Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5775943 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı ahmetx

Betonda Kesme Yapılıyordu Öğlen 12:00 gibi

Daha önce o kısmın traşlanması gerektiğini söylemiştim.

http://i.hizliresim.com/XLA7o0.jpg
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler belki de  :evillol:
taraftarın tepki koyduğu hiç bir şeye razı edemezler.
heleki MİR se konu adamların hiç bir kredisi yok Beşiktaş taraftarı karşısında
böyle bir hata şımarık kızlarının yaptığı hatayada benzemez.

Çevrimdışı denilanz

Daha önce o kısmın traşlanması gerektiğini söylemiştim.

http://i.hizliresim.com/XLA7o0.jpg
Evet, inşallah dediğin şeyi yapıyorlardır.

Çevrimdışı CanEmre

yok üst katlarda koltuk sayısı her sırada farklı olduğu için onu ayarlamak daha kolaydır
ama dediğin gibi korkuluklarıda sallapati yaptılarsa önümüzdeki günler mir için hiçte hayırlı geçmeyecek.
Yakında çıkar oradaki işleri ortaya onlar adına umarım başarılı iş çıkarırlar
Yoksa zaten sabıkalı firma alacakları tepkiyi tepkiyi tahmin edemiyorum  :naughty:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı kartalpençesi

Bi 10 bin kisi gelir nedemek :D . O stad acılsın antrenmana bile 40 bin kisi gider.
İnşallah :D Parası olan var olmayan var
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı sozkul

Yapacak bir şey yok diye bir şey yok  MİR efendiler isteseler 1000 tane çözüm bulurlar

Tabiiki, ama ceplerinden para çıkar...

Çevrimdışı samet-53

Abiler kötü haber, yeniinönü bugün ofiste değilmiş o yüzden fotoğraf işi yalan oldu :(
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı betoo38

yeni inönü ofiste degilim yazdi. bugün foto yok

Çevrimdışı giunti1903

arkadaşlar mir ofisin twitter hesabına ben üzerime düşeni yaptım.. siz de yüklenin please.. köşeleri baştan sağma yapıyolar..
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Koltuklar ile ilgili buraya yazana kadar herkes mir hesaplarina mesaj atsa ,  merkezi telefona boğsaydik yarin oglene kadar o kose duzelirdi. Lutfen yapin bunu ben simdi ariyorim mir ofisi

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mehmetthedum

Arkadaşlar köşe dönüşü sektörlerinde, artık kalan 20-25 cm'lik boşlukları , koltuk aralarını açarak doldurmak yerine, o bölümlere 43 cm'lik değil de mesela 40 cm'lik koltuklar koyarak doldurmak mumkün değil mi? Böylece boşluk kalan sıralara bir fazla koltuk konmuş olurdu.

Şahsen benim arkam o 3 cm'lik farkı anlamaz... zaten ayakta takılıyorum..

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı BlackEagle26

Mir Ofisten aldığım yanıt. Sabitleyince değişeceğini sanmıyorum ? :alala:  ( bu yerine bir yazmişım ) :kop:

Çevrimdışı giunti1903

mir ofisin facebook ve twitter linkleri aşağıdadır.. siz de tepkinizi gösterin lütfen.. ya da koltuklar boyle idare eder diyosanız siz bilirsiniz..

https://www.facebook.com/mirofis/?fref=ts
https://twitter.com/mirofis
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı 34BJK64

Köşeler gerçekten berbat görünüyor. Umarım düzeltilir. Bu stada böyle birşey yakışmaz.  :steamed:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

arkadaşlar mir ofisin twitter hesabına ben üzerime düşeni yaptım.. siz de yüklenin please.. köşeleri baştan sağma yapıyolar..

Yardır forum..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Mir Ofisten aldığım yanıt. Sabitleyince değişeceğini sanmıyorum ? :alala:  ( bu yerine bir yazmişım ) :kop:
Helal sana be ,  cevap almandan cok yazdigin mesaj hosuma gitti , olay budur

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

mebran ve saha nisanda biter bence 19.03 e yetişmesi bu hizla imkansiz haftaya gelir 2 rkip daha o zaman yetisir ams hiç sanmiyorum

İzmirli mimar arkadaşımız uyarmıştı ya @Efe , mebran değil membran.  :)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Banada mir den gelen cevap: Uğur Bey merhaba, bu stad elbette en iyisini hak ediyor. Mevcut şartlarda yapılabilecek uygulamanın en iyisi yapılacaktır. Stadımızdaki koltukların hiçbiri henüz sabitlenmedi, yani sadece raylara oturtuldu. Hizalama uygulaması daha sonra yapılacak. İlginiz için teşekkür ederiz.

Çevrimdışı İhsan

Betonda Kesme Yapılıyordu Öğlen 12:00 gibi

Deplasman tribününe ekstra yol ve merdiven yapılacaktı. Bu olabilir
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı CanEmre

Banada mir den gelen cevap: Uğur Bey merhaba, bu stad elbette en iyisini hak ediyor. Mevcut şartlarda yapılabilecek uygulamanın en iyisi yapılacaktır. Stadımızdaki koltukların hiçbiri henüz sabitlenmedi, yani sadece raylara oturtuldu. Hizalama uygulaması daha sonra yapılacak. İlginiz için teşekkür ederiz.
"Mevcut şartlarda" kısmı hiç hoşuma gitmedi açıkçası  :bandit:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

dragao ve luz da köşeleri ve merdiven kenarlarını fena yapmamışlar.

http://i.hizliresim.com/rZrBn1.jpg

Çevrimiçi Necmi

Deplasman tribününe ekstra yol ve merdiven yapılacaktı. Bu olabilir
Merdiven olmazsa olmaz tabi :naughty:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biz tepkimizi gösterelim işlerini düzgün yapsınlar. İş ciddiyetleri yüksek olsun, hata yapmasınlar ki zaman kaybetmeyelim.

O koltuklar düzgün yapılmadığında tepki göreceklerini bilsinler. Sabıkaları var zaten..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."