GörkemGörkem

commerzbank arenadaki gözüken bombe bizim stadyumda olmayacak daha düz bizim ki daha güzel olacak :)

Bu resimlerde mesela commerzbankın membranlarının arkası kapalı. Bizdede kapanıcakmı oralar ? Bir bilginiz varmı bu konuda. Catıyı tasıyan siyah cubukların üstündeki siyah halkadan bahsediyorum.@Necmi @ahmetx @Efe
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 11:45:19 Fuat Görkem Yıldız ]

Çevrimdışı ahmetx

Hangi dediğine? :lol: Sen "bütüne bakınca uyumsuz" diyorsun ben "uyumlu" diyorum. Sen "siyah, gündüz çok belli olur diyorsun" ben "gündüz de beyaza göre daha az sırıtır" diyorum. :D "Küfekiyle kaplansın" diyorsan "hoş olabilirdi" dedim. Yani görmek lazım, bizim çatıya yakışmayabilir. :D İnat değil mi, seninle aynı fikirde olmayacağım. :steamed: :kop:
kartalda inat olmaz @denilanz  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bu resimlerde mesela commerzbankın membranlarının arkası kapalı. Bizdede kapanıcakmı oralar ? Bir bilginiz varmı bu konuda. Catıyı tasıyan siyah cubukların üstündeki siyah halkadan bahsediyorum.@Necmi @ahmetx @Efe
hayır kapanmayacak

Çevrimdışı bozkurtözcan07

Mebran hava şartlarının uygun olması durumunda daha da hızlanacaktır.
Çünkü diğer stadlarda yapılanlar gibi arada halat değil su olukları mevcut. Yürüme işi daha rahat hızlı ve daha fazla iş güvenliğini arttırıyor. :D
Zaten altına file de seriyorlar.  :claps:

Aman dikkatli olsunlar da stadı sezon sonu açalım. Kimsenin kılına zarar gelmesin.  :ok:

Bu sezona maç yapılırsa mükemmel olacak tabi ki. o ayrı  :bandit: :super: :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

@Emre.Guler abi yok ya semerler o stadın ki gibi oval değil bizim daha yassı ama yinede güneşli havada bakmak lazım

Çevrimdışı cadavra

Yaz aylarinda olsa gunde 3 4 takilirdi mebran ama günün gündüz suresi kisaligi hava şartları etkilio haliyle neyse agzimizin tadi kacmasin koltuk zemin icerdeki isler hava bunlari etkilemez

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ddc1979

Dün Doğu Tribünün en üstünde maç seyrettim... Marcelonun kırmızı kart gördüğünü bugün internetten öğrendim...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Emre_ZA

Canaş Tolga IŞIK ın sayfasında mabedimizle ilgili bir yazı var okumanızı tavsiye ederim.

En geç 2 aya açılacak yazmış, yazının sonunda da Mayısın 2. haftası yazmış..Sanırım Nisan'ın ikinci haftası demek istedi yanlış yazdı  :alala:
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı hm1506

çatıda kar birikmesine karşı nasıl bir ısıtma-eritme sitemi olacak. :alala:

Çevrimdışı sallapati

bombeli daha güzel sanki

Çevrimdışı Apocalyptica

bence hakem odasının duvarları tarihe geçen hakem facialarımızın fotoğraflarıyla doldurulsun.. kale sahasında durup gol atan hakem, sergen'in frikiğinde voleybolcu gibi topu çelen oyuncuyu görmeyen hakem falan gibi..

yani siz de burada yer almak istemiyorsanız adam gibi maç yönetin kafası  :bandit: gerçi bizim şeref yoksunu hakemlerimiz orada yer almak için daha büyük rezilliklere imza atmaya kasabilir..

ben çok güzel ironi olur. yada bereket tanrısı koyalım odalarına...farklı büyüklükte...

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Samet seni yanıltan şu an havanın kapalı olması güneşli havalarda aynı gözükecek bence
Abi bizim semerler Commerzbankin ki kadar kavisli ve bombeli degil bence

Kavisli gelip ortada duzlesiyor bizim semerler , Commberzbanktaki ise kavisli gelip ortada bombe aliyor dikkatli incelersen...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

çatıda kar birikmesine karşı nasıl bir ısıtma-eritme sitemi olacak. :alala:
bolu stadı değil burası çok önemi yok yılda 1 kez 15 cm kar yağıyor  :)

Çevrimdışı tangaz

süper fikir bence bu da yönetime iletilmeli bir şekilde  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona