Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5773287 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı beşiktaşk

Gaziler büfeyi kaldirmislar foto çektim ama siteye atamiyorum. Mobile degil masaüstüne baglaniyor

Çevrimdışı kartal190321

farz edelim ki stadımız 28 hafta iç saha maçımıza denk geldi rakip bursa diye stadı açmıyoruz diye bir lüksümüz var mı sırf bursayla stadı açmamak için  başka stada kira verecez maddi kayıpları göze alacaz bursayla açmayalım fenerle açmayalım diye bi lüks olamaz olmamalı hazır oldugu hafta rakip kimse çıkıcazçatır çatır oynayacaz o stada gömecez yenilme diye bi ihtimali düşünmeyecez bile...ersandan transferinden gelen para benim okudugum kadarıyla stada gitmeyecek oyuncularımızın geçmiş ödemeleri yapılacak...
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı celiker1

Çok şiddetli yağmur,fırtına olmadığı sürece çatıcılar çalışabiliyorlardı.Acaba böyle bir hava şartında membrancılar çalışabilir mi?Eğer çalışamıyorlarsa,kuru,rüzgarsız hava şartsa 15-20 gün atabilir membranı bitirme süresi
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı rubi_tobin

barnebauda köşeleri mükemmel yapmışlar

http://c1038.r38.cf3.rackcdn.com/group1/building3099/media/bfrc_bernabbb.jpg

http://i.hizliresim.com/65d3D7.jpg

Orası eski bir yapı ve tribünlerin bir kısmı sonradan eklenerek yapılmış.
Değerlendirdiğin bölümler eski mimari kısmı ve hazır kalıp (prekast) kullanılmamış.
Doğal olarak bizim stadımız İnönüdeki gibi oval bir dönüş söz konusu.
Dikkatinizi sonradan yapılan üst kısımlardaki dönüşlere verirseniz burada hazır kalıp kullanılmış ve bir ovallik söz konusu değil.
Bu durumda da o kadar da mükemmel durmuyorlar.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı onurturan

Gaziler büfeyi kaldirmislar foto çektim ama siteye atamiyorum. Mobile degil masaüstüne baglaniyor
necmi abiye vatsaptam atsana cok merak ettim

Çevrimdışı ahmetx

Yapacak bir şey yok diye bir şey yok  MİR efendiler isteseler 1000 tane çözüm bulurlar
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

ben istedim bakalım atıcak mı onu bekliyorum bende :)
bi kac kisi daha yazsin saat 4 ten sonra atmasi gerek sahayi şoyle net bi görelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yapacak bir şey yok diye bir şey yok  MİR efendiler isteseler 1000 tane çözüm bulurlar
o zaman yazalim bi bilgi versinler twitterdan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

söylenecek cok sey var abi ama neyse..

Çevrimdışı Efe

Çok şiddetli yağmur,fırtına olmadığı sürece çatıcılar çalışabiliyorlardı.Acaba böyle bir hava şartında membrancılar çalışabilir mi?Eğer çalışamıyorlarsa,kuru,rüzgarsız hava şartsa 15-20 gün atabilir membranı bitirme süresi
mebran ve saha nisanda biter bence 19.03 e yetişmesi bu hizla imkansiz haftaya gelir 2 rkip daha o zaman yetisir ams hiç sanmiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Hayır lütfen yanlış anlamayın ben de boşuna ümitlenmek ve ümit vermek istemiyorum, ben de çok sıkıldım bu tutmayan tarihlerden ama kalan işlere baktığımız zaman hele hele son 1 haftada işlerin "anormal" hızlandığını görünce bitmemesi için somut bir sebep gerekiyor. Kalan işler belli, süresi belli, en zor günleri aşıp bugüne geldik. Başkan stada yatak atmış orada yatıyor, demek ki bir hedefi var bir baskısı var firmalara. Haziran'da bitecek stat için Kartal Yuvası bu kadar hızlı açılış noktasına gelmezdi. Demek ki bitecek arkadaşlar.

Ersan'dan gelen bonservis 7 milyon euro "nakit" hesabımıza yatmış. Yani para sorunu da en azından bu süreçte kalmadı. Firmaların bu denli hızlanması da bundan dolayıdır muhtemelen. Kulübün eli güçlendi, para varsa güçlü oluyorsun, yaptırım uygulayabiliyorsun.

Çatı membran kaplaması bitmezse bitmeden oynarız. Çevre düzenlemesi "tam" bitmezse bitmeden oynarız. İnce işçilik tam bitmezse bitmeden oynarız. Her türlü yuvamıza gideceğiz. Tarih de 9 Nisan.

9 Nisan sabahı uyanacak, kahvaltımızı edecek oradan ağaçlı yola çıkıp yuvamıza yürüyeceğiz.

9 Nisan'da ikinci maça anca yetişirsin  :money:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı burakkk1903

o köşeleri biz onlardan daha çok düşünmüşüz demek ki yaptıkları işe baksana şaka gibi.Ben başkanın oraları beğeneceğini düşünmüyorum .. Yapan yapıyor düzgünce bir ton örnek stad var  :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

9 Nisan'da ikinci maça anca yetişirsin  :money:
mebranin yarisi olmadan ilk maça açarmiyiz :evillol: necmi abiyle siz rakilari icin bende baliklari yerim köftr ekmegide ben yiyecegim galiba 19.03 te :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Orası eski bir yapı ve tribünlerin bir kısmı sonradan eklenerek yapılmış.
Değerlendirdiğin bölümler eski mimari kısmı ve hazır kalıp (prekast) kullanılmamış.
Doğal olarak bizim stadımız İnönüdeki gibi oval bir dönüş söz konusu.
Dikkatinizi sonradan yapılan üst kısımlardaki dönüşlere verirseniz burada hazır kalıp kullanılmış ve bir ovallik söz konusu değil.
Bu durumda da o kadar da mükemmel durmuyorlar.

üst katlar gibi bile  yapsınlar Ankaradaki ofislerine gider teşekkürlerimi sunarım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı celiker1

mebran ve saha nisanda biter bence 19.03 e yetişmesi bu hizla imkansiz haftaya gelir 2 rkip daha o zaman yetisir ams hiç sanmiyorum
Önümüzdeki 4-5 gün yağışlı tahminde bulunuluyor.Azıcık yağmurda bile çalışılamaz durumdalarsa mesela pazartesiye kadar membran montajı olamaz mesela
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bizim stadın çatısı tahminen böylemi gözükecek ? ve bu stadta asma germe çatıysa bizimde sonradan üstü kapanır yapa bilirmiyiz ?
böyle olmayacak kardeşim bu farklı bir teknikle yapılmış
bunun yanında bizimki çok daha ağır ve teknoloji kullanılmış bizimkinin
kullanıldığı teknoloji yeni yapılan bir kaç stadda var oda benzeri bizimki onlardanda zor
buda dar alanda çalışmamızdan kaynaklı @birkanmaraz  yani sanmıyorum sonra üstü kapanmaz

Çevrimdışı beşiktaşk

Çevrimdışı İhsan

mebranin yarisi olmadan ilk maça açarmiyiz :evillol: necmi abiyle siz rakilari icin bende baliklari yerim köftr ekmegide ben yiyecegim galiba 19.03 te :icool:

Valla @Necmi abide stadı açmadan da içebilecek kapasiteyi görebiliyorum.  :biggrinking:
19.03. ya açıp içeriz yada açılmadı diye. Öyle veya böyle o günü maçımız var  :icool:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Önümüzdeki 4-5 gün yağışlı tahminde bulunuluyor.Azıcık yağmurda bile çalışılamaz durumdalarsa mesela pazartesiye kadar membran montajı olamaz mesela
gecikme kesin olacaktir havaya bagli olarak başkana odaklandim ben onu bekliyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TURKahvesi

Arkadaşlar şu konuda ki benimde kafama takıldığı meseleyi az önce @ahmetx arkadaşımla yazışmamızda durumu açıklığa kavuşturdum nihayetinde
Ahmet beni mazur gör lütfen
@panic13 membranların olduğu bölümün en öndeki yere ptfe mesh dediğimiz bir örtü gelecek (bu örtü şu an Konya stadında mevcuttur gidin bakın ne olduğunu google'den)
son olarak ben şahsen oraya polikarbon bekliyordum Commerzbank arenadaki gibi
herhalde sonradan vazgeçildi bu polikarbondan bilemiyorum belkide hiç yoktu projede.

Çevrimdışı cadavra

Zeminciler adeta vincleri kendi sahasina hapsetmis tek kale mac yapiolar iyice sıkışmış bu ataklara fazla dayanamazlar 😂😂😂😂

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Arkadaşlar şu konuda ki benimde kafama takıldığı meseleyi az önce @ahmetx arkadaşımla yazışmamızda durumu açıklığa kavuşturdum nihayetinde
Ahmet beni mazur gör lütfen
@panic13 membranların olduğu bölümün en öndeki yere ptfe mesh dediğimiz bir örtü gelecek (bu örtü şu an Konya stadında mevcuttur gidin bakın ne olduğunu google'den)
son olarak ben şahsen oraya polikarbon bekliyordum Commerzbank arenadaki gibi
herhalde sonradan vazgeçildi bu polikarbondan bilemiyorum belkide hiç yoktu projede.

Hayır polikarbon vardı, hatta çatı ona göre üretildi. Muhtemelen rüzgar test sonuçları uygun olmadığını gösterdi ve sonradan 126 Semer kaynatıldı.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu akşamki maça doğudan 1 bilet transfer yapabilirim. Kusura bakmayın diğer bölümlerde çok az kullanıcı var.
Korku akıl katilidir.