Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5774098 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı denilanz

merdiven çizgisi prekast çizgisinde olmalıydı.
Yine de bir çirkinlik olurdu. Fotoda merdivenin solunda en öndeki 3 koltuğu görüyor musun? Çok ayrık kalmış. Üst katlarda bu görüntü olmaz ama alt kat prekastlarının en ucu çok dar. En azından bu kısımlar için oval ray şart gibi.

Çevrimdışı FARUK

@FARUK iki prekast arasındaki dönüş açısı kaç derece, söyleyebilir misin?
9 derece

Çevrimdışı mikailtatli

o kosedeki koltuklar sabitlenmedi zannimca. okadar zor birsey degil orayi duzlemesi.

Çevrimdışı ahmetx

Yine de bir çirkinlik olurdu. Fotoda merdivenin solunda en öndeki 3 koltuğu görüyor musun? Çok ayrık kalmış. Üst katlarda bu görüntü olmaz ama alt kat prekastlarının en ucu çok dar. En azından bu kısımlar için oval ray şart gibi.
işte merdivenler prekast çizgisinde olsa dediğin olmazdı  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Köşelerde merdivenleri ücgen şekilde ayarlayamiyormuyuz?
Dünyada bir tek biz stat yapmıyoruz, düzgün şekilde yapılması için en az 10 tane farklı yöntem vardır, önemli olan bunu planlayıp yapabilmek, mevcut örnekleri analiz etmek. Bu stadın ölçüleri aylardır belli, merdiven aralıkları belli. Şimdi çıkıp orası böyle olduğu için bu şekilde yapmak zorunda kalıyorlar demek kusura bakmayın ama biraz abes kaçıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

gülme komşuna gelir başına. Teşekkürler @mirofis .
koltuklar daha monte edilmemiş hele bir bekleyelim araları ayarlanıp
bir hizaya getirilecektir. hemen peşin konuşup tepki vermeyin eğer bittiğinde hoş
olmazsa emin olun o koltukları başlarına geçiririz. öyle kızının beter olsunlar deyipte
bir günde ceza ödeyip işden sıyırdıkları gibi sıyıramazlar. Unutmadık daha
hala stadda koltuk diziyorlarsa bu taraftara borçlandılar demektir. işlerini adam gibi yapacaklar
Beşiktaşa emek veripte Taraftarın nefret ettiği bir firma olmayı başardılar. Bundan sonrası
taraftarın kovdurduğu firma ünvanı alırlar. @ahmetx

Çevrimdışı heart

ben gidip koysam köşelere koltukları daha düzgün olurdu herhalde.
üstünden tekrar geçecekler köşe koltuklarının umarım öyle kalmaz.
başkanın el atması lazım konuya.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı GD8

Betonda Kesme Yapılıyordu Öğlen 12:00 gibi

Çevrimdışı harund1k3

Dünyada bir tek biz stat yapmıyoruz, düzgün şekilde yapılması için en az 10 tane farklı yöntem vardır, önemli olan bunu planlayıp yapabilmek, mevcut örnekleri analiz etmek. Bu stadın ölçüleri aylardır belli, merdiven aralıkları belli. Şimdi çıkıp orası böyle olduğu için bu şekilde yapmak zorunda kalıyorlar demek kusura bakmayın ama biraz abes kaçıyor.

kesinlikle ayni fikirdeyim. daha cirkin bir goruntu olamazdi bana gore.

MIR ofisin ne yaptigi koltuk dizaynindan, ne calismasindan, ne de isciliginden memnunum.

Çevrimdışı CanEmre

bir hizaya getirilecektir. hemen peşin konuşup tepki vermeyin eğer bittiğinde hoş
olmazsa emin olun o koltukları başlarına geçiririz. öyle kızının beter olsunlar deyipte
hala stadda koltuk diziyorlarsa bu taraftara borçlandılar demektir. işlerini adam gibi yapacaklar
Beşiktaşa emek veripte Taraftarın nefret ettiği bir firma olmayı başardılar. Bundan sonrası

Alt katta korkuluk yok bir şekilde düzeltirler belki ama üst kat köşelerde korkuluklar da var. Oradaki imalatın baştan doğru yapılması gerekiyor.
Yani kısacası asıl üst katlar beni endişelendiriyor. Bakalım orada nasıl bir görüntü çıkcak ortaya   :by2:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı denilanz

işte merdivenler prekast çizgisinde olsa dediğin olmazdı  :)
Dediğim yere baktın mı? Bu kadar olmazdı belki ama yine olurdu. Hatta dediğim üçlünün önüne koltuk koymamışlar bile. Belki oraya 3 tane bile sığmadı, ondandır.

Çevrimdışı Factatum

Hiç olmamış bu! Umarım böyle kalmaz. Kalmamalı yani!

Çevrimiçi Necmi

öyle bir zorunluluk yok ayarlayacaklar bütün iş koltuk aralarını ayarlamaktan geçiyor
orda oynayacak  ölçü 20-25 cm dir bunuda az az tüm koltuk aralarına yedirerek düzenlerler.
eğer ray pabuçları kaydırmaya izin vermiyorsa bunu zamanında düşünüp ona göre ayarlayacaklardı.
yok beceremiyoruz diyorlarsa giderler becerebilen biri gelir. o iş buda böyle olsun diyebileceğimiz bir iş değil
bence şimdiden twitter hesaplarından beşiktaşa yüklenmek gerekiyor erken uyarı bitmiş işin hatasından
dönmekten iyidir. belki düzenlenecektir daha montajı yapılmamıştır. Ama işi günlerce o şekilde gözümüze sokupta
küfür yemesinler bir an önce yapılmalı.

Çevrimdışı GIUNTI

Köşeler o kadar kötü olmuş ki bu şekilde kalmayacağı yönünde inancımı artırdı.

Çevrimdışı ahmetx

takipteyiz , oldu bittiye getirmesinler diye olayı gündemde tutuyoruz  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kartalpençesi

Bugünki Konyaspor maçına 3500 bilet satılmış(kağıt bilet var) Bence Vodafone Arena açılınca ZTK maçlarında bi 10bin kişi gelir.Hem konumu güzel hem yeni stad hem taraftarda heyecan oluşturuyor.Yani taraftar sayısı İnönüdekine döneBİLİR..  :ok:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı yldrmaydn

çatıda 3 membran gören bir ben miyim? benim mi gözlerimde sıkıntı var acaba? :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimiçi Necmi

Alt katta korkuluk yok bir şekilde düzeltirler belki ama üst kat köşelerde korkuluklar da var. Oradaki imalatın baştan doğru yapılması gerekiyor.
Yani kısacası asıl üst katlar beni endişelendiriyor. Bakalım orada nasıl bir görüntü çıkcak ortaya   :by2:
yok üst katlarda koltuk sayısı her sırada farklı olduğu için onu ayarlamak daha kolaydır
ama dediğin gibi korkuluklarıda sallapati yaptılarsa önümüzdeki günler mir için hiçte hayırlı geçmeyecek.
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2016, 17:26:57 Necmi ]

Çevrimdışı CanEmre

Köşeler o kadar kötü olmuş ki bu şekilde kalmayacağı yönünde inancımı artırdı.
Ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler belki de  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Tolga

Şimdiden bu köşe koltuklar için bastırmalıyız ki taraftarın beğenmediğini net bir şekilde anlasınlar.

Sonra stat açılır, koltuklar öyle kalır yakın zamanda da değiştirilmez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idilahmet

çatıda 3 membran gören bir ben miyim? benim mi gözlerimde sıkıntı var acaba? :)

+1 bende öyle gördüm ama. emin olamadım

Çevrimdışı GörkemGörkem

Bugünki Konyaspor maçına 3500 bilet satılmış(kağıt bilet var) Bence Vodafone Arena açılınca ZTK maçlarında bi 10bin kişi gelir.Hem konumu güzel hem yeni stad hem taraftarda heyecan oluşturuyor.Yani taraftar sayısı İnönüdekine döneBİLİR..  :ok:

Bi 10 bin kisi gelir nedemek :D . O stad acılsın antrenmana bile 40 bin kisi gider.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

öyle bir zorunluluk yok ayarlayacaklar bütün iş koltuk aralarını ayarlamaktan geçiyor
orda oynayacak  ölçü 20-25 cm dir bunuda az az tüm koltuk aralarına yedirerek düzenlerler.
eğer ray pabuçları kaydırmaya izin vermiyorsa bunu zamanında düşünüp ona göre ayarlayacaklardı.
yok beceremiyoruz diyorlarsa giderler becerebilen biri gelir. o iş buda böyle olsun diyebileceğimiz bir iş değil
bence şimdiden twitter hesaplarından beşiktaşa yüklenmek gerekiyor erken uyarı bitmiş işin hatasından
dönmekten iyidir. belki düzenlenecektir daha montajı yapılmamıştır. Ama işi günlerce o şekilde gözümüze sokupta
Kendi adıma twitterdan konuyu ilettim. Farkındalık yaratmak iyidir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı doctore

senin gibi stad konusunda bu kadar pozitif bir adamı bile çıldırttılar ya, :) iyice soğudum bu mir den... twitter linklerini paylaşabilir mi biri rica etsem. herkes köşelere tepki göstermeli bence elinden geldiğince. sosyal medyayı aktif kullanıyor bu firma.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...