Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5773134 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yoo oyle bir izlenim vermedim sacma sana gore sacma bana gore degil zaten sana gore hersey sacna stadta :bandit:
Ben senin düşüncenin saçma olduğunu söyledim, o bölgenin saçma olduğunu belirtmedim, estetik görünmediğini söyledim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı burakkk1903

Sanırım korktuğumuz başımıza gelmiş fotoğrafı bulamadım ama köşe koltuklar çok mu kötü  :alala: :alala: :bawling:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı panic13

🤘🏻😄

Kafama takına bişey var; ilk mebran serilmiş ama çatının en önündeki boru ile ilk semer arası örtülmemiş. Oraya şeffaf mebran mı olacak?

Daha önce cevap verildi ise kusura bakmayın, maalesef hızlı edemiyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı FARUK

diğer köşelerde çkış olduğu için bu görüntü olmaz .
Köşe yırtık kenarında da merdiven var abi benzer sorun orada da yaşanır

Çevrimdışı Efe

Ben senin düşüncenin saçma olduğunu söyledim, o bölgenin saçma olduğunu belirtmedim, estetik görünmediğini söyledim.
bende estetik olmadigini goruyorum ama yapisal sıkıntıdan dolayi belkide en iyi şekil boyle oluyor farukun yaptiginda da boyle olmus  bizim stad tam dikdortgen en attan donuş cok keskin bu raylari doseyincede boyle bisey cikiyor belki ray dosemezsen duzelir bilemem ama oval ray falanda olmaz prekastlardan dolayi prekastlarda koseli dönuyor koltuk mobtajida ona gore yapilmaz zorunda baska çağresi varsa bilen biirileri aydinlatsin bizleri  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Kafama takına bişey var; ilk mebran serilmiş ama çatının en önündeki boru ile ilk semer arası örtülmemiş. Oraya şeffaf mebran mı olacak?

Daha önce cevap verildi ise kusura bakmayın, maalesef hızlı edemiyorum.
Evet daha şeffaf olan bir membran gelecek

Çevrimdışı Efe

Köşe yırtık kenarında da merdiven var abi benzer sorun orada da yaşanır
faruk düzelmez bence ray oldugu surece sence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı warofpoet

Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Emre_ZA

mesele puan kaybı değil, bursaya açılış maçının yapıldığı takım payesini vermek.. bir çok Beşiktaşlı bundan çok rahatsız olacaktır..

Buna birşey diyemem saygı duyarım ama yanlış anlamazsanız bence böyle düşünmeye gerek yok. O gün orada fark yemek Bursa'nın kısmeti demek ki  :)
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

:vur
heykelle ne fantezisi yaaa ?

ohaa  sizin  iciniz  curumus  yahu   :akuma:  heykelle  degil oranin  cevre  duzenlemesiyle alakali   diyorum aloo   :D  hani  arabayla vs yoldan gecerekn soyel ihtisamli  bir kartal heykeline  bakip  bakip  gerine gerine ahanda  burasi  bizim mabed  diyecegdim  yurtdisindan gelen  arakaslarima  , sembolumuz olan kartali gosterip  onlara hikayeyi anlatacaktim neden bize  kara  kartallar diyoralr  diye vs vs  .. icinzi  fesat sizin ayip  yaw  :akuma:
Yorgo

Çevrimdışı FARUK

faruk düzelmez bence ray oldugu surece sence :)
Düzelir ama rayları betona bağlayan aparatlar vidalandı betona
Koltukları kaydırmaya çalışsak çoğunun olması gereken yere bu aparat denk gelir
İlk başta ona göre tasarlayıp bu aparatları koltuk aralarına gelecek şekilde ayarlamak gerekti

Çevrimdışı Efe

İlk başta ona göre tasarlayıp bu aparatları koltuk aralarına gelecek şekilde ayarlamak gerekti
anladim o zaman yeniden tasarlanmasi gerekecek o bolumlerin o da olacak bisey degil şuan icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün yeniinönüden fotoğraf istese ya twitter kullanan arkadaşlar.

2 tane yan yana nasıl gözüküyor bakalım ?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Buna birşey diyemem saygı duyarım ama yanlış anlamazsanız bence böyle düşünmeye gerek yok. O gün orada fark yemek Bursa'nın kısmeti demek ki  :)

:) ya bu sürüngenler kendilerini bizimle kıyaslama cürretsizliğine düşmeseler benim de umurumda olmaz ama ipin ucunu kaçırdılar.. yeni stat skorbord denemelerinde bile Beşiktaş'ı rakip yapıp skoru 2-0 yazıp fotoğraf çekecek kadar düşmüş durumdalar.. o yüzden ben de istemem açılış maçında isimlerinin tarihe geçmesini
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı burakkk1903

Bu saaten sonra oraları düzeltmezler mi? gerçekten çok kötü bir şekilde mir'e iletemez miyiz böyle kalırsa kabullenmek zor olur. Başından beri herkesin korktuğu şeydi bu  :bawling: :bawling:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı panic13

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Benim söylemek istediğim de buydu. Biz sondan başa doğru gitmişiz koltuk tasarımında, tamam orta kesimler için bu yöntem doğru olabilir ama stat geneli için daha kapsamlı ve detaylı bir çalışma yapılması gerekirdi. Biz rayları koyalım koltukları bir şekilde ayarlarız diye düşünmemişlerdir umarım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi seni de  @ahmetemre ile beraber listeye ekledim. :)
Bu durumda Balıkları @Efe ye veririz o zaman. yapacak bir şey yok. O da bizi eve atar artık :D

:evillol:

Çevrimdışı Kartal39

Peki Mir ofis senin yaptığın gibi bir render çalışması yapmamışmıdır.?

Çevrimdışı Efe

yine acayip kum yigilmis sahaya bugun şu çati aparatlarini bitirmis olurlar umarim paletlinin bi isi kalmasinda semerlerde bitti gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

iste bu bende boyle dusunuyodum ama bu iş hatasi sayilir ..profesyonellerin yapmayacağı bir hata :akuma: bahane ariyomus gibi gorunmek istemem ama bu koltukculardan iyice sogudum artik..

Çevrimdışı samet-53

Bugün yeniinönüden fotoğraf istese ya twitter kullanan arkadaşlar.

2 tane yan yana nasıl gözüküyor bakalım ?

ben istedim bakalım atıcak mı onu bekliyorum bende :)
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Erdem Çözer

Benim söylemek istediğim de buydu. Biz sondan başa doğru gitmişiz koltuk tasarımında, tamam orta kesimler için bu yöntem doğru olabilir ama stat geneli için daha kapsamlı ve detaylı bir çalışma yapılması gerekirdi. Biz rayları koyalım koltukları bir şekilde ayarlarız diye düşünmemişlerdir umarım.

hiç sanmıyorum.. mir geçenlerde verdiği bir cevapta projenin tüm detaylar düşünülerek hazırlandığını ve montaj bittiğinde çok düzgün bir görüntü olacağını belirtmişti.. umarım bu dedikleri köşeler için de geçerlidir..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba