Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5749316 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Samet Demir

Hayırdır abi aşçı mısın :D
Hayır kardeşim fuara geliyorum. Hemde eğitim falan.

Diğer yanıt veren arkadaşlara da teşekkürler..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı GörkemGörkem

Hic konusuldumu bilmiyorum ama bence yeni stadyum ile beraber gol sonrası muziginde degismesi ve güzel bisey olması lazım diye düsünüyorum.

Çevrimdışı kivanc

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Hic konusuldumu bilmiyorum ama bence yeni stadyum ile beraber gol sonrası muziginde degismesi ve güzel bisey olması lazım diye düsünüyorum.
gomez gol attığında onun müziği çalıyo zaten.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı İhsan

bu fotolarda işaretlediğim bolümlerde üst katlardaki korkuluklar işaretli kısımlar dışında tek parça iken işaretlediğim yerlerde oval olarak bitirilip yeni parçayla devam edilmiş. ve dikkat çeken bir diğer şey de bu durum tam da çıkışlardaki merdivenlerin hizasında gerçekleşmiş olması.. nedenini bilen çıkar mı acaba...

merdiven yeri sonradan değişmiş olabilir mi ?  :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı harund1k3

Passolig'de kombine için satışa çıkan koltuk sayısı

uygun bir sayi bence. yaklasik 10-12 bin kisilik bilet satilacak bu hesapla. cok rahat kapali gise oynariz gelecek sezon.

Çevrimdışı Burak Akay

Yerden ısıtma sistemine bir örnek standart bu uygulanıyor ama bakalım bizim zeminde nasıl birşey uygulanacak
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı YunusEmre

merdiven yeri sonradan değişmiş olabilir mi ?  :alala:

ilerde merdiven yapılmak istenebilir diye olabilir mi acaba benim aklıma da bu geldi...

Çevrimdışı bozkurtözcan07

Arkadaşlar merhaba,

Allah an bizim stadın bu şekilde düzensizliği yok.

Amma karmaşık bir stat. :bandit:

Göze hoş gelmiyor bence.

Hem koltuk tasarımı hem çıkış kapılarındaki merdivenlere bakın çok dengesiz bir stad.

bu tasarımın önde olduğunu belirtiyorlar.

Allah yardımcıları olsun kardeşlerimizin.   :s20: :s20:  :ebebe:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar merhaba,

Allah an bizim stadın bu şekilde düzensizliği yok.

Amma karmaşık bir stat. :bandit:

Göze hoş gelmiyor bence.

Hem koltuk tasarımı hem çıkış kapılarındaki merdivenlere bakın çok dengesiz bir stad.

bu tasarımın önde olduğunu belirtiyorlar.

Allah yardımcıları olsun kardeşlerimizin.   :s20: :s20:  :ebebe:

stat her türlü eleştiriyi hakediyor ama koltuk tasarımını bizimkine tercih ederim..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

stat her türlü eleştiriyi hakediyor ama koltuk tasarımını bizimkine tercih ederim..

Yok abi ya bence bizim kendi stadımızı yapmamız büyük bir şans.

koltuk tasarımı bu şekilde yapılıyorsa bilmemiz lazım ki en iyisi seçilmiştir. profesyoneller herşeyin hesabını yapmıştır.

baktık kimse beğenmior. 5 sene sonra yenisini yap nasıl olsa abaküs. :)   :super: :claps:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yok abi ya bence bizim kendi stadımızı yapmamız büyük bir şans.

koltuk tasarımı bu şekilde yapılıyorsa bilmemiz lazım ki en iyisi seçilmiştir. profesyoneller herşeyin hesabını yapmıştır.

baktık kimse beğenmior. 5 sene sonra yenisini yap nasıl olsa abaküs. :)   :super: :claps:

bu iş hesap değil zevk meselesi ama evet neyse ki abaküs :)

Çevrimdışı sozkul

Yerden ısıtma sistemine bir örnek standart bu uygulanıyor ama bakalım bizim zeminde nasıl birşey uygulanacak

Bizde böyle olmayacak galiba, bizimki sıcak soğuk hava üflemeli olmayacak mı?

bu iş hesap değil zevk meselesi ama evet neyse ki abaküs :)

herkes farklı düşünür. dediğin doğrudur. Ama ben antalyadayım. Kombinemde var yeni stad için maça giderim. Ama tokinin yaptığı stadlar gerçekten hesapsız ve düzensiz yapılıyor.

iyi yapılan da var ama eh işte diyebileceğimiz. o da torku konya nın.

stad candır. Yaşam kaynağıdır. Siz bu kadronun kendi stadında 40000 kişini hiç durmadan beşiktaş diye bağırırken oynadığını düşünün. Rakip ezilir resmen.

Ama şu kadarını söyleyeyim. Antalya stadında hoparlörden konuşmaları bile anlaşılmıyor.

o kadar kötü bir ambiyans var.  :s20: :ebebe:

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı cadavra

TRT SPORU AÇINNNNNNN
Ne var trt sporda yerim dar bakamiorum

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Murat Gültekin

DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı kaanzor

Çalışıyoruz açamam ne olduğunu söylemeyende basur çıksın emi  :lol: :lol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stad açılış tarihi 20 Şubat'ta açıklanacak.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Emre.Guler

Ayın 20sine doğru açılış tarihini açıklarız büyük ihtimalle dedi başkan

Çevrimdışı Karakartalpasha

Çalışıyoruz açamam ne olduğunu söylemeyende basur çıksın emi  :lol: :lol:

Aminnn:)

Çevrimdışı Emre.Guler

Yeni transferlerin imza töreni vardı arkadaşlar öyle mühim bir olay yok bitti zaten

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bana göre tek mühim nokta başkanın gazetelerde 19 mart tarihinin dolaşmasından oldukça rahatsız olduğunu ifade etmesiydi.. bir de Boyko'nun iddialı açıklaması var ama o buranın konusu değil :)
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 14:40:39 Erdem Çözer ]

Çevrimdışı BlackEagle26

Fikret Orman : Stadın açılış tarihini 20 Şubattan önce açıklayacağız.Artık ay KONUŞMAĞA gün KONUŞMAĞA başladık  :lol: :D