Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5772688 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Altuğ

Kusura bakmayın konu dışı için bu akşamki konya maçına bilet devredebilecek olan var mı?

Konu dışı oldu bile isterseniz @kartalcan ile iletişime geçiniz kendileri elinde bir bilet olduğunu ve gidemeyeceğini bana belirtti.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Valla @Necmi abide stadı açmadan da içebilecek kapasiteyi görebiliyorum.  :biggrinking:
19.03. ya açıp içeriz yada açılmadı diye. Öyle veya böyle o günü maçımız var  :icool:
o kapasite her daim mevcuttur :busted_cop:  @İhsan

Çevrimdışı panic13

Arkadaşlar şu konuda ki benimde kafama takıldığı meseleyi az önce @ahmetx arkadaşımla yazışmamızda durumu açıklığa kavuşturdum nihayetinde
Ahmet beni mazur gör lütfen
@panic13 membranların olduğu bölümün en öndeki yere ptfe mesh dediğimiz bir örtü gelecek (bu örtü şu an Konya stadında mevcuttur gidin bakın ne olduğunu google'den)
son olarak ben şahsen oraya polikarbon bekliyordum Commerzbank arenadaki gibi
herhalde sonradan vazgeçildi bu polikarbondan bilemiyorum belkide hiç yoktu projede.

bilgi için teşekkür ederim @Özgür . Baktığım kadarı ile kötü durmuyor. en azından bütünlüğü bozmuyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Zeminciler adeta vincleri kendi sahasina hapsetmis tek kale mac yapiolar iyice sıkışmış bu ataklara fazla dayanamazlar 😂😂😂😂

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çimcileri tutamıyoruz..Allahını seven defansa gelsin :)

Çevrimdışı canergiray77

@beşiktaşk  gönderdi eline sağlık :ok:
şu dev gibi reklam panolarını görmekten ciğerim soldu ya kalksada rahatça inceleme yapsak  :steamed:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

Bu akşamki maça doğudan 1 bilet transfer yapabilirim. Kusura bakmayın diğer bölümlerde çok az kullanıcı var.
sorun değil kardeşim iletişim için elbette her yeri kullanacağız. Nihayetinde önemli olan takım ve destek.
sadece sohbete dönmesin kafi

Çevrimdışı FARUK

Instagram da bir fotoda göründüğü kadarıyla son kedi yolunu da vinç almış zeminde yok ayrıca düz semerleri takan vinç boom unu kapatmış toplanıyor gibi

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimiçi COB

Instagram da bir fotoda göründüğü kadarıyla son kedi yolunu da vinç almış zeminde yok ayrıca düz semerleri takan vinç boom unu kapatmış toplanıyor gibi

Peki işiklandirma ve Skorbord'u vinçle monte etmeyecekmiyiz?

Çevrimdışı CanEmre

@SIS Pitches 'in performansını görme vaktimiz yaklaştı o zaman iyice  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı aoguzd

skorbord vinçle olur da ışıklandırma için vince gerek yok kediyollarının üzerinden yapılır.

Çevrimdışı CanEmre

Küçük vinçler halleder artık onları.
Büyük vinçler çatının dışına erişim için gerekliydi.
iç kısımdaki işleri ufaklıklar halleder

Çevrimiçi COB

Hadi hayirlisi ozaman. Bilgilendirme için teşekkurler arkadaşlar.

Vinçleri uğurlamak lazim, duygusal olacak benim açimdan...

Çevrimdışı Erçin

sahada bildiğin iskinin su taşıma borusundan var o koca deliğin yanında  :ebebe:

Çevrimdışı Serdkar

Kücük Vincler Skoardboard takacak deniliyor...
Bu Kücük Vincler zemin yapargen rahatsiz etmiyecekmi...?

Çevrimdışı Erçin

bir önceki mesajım uçmuş sebebini anladım sanırım  :D

mesaj alınmıştır  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Sporscop sitesinden alıntıdır fotoğraflar arkadaşlar

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı CanEmre

Kücük Vincler Skoardboard takacak deniliyor...
Bu Kücük Vincler zemin yapargen rahatsiz etmiyecekmi...?
Çim aşamasına kadar etmez herhalde. Sonuçta o aşamaya kadar iş makineleri ve hafriyat kamyonları da dolaşacak zaten zemin üzerinde

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı Emre_ZA

Köşeler gerçekten ekstra ekstra kötü olmuş..Umarım düzeltilebilir.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı tugozcan

Çevrimdışı kartalpençesi

Resimde gösterdiğim merdiven niye 2 sütun yapılmış? Diğerleri tek sütun.ve sonradan yapılacak desek koltuk demirleri bile takılmamış. :busted_cop:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Efe

evt vinclik bisey kalmadi ve bi toparlanma seziyorum ayrica zemin yukseltme calismalri iyice yogunlasti stad bitiyor :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK