Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749909 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

buda bir drone cekimi tam olarak ne zamanin emin degilim ama cok eski degil

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Erdem Çözer

buda bir drone cekimi tam olarak ne zamanin emin degilim ama cok eski degil

görüntüde sürekli atlama yapmaları çok yaratıcı olmuş  :s20:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

görüntüde sürekli atlama yapmaları çok yaratıcı olmuş  :s20:

daha cok reklam, tanitim tarzi yapmislar bizim gibi semer, küfekileri vs sayan detaycilari tatmin edemez tabiki  :lol:

Çevrimdışı mellfred

m.                 Coca cola kullanmıştı bunu ben çok beğenirim

Çevrimdışı Erdem Çözer

daha cok reklam, tanitim tarzi yapmislar bizim gibi semer, küfekileri vs sayan detaycilari tatmin edemez tabiki  :lol:

onu anladım da yine de montaj tam bir felaket :)

Imza törenini kaciranlar izleyebilir burdan:

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Ben olsam;

Stadyumun açılışını standart bir lig maçıyla yapmam.Açılış günü için bjk tv ve ulusal bir kanalla anlaşıp reklam ve diğer gelirlere sahip olmak isterim.Lig maçı ile açılış sadece digitürke yararki buda istediğim bir şey olmaz.Yine açılış için özel bilet bastırıp gelir yaratırdım.

Şimdi bütün bunların Fikret bey ve ekibininde aklına geleceğini düşündüğümüzde lig maçıyla açılış bence olmaz..Belki Avrupa Şam liginden bir dev elenirse  onunla açılış  olabilir..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben olsam;

Stadyumun açılışını standart bir lig maçıyla yapmam.Açılış günü için bjk tv ve ulusal bir kanalla anlaşıp reklam ve diğer gelirlere sahip olmak isterim.Lig maçı ile açılış sadece digitürke yararki buda istediğim bir şey olmaz.Yine açılış için özel bilet bastırıp gelir yaratırdım.

Şimdi bütün bunların Fikret bey ve ekibininde aklına geleceğini düşündüğümüzde lig maçıyla açılış bence olmaz..Belki Avrupa Şam liginden bir dev elenirse  onunla açılış  olabilir..

aynen  :claps:

Çevrimdışı cadavra

Valla baskanin tarih vermemesine sevindim stadin gidisati hava kosullari neticede yaz ayinda deiliz bi yagmur bi kar mesela bugun gibi yeri gelio acik calisma oluo standart bi durum yok ve 19 mart cok zor bana gore imkansiz vericek diecek 19 unda tamam acalim sonra cakallar hemen atlayacak dedin tarih acamadim bi stadi bitiremedin 50 tane tan tana acildiginda goruruz hizli gidio mu gidio sıkıntı yok insaat durdurulmadigi veya parasizliktan durmadigi surece ben memnunum valla varsin bu yilda bitmesin seneye gerdire gerdire bitecek

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ensdndr

daha kaç tane kedi yolu var arkadaşlar? Bitmedi gitti ne menem şeymiş?
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı sallapati

Ben olsam;

bence en az 3 adet açılış olacak...
1. maç olmayan bir gün ,devlet büyüklerine kurdele kestirilecek (mecburiyetten dolayı -taraftar olmayacak ve gündüz saatlerinde olacak)
2.yetişirse lig maçı oynanacak.
3. esas açılış ; görsel şovlar , konserler , ışık gösterileri ve dünya devlerinden biriyle maç ( BU açılışa yüksek fiyatan bilet satılmalı ve yayın hakları aspor gibi bir kanala satılmalı) ...
bilet alanlara özel günün anısına ufak hediye verilebilir...

taraftar zaten 3 sezondur kombineyle bedava maç izliyor.. biraz kaymağını toplamak lazım açılışın...

Çevrimdışı Levent BAL

Çevrimdışı sallapati

yeni site açılmış...

Herkesin bir anısı var bu koltuklarda!
Sen de www.bukoltuklarsahit.com'a gir, hikayeni yaz, Vodafone Arena’yı anılarınla doldur.‪#‎HasretBitiyor‬

http://bukoltuklarsahit.vodafonearena.com.tr/#/

Çevrimdışı cursedofdragon

ya bu yeni açıktaki sportoto bölümünün olduğu yeri yine mafetmişler siyah koltuk yapmıslar  :bawling:

Edit : Örtüymüş allahtan :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi çim ve membran bitip stad maç yapmaya hazır olursa ve sadece 4G alt yapısı yetişmediği için maç oynanmazsa baya tartışması çıkar. Ayrıca stadium vision kısmı sanki yetişmez gibi. Tabi ne kadar sürede kurulur bilmediğimden sallıyorda olabilirim.
bu yazılımsal bir şey zaten tesisatları çekilmiştir. yeniden tesisat çekecek
halleri yok tv ler monte edilecek birde kontrol odası olacak gerisi yazılım sorunu
genelde iş ne kadar zor olursa kurulum o kadar basit olur.
4G ye gelince mümkün değil açtırmaz vodafone zaten onlar işini bitirmeden dış cephe taş kaplama bile bitemiyor
bütün stad kampanyalarını bunun üzerine kurdular

Çevrimdışı Serhat Akkaya

halleri yok tv ler monte edilecek birde kontrol odası olacak gerisi yazılım sorunu
4G ye gelince mümkün değil açtırmaz vodafone zaten onlar işini bitirmeden dış cephe taş kaplama bile bitemiyor
Membran bitmeden antenleri takamazlar antenleri takamazlarsa ilgili bölümlerdeki küfeki kaplaması sarkar. Doğru mudur @Necmi abi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Alparslan

O zaman Vodafone işini hızlı yapacaktır. Anten kurulumu uğraştırmaz inşallah. Ayrıca membran aşamasındada sanırım işleri yapabiliyorlar. Vinçler çıkmak üzere zaten. Önümüzdeki hafta kritik olacak. Membranların gelmesi lazım artık. @Necmi

Çevrimdışı ahmetx

sona doğru adım adım .

Dolaşım alanı zemin Epoksi

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 17:11:18 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Eren Özdemir

Ben bu çıkış müziğiyle alakalı Türkiye'den kimsenin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Hans Zimmer film müziklerinde ayrı bir klas yarattı.
İnception 
DÜnyaca ünlü djler var Tiesto bu işi yapabileceklerden biri. Karayip Korsanlarının soundtrackinde büyük etkisi var.
Pirates of the Caribbean
Özellikle açılış içinde düşünecek olursak. Bence dünyaca ünlü, müzik işinin duayenlerine yaptırılmalı. Karayip Korsanları yada Yüzüklerin Efendisi gibi filmlerdeki müzikler büyük senfoni orkestralarıyla çalınır. Söz yazılacaksa yine dünyaca ünlü bestekarlara yazdırılmalı. Türkçe olmalı diyebilirsiniz ama Beşiktaş dünyaca tanınan bir olgu. İngilizce yazılan sözler hem bizim futbolculara(ing. bilmeyen yok neredeyse) hem şampiyonlar liginde karşılaşacağımız, basket takımının maçları vb. hepsinde kullanılabilir olması açısından önemli. Aynı Game Of Thrones müziğini açıp dinlemek gibi Beşiktaş açılış müziğini açıp dinlicek insanlar.
Düşünsenize açılışta Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, sarkıyı seslendiren atıyorum Adele gibi biri sahada söylese çok büyük bir etki yaratır.

Çevrimiçi Necmi

Membran bitmeden antenleri takamazlar antenleri takamazlarsa ilgili bölümlerdeki küfeki kaplaması sarkar. Doğru mudur @Necmi abi?
bilmiyorum ama küfeki kaplaması antenlerle ilgili değil kablolaması ile ilgili bunlarda yapılabilir
vodafone işini biliyordur diyelim biz en iyisi stadın nasıl beklendiğini biliyor bu noktada kesinlikle işi sıkı tutar
ondan kaynaklanacak bir gecikmeye müsade etmez en azından onların para sorunu yok :evillol: hızlı yaparlar.

Çevrimiçi Necmi

full siyah da ne kasvetliymiş :bandit:

birde 50 sıra var ama ne kadar küçük duruyor