Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5781568 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dün Doğu Tribünün en üstünde maç seyrettim... Marcelonun kırmızı kart gördüğünü bugün internetten öğrendim...
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çatıda kar birikmesine karşı nasıl bir ısıtma-eritme sitemi olacak. :alala:
Catinin altina Cati isitma sistemi koyulacak :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

mirin antalya stadı köşe çalışması

Antalya stadının köşeler bildiğin fiyasko duruyor cepheden bakınca.
sanırım bu prekast olayı bizimkileri de bu denli olmasa da baya kötü etkileyecek :bawling:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TURKahvesi

@Özgür geçen gün sen şöyle bir şey mi soruyordun?

http://nexo-sa.com/attachments/articles/1166/original.jpg
yani evet ama daha derli toplusu @ahmetx
derli toplusu derken oraya sponsor isimleri gelecek şekilde o açıdan Ahmet

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

bu firmada iş ahlakı yok. Dünyada sadece biz böyle köşeli stad yapıyoruz sanki! Git bi incele yurtdışındaki stadları, bi çalışma yap kafa yor. Ben hiç ümitli değilim

Çevrimdışı ers1903

Stadin oradan geçtim stadda calisma göremedim,çevre düzenlemesi devam ediyordu .

Çevrimdışı Savaş

Hayır anlamadığım eğer köşeleri bu şekilde beceremeyeceksen bu şekilde raylı sistem yapma. Ne biliyim eğimli ray koy yada direkt monte et ray kullanmadan.

Sorunca da daha monte etmedik. Ne sorsan daha monte etmedik. Monte edince böyle kalırsa gör curcunayı.

Çevrimdışı harund1k3

Mir ofis incelemesi.

Once yaptıkları işlere bakalım. Firmanın başlıca işleri, Antalya ve Mersin stadları.

Antalya stadı.

Koltuk dizaynı bana göre çok kötü, tribünler oyuncak gibi gözüküyor.
Köşe tribünler arkadaşında paylaştığı gibi rezalet. Çok kalitesiz bir planlama var. Koltukların malzeme kalitesi hakkında bir yorum yapamayacağım yeterli süre geçmediği için.

Mersin stadı.

Koltuk dizaynı fena değil. Pıkselli tasarım yerine düz tasarımlarda daha iyiler gibi. Köşeler rezalet. Köşelerde maç izleyeceklerlere allah sabır versin.

Vodafone arena.

Pıkselli tasarıma karşı en başından karşı çıktım, zevk meselesi beğenenlerde oldu. Fakat iş pratiğe gelince tribünlerde sponsor isimleri de olmasıyla. Piksel gerçekten kötü durdu. Kapalıdan daha kötü bir görünüm yeni açıkta oldu. Tribünün yarısına kadar yoğun Pıkselli tribün çok karmaşık ve çirkin gözüktü. Köşeler Antalya ve Mersin stadından farksız. C90 görüş açılı bir stadın bu özelliği ancak bu kadar su istimal edilir. Muhtelemelen tepkılerımızden sonra düzeltilecek, fakat yine de iyi gozukecrgını düşünmüyorum. Miray meselesine hiç girmiyorum bile. Önce hain paylaşım dendi, kurumunuzla alakası olmayan stajyer(o ne demekse ) sonra apar düzeltildi.

Firma profesyonellıkten uzak yaptığı çalışmalar ve iş ahlakları ortada. Muhtelemelen değişmeyecek firma bu sene. Fakat en geç gelecek sezon sonu tekrar ihaleye açılmalı koltuklar.

Çevrimdışı yldrmaydn

fotolar gelmiyor alıntıda ama bence burada bir sıkıntı yok. yani şöyle yok. istenseydi o aralıklar genişletilip boşluk bırakılmazdı bu kadar ama yine muhtemelen bu kadar koltuk sığardı. belki sadece üst taraflarda bir iki koltuk daha sığabilecek kadar yer gözüküyor o kadar. kolaya kaçmışlar sadece ama koltuk kaybı yaratmamışlar gibi. tabi ki daha iyisi yapılabilirdi onda hemfikirim tek dediğim koltuk kaybı yaratmadıktan sonra kasmamışlar. çünkü zaten onları teslim alan firmaların da o aralıkları önemsediğini sanmıyorum sayıyı vermişlerdir sonra da almışlardır. bizim stadda koltuk aralığını genişletme gibi seçeneklere gideceklerdir diye düşünüyorum.
bizim stadda eleştireceğim konu ellerinde bütün ölçüler varken merdivenler dahil gerekli rayı yapmamaları. sen merdiven olmayacak her yere uygun rayı yaparsın sonra ister daralt araları ister aç. şimdi köşelerde gözüküyor ki merdivenlerin yanlarında ray olmayan kısımlar kalmış. halbuki bence merdiven olmayan her yer kesintisiz ray içermeliydi. inovasyon böyle durumlarda ortaya çıkıyor. dümdüz rayı üretip koltuğu üstüne oturtmak en kolay iş. bu koltukların bağlantı noktalarına takılabilecek ek parçalar üretilip dönüşlerdeki 2 koltuğun birbirine doğru açılması durumu yumuşatılabilirdi. arkalarında raya yaklaştırıp uzaklaştıracak bir mekanizma yapılabilirdi böylece prekast köşeli dönse de sanki yuvarlakmış gibi eğim yumuşatılabilirdi.
çok kaliteli koltuk üretilebilir çok sağlam ray yapılabilir ama bunu herkes yapabilir.
azimlerini inovasyonla bileselerdi iyi olabilirdi :D
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Emre_ZA

fotolar gelmiyor alıntıda ama bence burada bir sıkıntı yok. yani şöyle yok. istenseydi o aralıklar genişletilip boşluk bırakılmazdı bu kadar ama yine muhtemelen bu kadar koltuk sığardı. belki sadece üst taraflarda bir iki koltuk daha sığabilecek kadar yer gözüküyor o kadar. kolaya kaçmışlar sadece ama koltuk kaybı yaratmamışlar gibi. tabi ki daha iyisi yapılabilirdi onda hemfikirim tek dediğim koltuk kaybı yaratmadıktan sonra kasmamışlar. çünkü zaten onları teslim alan firmaların da o aralıkları önemsediğini sanmıyorum sayıyı vermişlerdir sonra da almışlardır. bizim stadda koltuk aralığını genişletme gibi seçeneklere gideceklerdir diye düşünüyorum.
bizim stadda eleştireceğim konu ellerinde bütün ölçüler varken merdivenler dahil gerekli rayı yapmamaları. sen merdiven olmayacak her yere uygun rayı yaparsın sonra ister daralt araları ister aç. şimdi köşelerde gözüküyor ki merdivenlerin yanlarında ray olmayan kısımlar kalmış. halbuki bence merdiven olmayan her yer kesintisiz ray içermeliydi. inovasyon böyle durumlarda ortaya çıkıyor. dümdüz rayı üretip koltuğu üstüne oturtmak en kolay iş. bu koltukların bağlantı noktalarına takılabilecek ek parçalar üretilip dönüşlerdeki 2 koltuğun birbirine doğru açılması durumu yumuşatılabilirdi. arkalarında raya yaklaştırıp uzaklaştıracak bir mekanizma yapılabilirdi böylece prekast köşeli dönse de sanki yuvarlakmış gibi eğim yumuşatılabilirdi.
çok kaliteli koltuk üretilebilir çok sağlam ray yapılabilir ama bunu herkes yapabilir.

Selamlar, Mir'in vukuatları ortada onları savunmayacağım. Sadece şunu söylemek istiyorum, bu koltuk diziliminin yönetime sürpriz olduğunu zannetmiyorum. Her ayrıntısı ince ince düşünülmüş bir stadda iş koltuklara gelince "aa biz de böyle olmasını beklemiyorduk" diyemez herhalde yönetim.
Başkan kapasite konusunda "her yere bir koltuk sıkıştırmaĞa çalışıyoruz" demişti. Demek ki oturmuşlar bakmışlar bu bölüm x kadar bu bölüm y kadar koltuk alır diye hesaplayıp hatta bilgisayar üzerinden incelemişlerdir.

Gerçekten köşelerden nefret ettim. Ama hala umutluyum, yönetimin bilgisi dahilinde ilerlendiğinden bir çözüm olacaktır diye düşünüyorum :construction:
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı canergiray77

Mir ofisine attığım mesaj bakalım ne yanıt gelecek genelde bunlar facebook sayfalarında daha aktif oradan yazın mesaj yazmak isteyen arkadaşlar
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı minsk kartali

Günaydın Beşiktaş Arena

Sibirya'dan,Mannheim'dan, Los Angeles'dan, Kanada'dan ve dünyanın bir çok yerinden takip edilmek ne kadar da güzel birşey  :)

Belarus'tan ...  :super: :super:

Çevrimdışı goktasoktay

Mir ofisine attığım mesaj bakalım ne yanıt gelecek genelde bunlar facebook sayfalarında daha aktif oradan yazın mesaj yazmak isteyen arkadaşlar
cevabı ben sana yazayım Caner kardeşim:
"Caner bey henüz koltuklar yerlerine vidalanıp sabitlenmedi. Mevcut durumda stadın koltuklarının en iyi şekilde yapılacağından şüpheniz olmasın, iyi günler.."

Çevrimdışı ahmetx

"Caner bey henüz koltuklar yerlerine vidalanıp sabitlenmedi. Mevcut durumda stadın koltuklarının en iyi şekilde yapılacağından şüpheniz olmasın, iyi günler.."
:evillol: vidalandıktan sonra da cevap gelmez olur  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

antalyada alttaki fotoya bakarsan tam köşelere koltukları yukarıdan aşağı düzgün bir şekilde koltukları monteleyeceklerdi bu çok zor bir şey değil.Bunlar merdiven kenarından veya tribün ayrımından başlayıp koltukları dize dize geldikleri için köşedeki yarık oluşmuş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı burakkk1903

bombeli daha güzel sanki
bizimkide böyle gözükecek bakış açısı yanıltıyor bence ve bombelerin gözükmemesi söz konusu değil.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı tangaz

konu dışı olacak ama sistemde küçük bir hata var sanırım.
kimsenin ileti sayacı çalışmıyor bugün son bir kaç saattir ileti sayısı hep aynı kalıyor üst üste mesaj yazanlarda dahi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı burakkk1903

abi herkese aynı cevabı veriyorlar koltuklar sabitlenmedi hizalama çalışması yapılacak felan filan.Dün bana böyle cevap verdiler ama hiza çalışmasıyla alakası yok.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Serhat Akkaya

abi herkese aynı cevabı veriyorlar koltuklar sabitlenmedi hizalama çalışması yapılacak felan filan.Dün bana böyle cevap verdiler ama hiza çalışmasıyla alakası yok.
Bence sorunun ne olduğunu bilmiyor bu cevabı veren arkadaş. Ona bu tarz bişi geldiğinde cevap olarak otomatikman bunu yazmasını söylemişler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı canergiray77

bence cevap vermeyecekler geçenki olaydada mesaj atmıştım ondada cevap gelmemişti bakalım bunda ne olacak bide vidalanmış halini görelim gene yapamıyorlarsa hunharca yükleniriz :D :super: @goktasoktay @ahmetx @burakkk1903
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

konu dışı olacak ama sistemde küçük bir hata var sanırım.
kimsenin ileti sayacı çalışmıyor bugün son bir kaç saattir ileti sayısı hep aynı kalıyor üst üste mesaj yazanlarda dahi...
yoo çalışıyor.  :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 13:35:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

yoo çalışıyor.  :)

yeni düzeldi benim son 3-4 mesajımda ileti sayacı hep 701di örneğin ahmetx'in 8767 idi bir iki kişiyi daha check edip öyle uyarı yazmıştım  :tabe:

Çevrimdışı YunusEmre

koltuklarımız açılır kapanır olduğu için beceriksizlikleri daha da gün yüzüne çıkıyor.. bu koltuk türlerinde rayların açılarının güzel ayarlanması gerekiyor çünki pkerasttan bağımsız montaj gerekiyor köşelerde... ama mir ofis denen beceriksiz firma köşelerde bu bağımsızlığı sağlamak yerine prekast boyutlarında çok farklı boyutlarda ray döşemesi yaptılar ve içine ettiler olayın.. tek çözüm yolu var köşelerde gerekli açılar hesaplanarak oval ray veya abaküs sistemle mesele hallolur ve hiç bir şekilde yarıklarda olmayacaktır..