Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5750174 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı denilanz

Arkadaşlar günaydın.
Bu açılış tarihleri ile ilgili bir karmaşa yaşanıyor.
Kimisi 19 Mart, kimisi 23 Nisan, kimisi 19 Mayıs diyor.
Burada genel olarak bir hata yapılıyor.
19 Mayıs'ta stat açılacak olsa dahi açılmaz. Bir Beşiktaş'lı olarak 19 05'te açılmasına kimse rıza göstermez.
Ben şahsen karşı olmam 19 Mayıs'ta açılmasına. Sembolik gün ve aydan kuruluş tarihi çıksa ne olacak çıkmasa ne? Ayrıca 19 Mayıs'ın spor günü olarak kutlanmasında Beşiktaş'ın önemli rolü var. Bu yüzden o günü biz GS'den daha çok hakediyoruz diye düşünüyorum. Spor gününde bir spor arenasının açılımı bayram tadında kullanabilir geliyor bana.

Çevrimdışı warofpoet

Başkan dediğiniz gibi kelime oyunu yapmış olabilir ama işin aslı açık açık tarihi bir günde olacaktır diyor.. yani açacağımız gün zaten tarihi bir gün olur demiyor :)

başkanın söylediğine de çok takılmamak lazım bence tarihi bi gün lafından 19 mart 23 nisan gibi tarihler akla gelse de başkan açılış günü hangi güne gelirse o gün için tarihi olacağını düşünerek de söylemiş olabilir. Tarihi bir günün de ucu çok açık ayrıca , Beşiktaş için tarihi olan bir günde dememiş sonuçta. 5 Nisan Süleyman Sebanın d günü mesela. Güzel bir tarih olabilirdi ismini yad etmek açısından. Basın toplantısı ile açıklanınca zaten öğrenmiş olacağız nedir ne değildir. Havalar iyi gitsin de işler aksamasın yeter.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ZEKI

Metrobüse binip son durakta ineceksin. Nerden baksan 40 durak var.
2 saate yakın sürüyor. En iyi ihtimal 1.5 saat.
Son durakta indikten sonra birilerine sor hemen yakınlarında Beşiktaş dolmuşları kalkıyor.
Ulaşım rahat aslında ama nerden baksan 2 saatini alır her türlü.

Sıkıntı olursa özelden ulaşırsın  :)

Aman bindigin otobuse gore son durak degisebilir son durak sogutlucesmede 34G olabilir zincirlikuyuda 34 BZ.. en guzeli mecidiyekoy metrobus duraginda inip orda metroya aktarma yapip taksimde metrodan inip, gumussuyundan direkt stada gelebilirsin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tuyap fuarı ile besiktas arasi çok uzak mi arkadaslar haftaya fuara geleceğim de istanbulu çok bilmiyorum. Konu dışı yazdığım için özür dilerim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırdır abi aşçı mısın :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı ByEmre59

#Beşiktaş    #VodafoneArena    #EnİyisiOlacakSabret    #YükselBeşiktaş    #GURURLAN    #BeşiktaşArena    #FormanlaGururlan    #Vodafone    #Beko    #Kalde    #CocaCola    #SporToto    #DenizBank

Twitter Hesabım

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Günaydın millet,

2 adet güncel foto. Kediyolu hazırlığı var eskiaçık-kapalı köşesinde. İnce detayları kartal gözlü arkadaşlarımız farkeder artık bir zahmet :)

Çevrimdışı karakartalım

Bence sahaya giriş müziğimiz bu olmalı :D  :evillol:

Bağırmayacaktın Anton :D

efsane müzik olur cidden yakışır yabancılarla işimiz ne..
Bence sahaya giriş müziğimiz bu olmalı :D  :evillol:

Bağırmayacaktın Anton :D

efsane olur güzel olur 😊
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Seckinn79

Günaydın millet,

2 adet güncel foto. Kediyolu hazırlığı var eskiaçık-kapalı köşesinde. İnce detayları kartal gözlü arkadaşlarımız farkeder artık bir zahmet :)

Sanki sahanın kara tarafı komple boşaltılıp zemincilere bırakılacak gibi gözüküyor. Yeni açık tarafında da vinçlerin bir işi kalmadı diye biliyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

efsane müzik olur cidden yakışır yabancılarla işimiz ne..efsane olur güzel olur 😊

Yalnız müzik bize ait değil :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Günaydın millet,

Yanlış görmüyorsam 12 adet düz semer kalmış

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Günaydın millet,

Düz semerlerin büyük bölümü bitmiş gibi. Sadece Eski Açık tarafı kalmış. Anlaşılan Yeni Açık tarafında vinçlerin işi tamamen bitti  :ok: artık Yeni Açık tarafında zemin çalışmaları hız kazanacaktır. Gün içinde koltuk takılacaksa Denizbank yazısı bitebilir. Son günlerde bütün işlerde hızlanma var. Kazasız belasız devam eder inşaallah   :bandit:

Çevrimdışı eaglemania

kediyolu montajı neden bu kadar uzadı ve kaç tane kaldı bilgi verebilecek olan var mı? yani kaç tane vinç var bitmedi bir türlü , tamam mühendis değiliz ahkam kesecek halimiz yok ama kediyolları çok uzun sürdü sanki.sizce ?

Çevrimdışı erzurum1903

Ben buradan okudum. Sende bakarsan benim yazdığımla aynı olduğunu görürsün...

http://www.ligtv.com.tr/haber/fikret-ormandan-ersan-gulum-ve-stat-yorumu

lig tv yanlış geçmiş o cümleyi başka yerlerden bakarsan konuştuğu cümlenin nasıl bir cümle olduğu açık, ntv,cnn,her yerde var tamamen lig tv nin hatası.

Çevrimdışı Iskece_Kartali

kediyolu montajı neden bu kadar uzadı ve kaç tane kaldı bilgi verebilecek olan var mı? yani kaç tane vinç var bitmedi bir türlü , tamam mühendis değiliz ahkam kesecek halimiz yok ama kediyolları çok uzun sürdü sanki.sizce ?

Kediyolu işi uğraştıran bir iş anlaşılan. İki köşeye daha takılacak yani toplam 3+3= 6 adet kediyolu var. Bir köşeyi 2 günde bitirdiklerini varsayarsak pazartesi yada en geç salı kedi yolları ve düz semerler tamamen bitmiş olur. Tabii havaların durumu da önemli inşaallah iyi gider.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

#tbt :evillol:

Eski açık kolonlarının bittiği gün. Hey gidi. Stat bitmiş gibi sevinmiştik :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı maluMechul

bende bu müzik eşliğinde sahaya çıkma olayına sıcak bakıyorum ve kesinlikle yapılmalı diye düşünüyorum.
aklımda da şöyle birşey var.

1.01 den itibaren sahaya böyle çıktığımızı düşünsenize.

yıkarlar o stadı.

benzeri bişi olmasın, direkt bu olsun  :super:

Aslında bu da çok güzel olur bence. özellikle 1. dakikaya kadar olan bölüm ve 4.00 4.30 arası.

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

#tbt :evillol:

Eski açık kolonlarının bittiği gün. Hey gidi. Stat bitmiş gibi sevinmiştik :D

Off abi hakkaten ne işkencelerdi ne günlerdi... Bazen eski fotolara bakıp yahu diyorum biz nasıl sabretmişiz de geçirmişiz bu günleri. Düşünsenize şu fotoğraftaki günde olsak bugün...ne büyük işkence...daha halatlar iskeleye serilecek de falan da filan... Resmen stad inşaatıyla terbiye edildik camiacak :)

Çevrimiçi Rasim

Ayneenn.. Iste ben de  tam da  bu tarz  bir  seyden bahsediyorum ... Besiktasli mi acaba bilemiyorum ama  Can Atilla diye bir  adam var bu adamin muzikleri de  bir  harika!!!   uzman

ornegin

bende bunu isterim ozaman
Beşiktaş!

Çevrimdışı ers1903

Kapali ust tribun giris çıkışlarının üzerine beyaz branda germisler ,eski acik arkada merdivenlerin olduğu yerlerde belediye tarafından çevre düzenlemesi başlamış baya taş kırılmış ama çalışmaya yoktu fena bir yağmur var..

Çevrimdışı aa.aslan

Aman bindigin otobuse gore son durak degisebilir son durak sogutlucesmede 34G olabilir zincirlikuyuda 34 BZ.. en guzeli mecidiyekoy metrobus duraginda inip orda metroya aktarma yapip taksimde metrodan inip, gumussuyundan direkt stada gelebilirsin.
geçen sene mayısta bu şekilde geldim tuyaptan aynen en güzeli bu. Taksimde gümüşsuyu tarafını sorarsın. Yada boğaz  tarafına doğru yürüyeceksin .
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Burak Akay

Passolig'de kombine için satışa çıkan koltuk sayısı
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı YunusEmre

bu fotolarda işaretlediğim bolümlerde üst katlardaki korkuluklar işaretli kısımlar dışında tek parça iken işaretlediğim yerlerde oval olarak bitirilip yeni parçayla devam edilmiş. ve dikkat çeken bir diğer şey de bu durum tam da çıkışlardaki merdivenlerin hizasında gerçekleşmiş olması.. nedenini bilen çıkar mı acaba...

Çevrimdışı tnevel92

Sahaya çıkış sesleri.
Önce hafif sonra giderek hızlanan şiddetli yağmur sesi,ardından korkutucu gök gürültüsü,sonra şimşek çakışı en son olarakta kartal sesi. Ve rakibin korkarak kaçısı :D
gördükleriyle karar verenler, göremediklerine yem olurlar

Çevrimdışı Serjo

Sahaya çıkış sesleri.
Önce hafif sonra giderek hızlanan şiddetli yağmur sesi,ardından korkutucu gök gürültüsü,sonra şimşek çakışı en son olarakta kartal sesi. Ve rakibin korkarak kaçısı :D
rakip takım bebelerden mi kurulu?  :D
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.