Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5761717 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

o çim oturucak birbirine tutunacak anlamında söylemiştir serme çim olacağı kesin  :)
serdikten sonra 2 hafta çimler demlenecek onu kastetmiştir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

aklımız beyaz inci de kaldı ama  :bandit:

çatalların düzeldiğine eski açığın kapandığına dua edelim büyük sıkıntıdan kurtulduk stad rezil olacaktı koltuklarda bu şekilde olsun artık napalım bende simsiyah istiyordum herkesten biraz oldu pikselde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı betoo38

düsündüm de yeni acigi daha iyi yapamazlar gibi. piksellerin üst tarafi yani yukariya dogru son piksel olan koltuk siralari her tribün de ayni. yeni acik locasiz oldugu icin alt tarafa dogru sira fazla oldugundan piksel yogun gibi gözüküyor. bundan iyisi olamaz diye düsünüyorum. bilmem siz ne dersiniz

Çevrimdışı Efe

düsündüm de yeni acigi daha iyi yapamazlar gibi. piksellerin üst tarafi yani yukariya dogru son piksel olan koltuk siralari her tribün de ayni. yeni acik locasiz oldugu icin alt tarafa dogru sira fazla oldugundan piksel yogun gibi gözüküyor. bundan iyisi olamaz diye düsünüyorum. bilmem siz ne dersiniz
olması gerektiği gibi yapılıyor şuan az fazla kullanıldı oda tribün alta doğru 6 sıra büyük ona yapacak bişey yok bencede gayet güzel gidiyor arkadaşlar pikseli beğenmedikleri için laf söylüyorlar zaten komple beğenmiyorlar normaldir söylemler ben beğendim bitsin çok daha güzel görünecek :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

olması gerektiği gibi yapılıyor şuan az fazla kullanıldı oda tribün alta doğru 6 sıra büyük ona yapacak bişey yok bencede gayet güzel gidiyor arkadaşlar pikseli beğenmedikleri için laf söylüyorlar zaten komple beğenmiyorlar normaldir söylemler ben beğendim bitsin çok daha güzel görünecek :ok:

enine doğru daha tenha yapılabilirdi ve bence daha güzel olurdu ama umarım bittiğinde güzel görünür de biz de boşa eleştirmiş oluruz :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

enine doğru daha tenha yapılabilirdi ve bence daha güzel olurdu ama umarım bittiğinde güzel görünür de biz de boşa eleştirmiş oluruz :)
seyreltebilirler evt ona katılabilirim beyazı daha az kullanabilirler ama proje belli ona göre takıyorlar yerlerine değişeceğini sanmıyorum artık nerdeyse üst katlar bitti yanlar hariç :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

Eski açık arka taraftan bir görüntü

[img width=338 Yasaklı Link.com/images/gallery/original/IMG_3076%20(Copy).JPG[/img]

Çevrimdışı betoo38

aynen ben de bunu anlatmaya calistim :D ama enine dogru düzenleme yapilabilir tabi ki

Çevrimdışı Efe

kapalı,eski açık ve numaralıdaki alt çıkış kapılarının merdivenlerinin en üst sırasındaki merdivenleri söküp yerine koltuk ankrajı takıyorlar 24.sıradaki koltuk kapasitesi arttı  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

kapalı,eski açık ve numaralıdaki alt çıkış kapılarının merdivenlerinin en üst sırasındaki merdivenleri söküp yerine koltuk ankrajı takıyorlar 24.sıradaki koltuk kapasitesi arttı  :D

GoooooL :halay:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[img width=338 Yasaklı Link.com/images/gallery/original/IMG_3076%20(Copy).JPG[/img]
[/quote]

O camlar neci çok şekil duruyolar :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Bu konunun forum içindeki yasağına rağmen bu duruma özel hassasiyetiniz ve yönetim istisnası olarak değerlendirip opsiyonunuzu kullandığınız için çok teşekkür ederim.
Katılan ve talepte bulunan arkadaşlara da çok teşekkürler. Güzel adamlarsınız, en kısa sürede hepinizle görüşürüz tanışırız inşallah.

Eyvallah..  :)

Evet tanışalım. @Popular Demand . Dronesuz canın sıkılabilir. bu yüzden organizasyonu üstlenibilirsin bence  :biggrinking:
Pazar günü Beşiktaşta buluşup stada gidebiliriz mesela  :money:
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 14:36:57 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Emre.Guler

O camlar neci çok şekil duruyolar :icool:

İşaretli kısım orası işte

Ama altında restaurantmı var müzemi denk geliyor yoksa kartal yuvasımı bilmiyorum.

Çevrimdışı Serdkar

numaralidaki kedi yollari 2 gune kalmadan bitti cok daha hizli monte edildi

@Efe
diger tarafdan kedi yollari takmaya baslamiyoruz...
ikiside ayni anda takilmasmi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İşaretli kısım orası işte

Ama altında restaurantmı var müzemi denk geliyor yoksa kartal yuvasımı bilmiyorum.

Alıntılar birbirine girmiş :evillol:

Güzel duruyor, değişik :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

@Efe
diger tarafdan kedi yollari takmaya baslamiyoruz...
ikiside ayni anda takilmasmi?
paletli takıyor onları diğer 2 vinç düz semerleri takıyor hepsi aynı anda bitecek gibi 4-5 güne hepsi bitecek bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Serdkar

paletli takıyor onları diğer 2 vinç düz semerleri takıyor hepsi aynı anda bitecek gibi 4-5 güne hepsi bitecek bence

@Efe

kedi yollari bitti...
vincler cikarmi yoksa skorboard ,internt tesis ve isiklar icin kalirmi??

Membran disardan takilir artik

Çevrimdışı ALBATROS

@Efe

kedi yollari bitti...
vincler cikarmi yoksa skorboard ,internt tesis ve isiklar icin kalirmi??

Membran disardan takilir artik
ben internet ve isiklarin kedi yollarinin uzerinden emekciler takacak diye biliyorum.

Vincler en gec gelecek hafta ici sahadan cikacak ve drenaj isleri baslayacak diye biliyorum.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 14:53:59 kutalmis.pinar ]