Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758524 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

500. sayfaya da ulaştık öyle yada böyle.. 1000 olmadan bir maç izleriz umarım  :bandit:
Eğer stad açılmadan, Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) konusu açılırsa yakarım kendimi.  :ok:
böyle yazmaya devam edersek 1 ay daha dayanmaz bu sayfa kendini yakma ama 8 . sayfayı ben açacağım  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

bizim ısıklandırma nasıl olacak acaba saracoglunun ısıklandırmasını begenıyorum toki arennın ki berbat ötesi bana göre yeterli bi ısıklandıma yok trubunler karanlık stadın dolulugu bile net secılemıo aynı sekılde bursanın ısıklandırmalarda yeterli deil gibi canlılıkları az antalyanın ki de güzel.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 16:59:22
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Dostum Bursa statının çatısını yapan da manav Ahmet efendi veya berber Süleyman abi değildi. Bursa statını da yapan çatı mühendisleriydi ama çatısı şelaleye döndü.  :ok:
Bu benim fikrim, (bak yaşım da 33 ha ona göre)  :D ben statın çatı hizasından baktığımda eğimin yetersiz olduğunu görüyorum, fırtına ile karışık bir yağmurda, fırtınanın da etkisiyle yağmur suyu olduğu gibi statın içine akacak. Ben burdayım, siz ve diğer arkadaşlarda burada, hep birlikte göreceğiz, inşallah ben yanılırım millete madara olmayız.  :ok:
yaşını yazmışsın seni tebriş ederim :ok:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer

Dostum Bursa statının çatısını yapan da manav Ahmet efendi veya berber Süleyman abi değildi. Bursa statını da yapan çatı mühendisleriydi ama çatısı şelaleye döndü.  :ok:
Bu benim fikrim, (bak yaşım da 33 ha ona göre)  :D ben statın çatı hizasından baktığımda eğimin yetersiz olduğunu görüyorum, fırtına ile karışık bir yağmurda, fırtınanın da etkisiyle yağmur suyu olduğu gibi statın içine akacak. Ben burdayım, siz ve diğer arkadaşlarda burada, hep birlikte göreceğiz, inşallah ben yanılırım millete madara olmayız.  :ok:

hala zorluyorsun yani  :lol:

Bursa stadında su toplama oluklarını takmadıkları için o sorun yaşandı ve takıldıktan sonra sıkıntı kalmadı..

merak etme böyle işler tamamlandıktan sonra dediğin olmaz yani millete madara olmayız ama sen kendini madara etmeye baya kararlısın  :lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

Köşe dönüşlere koltuk takmaya başlamışlarmı sanki benmi yanlış görüyorum

siyah iple bağlı olanlar ne ?!
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı idilahmet

benim satd konusunda en merak ettiğim konu skorbord nasıl olacak? onunla ilgili bir bilgi var mı?

Çevrimdışı Efe

dedğin olay fizik kurallarına aykırı bursa çatısında şelale sifonik sistem bitmediği için oldu şimdi olsunda görelim bizdede imkansız çatımızın eğimi gayet yeterli mebranlarımız harika stadımız süper daha met edeyim mi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eronimo18

skorbord Almanya daki statlar gibi çatıya çelik halatlarla bağlananlar gibi mi olacak ?

Böyle olmayacaksa nasıl olacak,nereye konulacak ?

Almanya daki gibi olsa muhteşem olur

Arkadaşlar bu konuda bugün 3. kez yazıyorum lakin henüz kimse cevap vermedi.

Bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim ( Özellikle @ahmetx   :ok: )

HADİD - 20

Çevrimdışı Yasin A.

böyle yazmaya devam edersek 1 ay daha dayanmaz bu sayfa kendini yakma ama 8 . sayfayı ben açacağım  :biggrinking:

:lol: tamam üstad, sen öyle diyorsan mangal yakarız artık  :evillol:

Çevrimdışı betoo38

membran semer kedi yolu falan önemsiz seyler, onlar bir sekilde yapilacaktir :D
beni ilgilendiren kisim zemin.
umarim isitma, sogutma, vakumlama sistemi yaza birakilmaz da simdiden yapilir

Çevrimdışı ahmetx

Membran cok guzel. Isik gecirgenligide mukemmel bence.

Benim tek hosuma gitmeyen cati kiris ve kolonlarinin boyle kabak gibi acikta kalmasi, gercekten cirkin duruyorlar  :bawling:

bende bugün bu meseleyi düşündüm kirişler neysede kolonların kaplanması veya boyanması lazım.  :tabe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı CanEmre

Bursanın çatısının eğimi içe doğru bizim ki dışa doğru.
Gerçekten endişeleniyorsan yağmurlu günlerde sokaklara bak.
En şiddetli yağmurlarda bile suyun yokuş yukarı aktığını göremezsin.  :evillol:
için rahat olsun...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

:lol: tamam üstad, sen öyle diyorsan mangal yakarız artık  :evillol:
bak o olur mangal yakarız tabi seni pişirmemek kaydıyla tavuk şiş köfte yeriz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

skorbord Almanya daki statlar gibi çatıya çelik halatlarla bağlananlar gibi mi olacak ?

Böyle olmayacaksa nasıl olacak,nereye konulacak ?

Almanya daki gibi olsa muhteşem olur

Arkadaşlar bu konuda bugün 3. kez yazıyorum lakin henüz kimse cevap vermedi.

Bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim ( Özellikle @ahmetx   :ok: )

ben vermiştim önceki sayfalarda  :iblush:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı BlackEagle26

Membranlar tam gerildiğinde böyle dalgalı bir şekilmi çıkcak yoksa düz mu kalicak bu şekilde. Düz degilde bunun gibide değil yani

Çevrimdışı Efe

bende bugün bu meseleyi düşündüm kirişler neysede kolonların kaplanması veya boyanması lazım.  :tabe:
her 2 side küfeki renginde kaplanmalı belki bittikten sonra beğenmeyip tasarım çalışması yaparlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serjo

NTVspor 2 hafta'da biter diyor insanları bekleyiş içine sokuyor
sonra suçlu Fikret Orman oluyor neden 2 hafta'da bitmedi diye  :akuma:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Efe

Membranlar tam gerildiğinde böyle dalgalı bir şekilmi çıkcak yoksa düz mu kalicak bu şekilde. Düz degilde bunun gibide değil yani
hemen hemen böyle görünecek ön tarafı şeffaf bizimkinin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@Emre.Guler evet başlamışlar ama sanki koltuklar arasında yarık çizgisi oluşmuş  :akuma:

Çevrimdışı serti67

bu lıca balkonlarına ve yenı acık balkona 360 led reklam panoları olucaktı vazmı gecıldı yoksa malum vıncler cıkıcak zemıne gecıldı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı BlackEagle26

hemen hemen böyle görünecek ön tarafı şeffaf bizimkinin

Evet şeffaf kısmı biliyorum. Buna benzer bir görüntü olucaksa çok iyi

Çevrimdışı Efe

bu lıca balkonlarına ve yenı acık balkona 360 led reklam panoları olucaktı vazmı gecıldı yoksa malum vıncler cıkıcak zemıne gecıldı
takarlarda yeni sezona takarlar bence şimdi zaman kaybı olmasın diye ellemezler 2 ay süre içinde olursa olur yoksa yeni sezona
Şampiyon Beşiktaş JK