Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5779596 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı irasces

Arkadaşlar resimde işaretlediğim yerde gazbeton üzerine küfeki kaplamışlar gibi geldi bana. Böyle olabilir mi acaba?

Çevrimdışı Emre.Guler

paletli demiyorum sari vinc paletli sarimi buyuk sari vinc semer takan :icool:

Paletli maviymiş pardon :)

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı İhsan

İstanbula gelişime denk getirin bende katılırım size  :)  @Necmi abi ve @İhsan

@Sedat.Y hallederiz :money:
Ama gün belli: 19.03  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Emre.Guler

Mavi mi  :lol:

Emre abi sen bir doktora çık bence  :evillol:

Yok be kardeşim :) efe "sarı vinç dedim paletli sarımı" diye sorunca makara yapayım dedim. Yanlış anladığım bir konu var ben makara olmadan konuyu dağıtma peşindeyim çaktırma

Çevrimdışı İhsan

Bana öyle geliyor ki amaçları stat açılışına kadar büyük membranları bitirip küçükleri de yetiştiği kadar takmak..Büyüklerin hepsini yetiştiremeyip yarım bir görüntü oluşmasındansa tamamını bitirip sadece küçükleri bırakmak bütünlüğe çok zarar vermez..Bence mantıklı olur..

Büyükler bitene kadar küçüklerin takılacağını düşünmüyorum ben..

Evet: 19.03 geçen sohbet böyle olcak:
Oğlum Etoo. Beni dinle. Çatının ön kısmı şeffaf. O kadar şeffaf ki görünmüyor bile  :o_o:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı firewater

Paletli maviymiş pardon :)

o vinç dünkü fotolarda kapalıydı. sanırım gitmiş. Bugünde paletliyi sökerler büyük ihtimal.

Çevrimdışı ahmetx

Bana öyle geliyor ki amaçları stat açılışına kadar büyük membranları bitirip küçükleri de yetiştiği kadar takmak..Büyüklerin hepsini yetiştiremeyip yarım bir görüntü oluşmasındansa tamamını bitirip sadece küçükleri bırakmak bütünlüğe çok zarar vermez..Bence mantıklı olur..

Büyükler bitene kadar küçüklerin takılacağını düşünmüyorum ben..
küçükler zaten üretimde  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Zoro

Bugün membran çalışması varmı acaba?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Evet: 19.03 geçen sohbet böyle olcak:
Oğlum Etoo. Beni dinle. Çatının ön kısmı şeffaf. O kadar şeffaf ki görünmüyor bile  :o_o:

:) şaka bi yana ön membranlar takılmadan açılacak olursa cin fikirli ülke insanımız arasında; acaba takmadan mı bırakacaklar, şeffafdan kasıt bu muymuş? gibi muhabbetler olursa hiç şaşırmam.. çünkü statla ilgili yapılan yorumlarda seviye bu düzeyde..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı umutdogan62

Arkadaşlar resimde işaretlediğim yerde gazbeton üzerine küfeki kaplamışlar gibi geldi bana. Böyle olabilir mi acaba?
Evet, dün bir video paylaşılmıştı o videoda çalışanlar üst kısma gaz betonu koyup üstüne küfeki ile kaplıyorlar.

Galaxy S6 Tapatalk

1
9
0
3JK

Çevrimdışı Gürkan

Yayınlanan videolardan birinde üstlerine küfeki konduğu gözüküyordu.  :ok:

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı denilanz

üstteki kiriş ve kolonlarda uyumlu olsaydı , küfekiler takılıp temizlenip kendini gösterince bütüne bakıldığında kiriş ve kolonlar sırıtmaya başladı.Muhtemelen çatı gece havada aslı izlenimi versin diye düşünüldü ama bu işin gündüzünü unuttular galiba.
@ahmetx bu konuda da senle aynı fikirde değilim. :D Ben baştan beri beğeniyorum kolonları. Emin olun beyaz (veya türevleri -açık renk işte-) olsaydı daha çok sırıtacaktı. Bunu zayıf görünmek için siyah renk giysi giymeye benzetebiliriz. "Beyaz sırıtacak olsa çatı aksanları neden hep beyaz yapıldı o zaman." diyenler olacaktır, bunun nedeni de çatı örtüsü de beyaz olacağından alttan ve üstten göze batmayacak olması. Yani bu da doğru tercih bence. Bütüne bakınca kolonların sırıtması olayına gelince, madem bütüne bakıyoruz kolon aralarındaki demir parmaklıkları neden görmezden geliyoruz. Ben işte bu yüzden o kısımların cam olmamasına sevinmiştim. Siyah çatı kolon demirleri ve kolon arası siyah demir parmaklıklar bence güzel bir ikili oldular.

Not: Çatı kolonlar küfeki ile kaplanıp stat kolonu devamı şeklinde gitseydi hoş olabilirdi diye düşünüyorum. Şu Brezilya'daki stattı galiba öyle yapılmıştı. Orada güzel durmuştu ama bizde yapılabilir mi (sanırım @Necmi abi kolon esnemeleri sebebiyle zor tarzı bir yorum yapmıştı) veya yapılsa şimdikinden daha güzel durur mu bilmiyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

commerzbank arenadaki gözüken bombe bizim stadyumda olmayacak daha düz bizim ki daha güzel olacak :)

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı ZEKI

Bugün membran çalışması varmı acaba?
Bu yagmurda ve lodosta catiya kimseyi cikartmazlar.

Çevrimdışı beşiktaşk

Suan Beşiktaş a fena yağmur yağıyor inşallah çalışmaları etkilemez

Çevrimdışı denilanz

Saha icine Sari Kum gelmis
Neee, sarı kum mu? :s20: Sarı kum istemiyoruz, değiştirilsin. :evillol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Altuğ

[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 11:08:24 Altuğ ]

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum