Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5772555 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cursedofdragon

2. membran da yerine konmuş, herhalde her gün 1 tane takılacak :eyes

42 günde biter nasıl hesapladım ama :D  :evillol:

Çevrimdışı sozkul

bencede tek çare merdivenleri alttan yukarı doğru genişletmek.o saçma görüntüden se bir kaç yüz koltuk kaybedelim.yılda ne kadar zarar demek bu hesaplamadım ama bazen görünüm ve göz zevki de önemli...

Merdivenler yukarı doğru genişler normalde eğer bir tarafa genişleyecekse, çıkış yukarda

Çevrimdışı İhsan

@Efe alkol almaz onun yerine ben içerim :evillol: ziyan olmasın @İhsan

@Necmi abi seni de  @ahmetemre ile beraber listeye ekledim. :)
Bu durumda Balıkları @Efe ye veririz o zaman. yapacak bir şey yok. O da bizi eve atar artık :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı quentine83

membrana yaklaşılsa içerden  süzer plaza görünür mü .(fotoya göre söylüyorum)
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 14:44:11
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
3 file ile çatıyı dolaşacaklar anlaşıldı biten yerden söküp 2 yana takıyorlar resme göre fileyi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı kartalpençesi

Bizim stadında üstünü kapanır yapsalardı en iyi seviyeye gelmiş olurdu.Kardan yağmurdan etkilenme yok. 
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı yavvuzz

Bu stad bu sezona yetişmez diyen arkadaşlar somut olarak şu şu sebeplerden bitmez diye yazabilirler mi lütfen?
Mesela ne bitmez? Küfekilerde %10-15 lik bir bölüm kaldı. Zemin en geç 45 gün sonra teslim edilecek. Membran kaplama 45 günde biter deniyor ki zaten bitmesi lazım. Işıklandırmalar kedi yollarına monte edilecek bu da 15-20 günlük iş..Çevre düzenlenmesi en geç 15 günde biter, Mart sonunda girişseler bile 9 Nisan'a kadar yetişir. Koltuklar maksimum 40 gün sürer..

Eğer dediğiniz ince işçilikse evet tamamen bitmeyebilir ama %80'i tamamlanır 9 Nisan'a kadar 60 gün var. 60 gün az mı Allah aşkına?

Neredeyse tüm işler eşzamanlı olarak yapılabilecek durumdayken lütfen söyleyin, hangi iş bizi Mayıs sonuna yani 100 gün sonraya atacak?
bu sadece fotolardan ve değişimden yola çıkarak yapılan bir öngörü , inşallah dediğin gibi olur ama bir zamanlar bende sizin gibi düşünüp bu stadın Ocak Şubatta açılacağını varsayıyordum hatta bunun aksini ima edenlere aynı sizin gibi tepkiliydim. ben yanılırım inşallah .

Çevrimdışı CanEmre

membranlar en uçtaki semere kadar gelecek dimi...
en uca şeffaf membran gelecek
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Deadam

sahaya sarı kum mu gelmiş ben mi yanlış görüyom
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı CanEmre

sahaya sarı kum mu gelmiş ben mi yanlış görüyom

Yeni açık tarafını kazıyorlar, oradan çıkan toprak büyük ihtimalle
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı birkanmaraz

@Necmi abi bizim stadın çatısı tahminen böylemi gözükecek ? ve bu stadta asma germe çatıysa bizimde sonradan üstü kapanır yapa bilirmiyiz ?

Çevrimdışı Emre_ZA

bu sadece fotolardan ve değişimden yola çıkarak yapılan bir öngörü , inşallah dediğin gibi olur ama bir zamanlar bende sizin gibi düşünüp bu stadın Ocak Şubatta açılacağını varsayıyordum hatta bunun aksini ima edenlere aynı sizin gibi tepkiliydim. ben yanılırım inşallah .

Hayır lütfen yanlış anlamayın ben de boşuna ümitlenmek ve ümit vermek istemiyorum, ben de çok sıkıldım bu tutmayan tarihlerden ama kalan işlere baktığımız zaman hele hele son 1 haftada işlerin "anormal" hızlandığını görünce bitmemesi için somut bir sebep gerekiyor. Kalan işler belli, süresi belli, en zor günleri aşıp bugüne geldik. Başkan stada yatak atmış orada yatıyor, demek ki bir hedefi var bir baskısı var firmalara. Haziran'da bitecek stat için Kartal Yuvası bu kadar hızlı açılış noktasına gelmezdi. Demek ki bitecek arkadaşlar.

Ersan'dan gelen bonservis 7 milyon euro "nakit" hesabımıza yatmış. Yani para sorunu da en azından bu süreçte kalmadı. Firmaların bu denli hızlanması da bundan dolayıdır muhtemelen. Kulübün eli güçlendi, para varsa güçlü oluyorsun, yaptırım uygulayabiliyorsun.

Çatı membran kaplaması bitmezse bitmeden oynarız. Çevre düzenlemesi "tam" bitmezse bitmeden oynarız. İnce işçilik tam bitmezse bitmeden oynarız. Her türlü yuvamıza gideceğiz. Tarih de 9 Nisan.

9 Nisan sabahı uyanacak, kahvaltımızı edecek oradan ağaçlı yola çıkıp yuvamıza yürüyeceğiz.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Necmi abi bizim stadın çatısı tahminen böylemi gözükecek ? ve bu stadta asma germe çatıysa bizimde sonradan üstü kapanır yapa bilirmiyiz ?
Dünyada üstü kapalı futbol stadyumu sayısı tek elin parmaklarını geçmez. Neden böyle bir kapalı çatı fantezimiz var gerçekten anlamıyorum. Sonuçta yoğun kış şartlarının etkin olduğu 1 bilemedin 2 ay var yaşadığımız şehirde, konser vb organizasyonlar ise yaz aylarında yapılıyor. Stadın üstünü kapatmanın maliyet fayda açısından kimseye bir getirisi yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deadam

Yeni açık tarafını kazıyorlar, oradan çıkan toprak büyük ihtimalle

Eyvallah :) gözler piksel piksel oldu artık
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı kartalpençesi

Dünyada üstü kapalı futbol stadyumu sayısı tek elin parmaklarını geçmez. Neden böyle bir kapalı çatı fantezimiz var gerçekten anlamıyorum. Sonuçta yoğun kış şartlarının etkin olduğu 1 bilemedin 2 ay var yaşadığımız şehirde, konser vb organizasyonlar ise yaz aylarında yapılıyor. Stadın üstünü kapatmanın maliyet fayda açısından kimseye bir getirisi yok.
Maçlarımız ertelendi hatırlarsan
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Erdem Çözer

Hayır lütfen yanlış anlamayın ben de boşuna ümitlenmek ve ümit vermek istemiyorum, ben de çok sıkıldım bu tutmayan tarihlerden ama kalan işlere baktığımız zaman hele hele son 1 haftada işlerin "anormal" hızlandığını görünce bitmemesi için somut bir sebep gerekiyor. Kalan işler belli, süresi belli, en zor günleri aşıp bugüne geldik. Başkan stada yatak atmış orada yatıyor, demek ki bir hedefi var bir baskısı var firmalara. Haziran'da bitecek stat için Kartal Yuvası bu kadar hızlı açılış noktasına gelmezdi. Demek ki bitecek arkadaşlar.

Ersan'dan gelen bonservis 7 milyon euro "nakit" hesabımıza yatmış. Yani para sorunu da en azından bu süreçte kalmadı. Firmaların bu denli hızlanması da bundan dolayıdır muhtemelen. Kulübün eli güçlendi, para varsa güçlü oluyorsun, yaptırım uygulayabiliyorsun.

Çatı membran kaplaması bitmezse bitmeden oynarız. Çevre düzenlemesi "tam" bitmezse bitmeden oynarız. İnce işçilik tam bitmezse bitmeden oynarız. Her türlü yuvamıza gideceğiz. Tarih de 9 Nisan.

9 Nisan sabahı uyanacak, kahvaltımızı edecek oradan ağaçlı yola çıkıp yuvamıza yürüyeceğiz.

her şey çok güzel de Başkan bursayla açılış yaparsa büyük hata yapar..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Furkan Sarper

bence köşe tarafı deniyorlar,böyle kalmıyacak.neden böyle düşünüyorum

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=1962.0;attach=67930;image

şu fotoda o tarafa zoom yapınca boşluklar var aralarda, biraz daha ayar verilebilir gibi düşünüyorum

Çevrimdışı Efe

Baştan bunları neden düşünmediler? Ona göre bir ray düzeni veya alternatif bir çözüm bulamazlar mıydı? Rayları döşeyen de bunlar, sanki rayları başkası döşemişte Mir bu düzene göre bir şeyler yapmaya çalışıyor izlenimi vermişsin, saçma olmuş.
yoo oyle bir izlenim vermedim sacma sana gore sacma bana gore degil zaten sana gore hersey sacna stadta :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

necmi abi sabahtan itibaren okuya okuya gelio suan biraz bekle kardesim ben bilmiyorum cavabi..

Çevrimdışı Emre_ZA

her şey çok güzel de Başkan bursayla açılış yaparsa büyük hata yapar..

Bursa maçında puan kaybedeceğimizi öngörüyorsanız evet ama Beşiktaş böyle düşünerek yönetilmemeli. Stat ne zaman hazır olursa o zaman açılır isterse maç Barcelona ile olsun. Ne değiştirecek, büyüklüğümüzden mi götürecek puan kaybetsek? 10 yıldır hayallerimizi süsleyen, yapımına milyonlarca lira harcanan, sizin bizim hepimizin çorbasına tuz kattığımız, emek ettiğimiz, rüyamızda gördüğümüz yeni yuvamız uğursuz mu olacak? Yapmayın Allah aşkına lütfen..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Serjo

Bursa maçında puan kaybedeceğimizi öngörüyorsanız evet ama Beşiktaş böyle düşünerek yönetilmemeli. Stat ne zaman hazır olursa o zaman açılır isterse maç Barcelona ile olsun. Ne değiştirecek, büyüklüğümüzden mi götürecek puan kaybetsek? 10 yıldır hayallerimizi süsleyen, yapımına milyonlarca lira harcanan, sizin bizim hepimizin çorbasına tuz kattığımız, emek ettiğimiz, rüyamızda gördüğümüz yeni yuvamız uğursuz mu olacak? Yapmayın Allah aşkına lütfen..

çok haklısın
olası bir puan kaybı olur diye stad'ı hiç açamayalım mı  :D
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Erdem Çözer

mesele puan kaybı değil, bursaya açılış maçının yapıldığı takım payesini vermek.. bir çok Beşiktaşlı bundan çok rahatsız olacaktır..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

İşin kötü tarafı her köşede bu görüntü olacak sadece o bölgede değil..
diğer köşelerde çkış olduğu için bu görüntü olmaz .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum