Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5774219 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 16:37:55
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
evt vinclik bisey kalmadi ve bi toparlanma seziyorum ayrica zemin yukseltme calismalri iyice yogunlasti stad bitiyor :halay:
semer ve kedi yolu bitti mi @Efe  2 saaattir meşgulüm bakamadım...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ondrakku

merhaba arkadaşlar. stadın içine girebilen arkadaşların haberi vardır. koltuk demirleri ve korkuluklar bitti mi?

Çevrimdışı mylife1903

Koseler skandal. Stadi doldurunca bunlar dikkat cekmez. Sonradan da duzeltilebilir.

Cehaletimi hos gorunuz arkadaslar merak ettigim konu soyunma odalari.
Bizim odamizin dizayni nasil olacak yeni gelen oyuncu bu mahrem yere ayak bastiginda besiktasin buyuklugunu anlayacak mi?
Misafir soyunma odasinda rakipleri ne bekliyor?

Sahaya cikis koridorlarinda besiktasin kudreti nasil gosterilecek.

Mesela o koridorda les ferdinand olmali. Cok super bir fotografi vardi. Ferdinand yukselmis butun fbli top tepiciler altinda en yuksekte Ferdinand ve besiktas formasi.

Çevrimdışı Efe

sahada hala beyaz celikler var onlarda takilmadan paletli cikmayacak heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Resimde gösterdiğim merdiven niye 2 sütun yapılmış? Diğerleri tek sütun.ve sonradan yapılacak desek koltuk demirleri bile takılmamış. :busted_cop:

Deplasman tribünü orada başlıyor
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

semer ve kedi yolu bitti mi @Efe  2 saaattir meşgulüm bakamadım...
semerlerden 2 -3 tane var fotolarda ama kedi yolu bitti semerleride takalar mi aksama bilmiyorum valla ama zemin calismalari basladi artik yari sahada yeni acikta orda is kalmadi yarin vincler son takilacak varsa onlarda takar ve toparlanma moduna girerler heralde paletlinin yapacagi bi is kalmadi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

sahada hala beyaz celikler var onlarda takilmadan paletli cikmayacak heralde

onları diğerleri de takabiliyordu.. son kedi yolunu takıp yarın söküme başlarlar bence
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı brci

Köşelerrrr köşeler ... yıktı bizi o köşeler .. :bawling:

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı betoo38

Çevrimdışı ers1903

Milletin stadina gülerken bizimde başımıza geldi ,rezalet umarım bir yolu bulunur..

Çevrimdışı cadavra

Kedi yollari bitmiş coookhk gusel oldu cohta iyi oldu sonunda beaa ohh rahatladim valla bundan sonrasi nanay bu arada 2.mebrana gecmisler fotolardan cikardigim kadariyla haydi bakalim az cok kestirilir artik tarih.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet92

Çok baştan savma olmuş köşeler,ben de beğenmedim.Bu modernlikte bir stada yakışmamış.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

Koseler koltuk dizilimini duzeltmeleri lazim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

bizde ilk defa 3d görüyorum  :)

Aslında stad açılışı için "Çok sevdik be abi" temalı bir 3D koreografi çok güzel olurdu :)

Çevrimdışı ahmetx

Milletin stadina gülerken bizimde başımıza geldi ,rezalet umarım bir yolu bulunur..
gülme komşuna gelir başına. Teşekkürler @mirofis .

Çevrimdışı denilanz

Çok baştan savma olmuş köşeler,ben de beğenmedim.Bu modernlikte bir stada yakışmamış.
Baştan savma değil aslında, bizim de düşündüğümüz gibi yapmaya çalışmışlar ama prekast ortasındaki merdiven yüzünden olmamış, olamamış.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı denilanz

@FARUK iki prekast arasındaki dönüş açısı kaç derece, söyleyebilir misin?

Çevrimdışı ahmetx

Baştan savma değil aslında, bizim de düşündüğümüz gibi yapmaya çalışmışlar ama prekast ortasındaki merdiven yüzünden olmamış, olamamış.
merdiven çizgisi prekast çizgisinde olmalıydı.

Çevrimdışı mülkübey

Bu mir dizaynın çalışanları / patronları her neyse  abuk subuk paylaşımlarla  ciddiyetten uzak , yaptıkları iş hızlı mı bilmem ama  köşelere gösterdikleri özenden de anlaşılacağı üzere işçilikleri ve planlamaları da bozuk. Şantiyemiz personeli daha iyi bilir ama dışarıdan en azından böyle görünüyor. Başkana bu  firmayı dayattılar mi acaba diye korkuyorum. İnşallah  işlerini teslim edebilirler.

Velhasıl yapmıyorlar , yapamıyorlar...

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2016, 17:04:45 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi COB

Köşelerde merdivenleri ücgen şekilde ayarlayamiyormuyuz?