Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5753325 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

membranların ölçüsü yanlış alındığından dolayı bi sıkıntı olmuş serilmeyeckmiş doğru mu haber ???

Diye yazmis @muratkaynak twitter da

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

böyle bir twitter kullanıcısı buldum ama hiç twit atmamış @disappear
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Gürcan

doğru olması zor ve bu arada sanırım twitter hesabını yanlış yazmışsın
@Mrtkynkhaber diye biri yazmis

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Mrtkynkhaber diye biri yazmis

ben de statla ilgili bilgisi olan biri falan sandım.. önemsizmiş :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi

atex çok kaliteli bir malzeme tek sıkıntısı çabuk kirlenmesi o da her yıl temizletilir.
deniyorum kirlenmiyor leke tutmuyor yakmaya çalışıyorum is bile tutmuyor :alala: @ahmetx

Çevrimdışı Gürcan

Stad ile ilgili insan artik olumsuz isler duymak istemiyor :) su stad bitsede hepimiz rahatlasak

Çevrimdışı ahmetx

deniyorum kirlenmiyor leke tutmuyor yakmaya çalışıyorum is bile tutmuyor :alala: @ahmetx
o zaman süper  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

@Necmi, bu söylediklerin doğru ama, uzaktan bakarken ptfe'den bir farkı olacağını sanmıyorum, ama stadın yükseklik sorununu,  çatının dışarıya sarkmamasını göz önüne alınca bundan daha güzel olacak opsiyonların hepsi membran'dan daha ağır olacaktı ve başka çözüm yoktu diye düşünüyorum.
membrandan görünüm olarakta farklı @sozkul
bu en azından parlak ışığı emmeyecek yansıtacağı için
çok daha canlı görünecektir membranla mukayese edildiğinde

Çevrimdışı ondrakku

Çevrimdışı Gürcan

Yonetim ve uzman ekip en dogru membran cesidini sectigini umuyorum cunku ihtiyaclar belli isik gecirgenligi, atese dayanikli, kendini temizleyen ve bence en onemlisi rengi solmamasi. Islem bittikten sonra cimlerdeki etkisinden hepsi anlasilacaktir.

Boyle bir yonetimi gorduk ya bin sukur. Senelerimizi yiyen besiktasi sömürenler yuzunden o kadar borc olustu 1 tane tesislesme adina bisey yapilmadi su kulupte Seba dan bu yana.

Çevrimdışı kartalpençesi

@Efe   Bu parçalar çatıda nereye takılıyor?
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

membranların ölçüsü yanlış alındığından dolayı bi sıkıntı olmuş serilmeyeckmiş doğru mu haber ???

Diye yazmis @muratkaynak twitter da

Evet Doğru.
Hatta stadı yıkıp membran ölçüsünde tekrar inşa edeceklermiş.   :akuma:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

@Efe   Bu parçalar çatıda nereye takılıyor?
catinin en ucuna düz semer diyoruz onlara
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 14:06:48 FARUK ]

Çevrimdışı kartalpençesi

catinin en ucuna düz semer diyoruz onlara
Zahmet olmazsa bir fotoğrafta göstersen
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Efe

Zahmet olmazsa bir fotoğrafta göstersen
telefondayim hani paletli degilde ortadaki diger vinc varya o takiyor bugunku fotolarda var az ilede o vinc kaldirmisti havaya catinin on kismindaki semer varya şeffaf bolum icin takildi onun ucundada borular var ilk takilan onlarin uzerine takiliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Batu K.çetin

öff öff şükür kavuşturana,yok semerler yok düz semerler yok kedi yolları derken sonunda sahneye çıkma zamanı Atex®5000trl(fiberglass silicon)olarak sahneye çıkıyorum işte yaşasın :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Orhan

42 büyük 42 küçük membran var.
günde bir büyük bir küçük bitirseler 42 günde biter.
ayrı ayrı yaparlarsa 84 gün eder olmaz.
bence 40 günde halledecekler hepsini.
bugün 9 şubat 20 gün bu aydan 20 gün marttan .
20 martta membran biter gibi inşaallah...
abi iş çok zaman yok.inşallah çok fazla olumsuzluk yasamadan acarız stadı artık