Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5775715 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı CanEmre

O değilde zemine bayıldım be.. Himmmet ağabeeyy bizim zeminimiz de böyle olacak mııı  :tabe:

:bandit:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı mülkübey

Kadıköy de 1. hakem odası ayrı yan hakemlerin odası ayriymiş . Ayrıca fb soyunma odası rakip soyunma odasından büyük ve  hakem odalarının yanıymış. Bu dizayna (eğer doğruysa ) tff nasıl musade eder ayrıca hakeme baskı yaratmaz mı ? Bizde takım soyunma odaları ile  hakem odalarinin konumları nasıl acaba. Böyle psikolojik düzenlemeleri biz de yapacak mıyız. Forumda soyunma odalarından bahsedilince merak ettim.

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı onder23

Numaralı eski açık tarafında ki son kedi yolu parçasına kaynak yapılıyordu

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GökhanG

:bandit:
Ahhh can evimden vurdun beni.. Koltuklar kondukça stad ihtişam kazanıyor bi de zemin bitince abouu.. Bu zeminde tosic bile çok faydalı oynar be.. ya da gaza gelip kendi kalesine daha çok atar bilemedim şimdi  :kop:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı CanEmre

Cok guzel olmuş.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahhh can evimden vurdun beni.. Koltuklar kondukça stad ihtişam kazanıyor bi de zemin bitince abouu.. Bu zeminde tosic bile çok faydalı oynar be.. ya da gaza gelip kendi kalesine daha çok atar bilemedim şimdi  :kop:

Bitsin kendisi daha da güzel olacak
az kaldı az  :icool: 

Çevrimiçi Necmi

Kadıköy de 1. hakem odası ayrı yan hakemlerin odası ayriymiş . Ayrıca fb soyunma odası rakip soyunma odasından büyük ve  hakem odalarının yanıymış. Bu dizayna (eğer doğruysa ) tff nasıl musade eder ayrıca hakeme baskı yaratmaz mı ? Bizde takım soyunma odaları ile  hakem odalarinin konumları nasıl acaba. Böyle psikolojik düzenlemeleri biz de yapacak mıyız. Forumda soyunma odalarından bahsedilince merak ettim.

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.

Aziz orta hakemi tek yakalasın diyedir. :bandit:
bizde soyunma odaları aynı büyüklükte hakem odaları ayrı yerde diye hatırlıyorum akşam aklıma gelirse planını atarım
numaralı en alt katın orda basın odaları toplantı odalar uefa odası revir vs var  @mülkübey

Çevrimdışı Sedat.Y

@Efe alkol almaz onun yerine ben içerim :evillol: ziyan olmasın @İhsan

İstanbula gelişime denk getirin bende katılırım size  :)  @Necmi abi ve @İhsan

Çevrimdışı ahmetx

beceremiyeceklerse merdivenleri olimpiyattaki gibi (mavi ile çizdim) yapsınlar , sonra becerebilen birilerini bulurlar.

http://i.hizliresim.com/7Mz2nW.jpg

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı siyah-1903

böyle yapışacaksa köşelerin neden yıllardır tokiye laf atıp duruyorduk.. çok kalitesiz görünüyor maalesef
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Mahmut

Yaklasik 30 dk once son kedi yolunun kaynaklari yapiliyordu, tarihi duvarın eski taslarini yerine koyuyorlardi, bi de eski acik arkasinda yenilenen yere demirler gelmis, 4-5 basamaklik merdivenin oralara da az miktarda beton dokmusler, kurumus bile.
Ayrica 2 membran var, benim de fotolardan gozum 3 diye gormustu ama 2 imis.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mellfred

estadio luz da köşeleri ve merdiven kenarlarını fena yapmamışlar.

http://i.hizliresim.com/rZrBn1.jpg

şu stada bizim çatıyı koy of of ,her gece uyurum burda  :D
al benden de abi. çok cool stad

Çevrimdışı sozkul

Alt katta korkuluk yok bir şekilde düzeltirler belki ama üst kat köşelerde korkuluklar da var. Oradaki imalatın baştan doğru yapılması gerekiyor.
Yani kısacası asıl üst katlar beni endişelendiriyor. Bakalım orada nasıl bir görüntü çıkcak ortaya   :by2:

Üst katta risk biraz daha az, çünkü prekastlar bir hayli uzamış oluyor.

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Dün mebran serimi ile ilgili ćekim yapmişlar 6 dk lık izleyen varmı bilmiyorumda bana günde 2 tane sermek hayal gibi geliyor çünkü (gerdirmesi ozellikle) baya meşekkatli iş izleyince belli oluyor

Çevrimdışı mülkübey

Aziz orta hakemi tek yakalasın diyedir. :bandit:
bizde soyunma odaları aynı büyüklükte hakem odaları ayrı yerde diye hatırlıyorum akşam aklıma gelirse planını atarım
numaralı en alt katın orda basın odaları toplantı odalar uefa odası revir vs var  @mülkübey
Çok teşekkür ederim.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı sozkul

yok üst katlarda koltuk sayısı her sırada farklı olduğu için onu ayarlamak daha kolaydır
ama dediğin gibi korkuluklarıda sallapati yaptılarsa önümüzdeki günler mir için hiçte hayırlı geçmeyecek.

sallapati arkadaşımızda yanlış isim seçmiş görüldüğü gibi  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugünki Konyaspor maçına 3500 bilet satılmış(kağıt bilet var) Bence Vodafone Arena açılınca ZTK maçlarında bi 10bin kişi gelir.Hem konumu güzel hem yeni stad hem taraftarda heyecan oluşturuyor.Yani taraftar sayısı İnönüdekine döneBİLİR..  :ok:
:o_o:

Bu takim boyle oynasin en Basit Ztk maçını bile en az 30-35.000 e oynariz :tabe:

Hem kagit bilet olacak hemde Kombineliler nedeniyle Lig maclarina bilet bulup gelemeyenler Ztk maclarinda stada girme sansi yakalayacak bu nedenle Ztk maclarida Full ceker benim görüşüm bu yönde..
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2016, 19:18:49 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Savaş

Köşelerde tek sıkıntı merdiven kenarları görünüyor. Bu kadar reklamı yapılan bir stadyumun köşeleri böyle kalmamalı..

Yapılamayacaksa köşeler geniş birakilabilir. Böyle kalmamalı..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

:o_o:

Bu takim boyle oynasin en Basit Ztk maçını bile en az 25.000 e oynariz :tabe:

Hem kagit bilet olacak hemde Kombineliler nedeniyle Lig maclarina bilet bulup gelemeyenler Ztk maclarinda stada girme sansi yakalayacak bu nedenle Ztk maclarida Full ceker benim görüşüm bu yönde..
nasıl olacak o kombine koltuklarınımı satacaklar :naughty:
kombinesi olanın ztk maçlarınada gitme hakkı var gelmesede o koltuk boş kalır satamazlar.

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı ZEKI

Bugun yogunluktan 25 sayfa geriden okuyarak geldim. Bu koseler hic ama hic olmamis. Klubun buna izin vermeyeceigni dusunuyorum. Heleki son olaydan sonra isi telism almazsin geciktirilen gun basina ceza kesersin.
Sabitleyince ne degisecek zaten koltuklar takilmis takilan koltugumu kaldiracaklar? Gene taraftari bunlar hor goruyorlar.