Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5753509 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

ay yapım ın tüm dizilerini kendisi yapıyor.. zaten en iyi diziler onlar.. Vodafone Arenaya da yapsın  :bandit:..

aşağıdaki tarz birşey yapsa,, düşünsenize.. rakip takım ve bizim takım tünelden çıkıyor.. önde hakemler.. bu tarz bi savaş müziği çalıyor.. rakip takım kafasını kaldırıyor, dimdik tribünler..44 bin Beşiktaşlı...

zaten maça 1-0 önde başlarsın :D :D  :bandit:

Ayneenn.. Iste ben de  tam da  bu tarz  bir  seyden bahsediyorum ... Besiktasli mi acaba bilemiyorum ama  Can Atilla diye bir  adam var bu adamin muzikleri de  bir  harika!!!   uzman

ornegin
Yorgo

Savas muzigi deyince akimla gelen, testesteron pompalatan, dusmana korku salan yegane sarki budur kanimca.

Conan the Barbarian Soundtrack - Anvil of Crom  :s19:

ve/veya bu

Conan the Barbarian Soundtrack - Riddle of Steel

Cocukluguma dondum yeminlen.
:ok: :claps:
Yorgo

bende bu müzik eşliğinde sahaya çıkma olayına sıcak bakıyorum ve kesinlikle yapılmalı diye düşünüyorum.
aklımda da şöyle birşey var.

1.01 den itibaren sahaya böyle çıktığımızı düşünsenize.

yıkarlar o stadı.

benzeri bişi olmasın, direkt bu olsun  :super:

En  sahiplenecegim  muzik  de bu oldu benim :) Nedense ?  :evillol:  :super:  :super: Dipten gelen  bi  kartal cigligi  seside olur  ..   Tuyler  diken ..  Hatta dur  cimlerin ortasinda  ucusan cali  topakalri vs  olur  :)) Rakip  takim  sahaya cikmadan 3-0 i  alip gidelim  der, bu kadari yeter  der soyunma odasina geri doner:)   :evillol:   
Yorgo

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı erzurum1903

birkaç gündür takip edemedim şimdi biraz okudum 19 marta yetişecek diyenler var, rulo çimden bahsediliyor, hibritten vaz mı geçildi ? vaz geçilmedi ise 80 gün falan gerekiyordu nasıl olacakta 19 marta yetişecek bilen bir arkadaş aydınlatırsa beni sevinecem. şahsi fikrim asla hibritten vaz geçmemeliler umarım vaz geçmemişlerdir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

birkaç gündür takip edemedim şimdi biraz okudum 19 marta yetişecek diyenler var, rulo çimden bahsediliyor, hibritten vaz mı geçildi ? vaz geçilmedi ise 80 gün falan gerekiyordu nasıl olacakta 19 marta yetişecek bilen bir arkadaş aydınlatırsa beni sevinecem. şahsi fikrim asla hibritten vaz geçmemeliler umarım vaz geçmemişlerdir.

açıklamalara göre hibritten geçici bir vazgeçiş söz konusu.. statı serme çim ile açıp (ama tabi SIS kalitesiyle) yaz başı konserleri yapıp sonrasında hibrite geçmeyi planlıyorlar..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Kartal39

19 mart a 42 gün kaldı.. yetişmesi imkansız artık

Günaydın herkese. Ümitsizliğe kapılmadan sayaca devam @sallapati

Çevrimdışı tugozcan

Günaydın arkadaşlar..
Herkes küfekilerden şikayetçi, orada son durum ne?
Ben resimlere bakıyorum bitmek üzere gibi gerçi hep aynı açıdan çekildiği için olabilir :D

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın ahali,

Bence maç öncesi ve devre arası soyunma odasında bunun sürekli dönmesi lazım  :D

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı poyraz37

sahaya çıkış müziği olarak the final countdown u tek geçerim.off düşünemiyorum bile

Çevrimdışı Karakartalpasha

Arkadaşlar günaydın.
Bu açılış tarihleri ile ilgili bir karmaşa yaşanıyor.
Kimisi 19 Mart, kimisi 23 Nisan, kimisi 19 Mayıs diyor.
Burada genel olarak bir hata yapılıyor.
19 Mayıs'ta stat açılacak olsa dahi açılmaz. Bir Beşiktaş'lı olarak 19 05'te açılmasına kimse rıza göstermez.
23 Nisan'da açılmasına gelince fikstür gereği buda mümkün değil çünkü bu hafta biz Manisa'da Akhisar ile oynayacağız.

Açılış ile ilgili benim 2 senaryom var.

1-Maç yapılmadan açılış düzenlemesi:  Bu noktada açılışa davetiyeli kişiler gelir. Cumhurbaşkanı, Başbakan vs vs ve davetli taraftarlar.
Bu durumda stat açılmış olur ama ilk maçı da daha sonra oynarız. (Örnek: Stat 19 Mart'ta maç oynanmadan açılır, 9 Nisan'da ilk maç yapılır)

2- Stat yine CB, BB vs davetlilerin katıldığı maç günü açılır. Bu durumda saat 4-5 gibi açılış yapılacak ve 19:03'te ilk düdük çalacaktır.
Bu tarihleri de şöyle sıralayalım...
19/03 Antalya maçı
09/04 Bursaspor maçı
19-20/04 arası bir gün FB derbisi
30/04 Kayseri maçı
16/05 Osmanlıspor maçı

Kısaca bu durumda 5 maçtan birinde açmamız lazım.
Fenerbahçe derbisini buradan direk eliyorum keza ilk maçı FB derbisi ile açmak (Yenilgi durumda tepki alır) risktir.
Dolayısı ile kalır 4 maç..
Başkan'ın dün söylediği tarihi bir günde açacağız sözüne istinaden tek tarihi gün 19/03 diyorum. Ayrıca İnşaat A.Ş. Genel Müdürü de 4-5 maç oynamak istiyoruz demişti.
Veriler 19/03 gibi duruyor. Ancak olmazsa da 30/04 deki kayseri maçınında kesin açılmış olacaktır diyorum.

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Günün aydın olmadığını bilemeyenmi var   :lol: :lol:

Herkese hayırlı sabahlarrrrr...  :halay: :halay:

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena

hayırlı işler
hayırlı cumalar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı erzurum1903

Arkadaşlar günaydın.
Bu açılış tarihleri ile ilgili bir karmaşa yaşanıyor.
Kimisi 19 Mart, kimisi 23 Nisan, kimisi 19 Mayıs diyor.
Burada genel olarak bir hata yapılıyor.
19 Mayıs'ta stat açılacak olsa dahi açılmaz. Bir Beşiktaş'lı olarak 19 05'te açılmasına kimse rıza göstermez.
23 Nisan'da açılmasına gelince fikstür gereği buda mümkün değil çünkü bu hafta biz Manisa'da Akhisar ile oynayacağız.

Açılış ile ilgili benim 2 senaryom var.

1-Maç yapılmadan açılış düzenlemesi:  Bu noktada açılışa davetiyeli kişiler gelir. Cumhurbaşkanı, Başbakan vs vs ve davetli taraftarlar.
Bu durumda stat açılmış olur ama ilk maçı da daha sonra oynarız. (Örnek: Stat 19 Mart'ta maç oynanmadan açılır, 9 Nisan'da ilk maç yapılır)

2- Stat yine CB, BB vs davetlilerin katıldığı maç günü açılır. Bu durumda saat 4-5 gibi açılış yapılacak ve 19:03'te ilk düdük çalacaktır.
Bu tarihleri de şöyle sıralayalım...
19/03 Antalya maçı
09/04 Bursaspor maçı
19-20/04 arası bir gün FB derbisi
30/04 Kayseri maçı
16/05 Osmanlıspor maçı

Kısaca bu durumda 5 maçtan birinde açmamız lazım.
Fenerbahçe derbisini buradan direk eliyorum keza ilk maçı FB derbisi ile açmak (Yenilgi durumda tepki alır) risktir.
Dolayısı ile kalır 4 maç..
Başkan'ın dün söylediği tarihi bir günde açacağız sözüne istinaden tek tarihi gün 19/03 diyorum. Ayrıca İnşaat A.Ş. Genel Müdürü de 4-5 maç oynamak istiyoruz demişti.
Veriler 19/03 gibi duruyor. Ancak olmazsa da 30/04 deki kayseri maçınında kesin açılmış olacaktır diyorum.

1-fener derbisi zaten deplasmanda nasıl olacakta bizim yeni statta oynanacak.
2-başkan tarihi gün derken onu yanlış yorumlamışsın olayın büyüklüğünden bahsediyor başkan orda günün büyüklüğünden değil ki 19.03 te sembolik bir gündür beşiktaş için ötesi değildir. tıpkı 19.05 ve 19.07 gibi kulüpler bu tarihlerde kurulmamıştır.
3- stadın açılışının yapılıp maç oynanması gibi bir durum tahminen olamaz öyle olacak olsa neden bu kadar tempolu çalışsınlar her türlü bir çim serilip açılır sonra kapatırlar.

Çevrimdışı cadavra

2-başkan tarihi gün derken onu yanlış yorumlamışsın olayın büyüklüğünden bahsediyor başkan orda günün büyüklüğünden değil ki 19.03 te sembolik bir gündür beşiktaş için ötesi değildir. tıpkı 19.05 ve 19.07 gibi kulüpler bu tarihlerde kurulmamıştır.
3- stadın açılışının yapılıp maç oynanması gibi bir durum tahminen olamaz öyle olacak olsa neden bu kadar tempolu çalışsınlar her türlü bir çim serilip açılır sonra kapatırlar.
nasıl deplasmanda fb macı konyayı elersek tarih 20 nisan civarı ilk mac Besıkasın stadında.

Çevrimdışı kartalcan

fener le Z. Türkiye kupasında olası turu geçmemiz halinde rövanşlı yarı final de karşılacağız kendi evimizde ; burda bahsedilen derbi o bilgin olsun.

Çevrimdışı erzurum1903

nasıl deplasmanda fb macı konyayı elersek tarih 20 nisan civarı ilk mac Besıkasın stadında.

arkadaşım beşiktaş ilk yarıda fenerle kendi evinde oynadı yani ikinci yarıdaki maç fenerin sahasında deplasmanda

Çevrimdışı Serhat Akkaya

arkadaşım beşiktaş ilk yarıda fenerle kendi evinde oynadı yani ikinci yarıdaki maç fenerin sahasında deplasmanda
Türkiye kupasından bahsediyorlar. Sen hala ligden bahsediyorsun..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

henüz afyonun patlamadı sanırım  :lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı erzurum1903

ok şimdi anlaşıldı siz türkiye kupasından bahsediyorsunuz. ben onu düşünmemiştim pardon.

Çevrimdışı burhan

olası kupadaki yarı final maçından bahsediliyor.

Çevrimdışı ZEKI

fener derbisinden kasit kupadaki olasi yari final eslesmesidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ziraat Turkiye kupasinda Konyayi elersek muhtemel rakibimiz Fb olacak oyuzden diyor Fb maci diye :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık