Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5757180 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tugozcan

Semer ve Kedi yolunda geri sayım ne durumda?
Kaçar adet kaldı?

Çevrimdışı cadavra

Drone için karınca kararınca elinizden gelen gönderileriniz için teşekkür ederiz umarım halledeceğiz. Rakama ulaşıldığı zaman haber verilecektir.
Pm ye bakmadin benim

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle26

Fikret Orman: "Stadın açılış tarihi, tarihi bir gün olacak. Bunun için biraz daha sabır istiyorum. Tarihi çok kısa zamanda açıklayacağım."

19.03 olup olmayacağı işlerin durumuna göre karar verilecek demek ki çok zor diyosunuz  ama bana göre olabilirliği var başkan çok istiyor

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 13:20:37 FARUK ]

Çevrimdışı Popular Demand

Drone için karınca kararınca elinizden gelen gönderileriniz için teşekkür ederiz umarım halledeceğiz. Rakama ulaşıldığı zaman haber verilecektir.

Bu konunun forum içindeki yasağına rağmen bu duruma özel hassasiyetiniz ve yönetim istisnası olarak değerlendirip opsiyonunuzu kullandığınız için çok teşekkür ederim.
Katılan ve talepte bulunan arkadaşlara da çok teşekkürler. Güzel adamlarsınız, en kısa sürede hepinizle görüşürüz tanışırız inşallah.

Eyvallah..  :)
          [img width=41

Çevrimdışı keremd

Altuğ iban gonderirmisin hocam. Çorbada tuzum olsun

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu konunun forum içindeki yasağına rağmen bu duruma özel hassasiyetiniz ve yönetim istisnası olarak değerlendirip opsiyonunuzu kullandığınız için çok teşekkür ederim.
Katılan ve talepte bulunan arkadaşlara da çok teşekkürler. Güzel adamlarsınız, en kısa sürede hepinizle görüşürüz tanışırız inşallah.

Eyvallah..  :)

:ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

Stadı ilk kez canlı gördüm bugün. Muhteşem oluyor. Piksele karşı nötrdüm ama canlı gözle harika görünüyorlar.

Çevrimdışı enemy1903

Altuğ iban gonderirmisin hocam. Çorbada tuzum olsun

evet yazarsanız süper olur 400 vekil verin bu iş huzur içinde çözülsün  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Stadı ilk kez canlı gördüm bugün. Muhteşem oluyor. Piksele karşı nötrdüm ama canlı gözle harika görünüyorlar.
yeni açık pikseller nasıl görünüyor sen ondan haber ver  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı pascal_21

Az önce haber düştü sitelere il emniyet müdürlüklerine DRONE uyari yazisi gonderdigiyle ilgili..pkk drone ile terör hazirligindaymis, acaba drone sahibi olan arkadasin cihazının sinyali emniyet tarafından bozulmus olabilir mi

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı ahmetx

rezil kadir has koltukları bile canlı olarak bana amoled ekrandaki renk canlılığı hissini vermişti. :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Az önce haber düştü sitelere il emniyet müdürlüklerine DRONE uyari yazisi gonderdigiyle ilgili..pkk drone ile terör hazirligindaymis, acaba drone sahibi olan arkadasin cihazının sinyali emniyet tarafından bozulmus olabilir mi
olabilir

Çevrimdışı cisse557

yeni açık pikseller nasıl görünüyor sen ondan haber ver  :)
Abi bana çok şık göründüler. Fotoğraflarda sönük ya da gözü yorucu gelebiliyor ama yakından görünce iyiki de piksel yapmışlar dedim.

Çevrimdışı ahmetx

Abi bana çok şık göründüler. Fotoğraflarda sönük ya da gözü yorucu gelebiliyor ama yakından görünce iyiki de piksel yapmışlar dedim.
güzel haber

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Erdem Çözer

başkan dha'ya yaptığı açıklamada, çimler kök salacak falan demiş.. serme çim iptal mi oldu acaba?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

koltukları ilk görenlerden ve oturanlardanım renk canlılığı çok iyi piksel yapılarak bu canlılık iyice arttırıldı has siyah ve byaz renk tam kıvamında :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

başkan dha'ya yaptığı açıklamada, çimler kök salacak falan demiş.. serme çim iptal mi oldu acaba?
o çim oturucak birbirine tutunacak anlamında söylemiştir serme çim olacağı kesin  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

koltukları ilk görenlerden ve oturanlardanım renk canlılığı çok iyi piksel yapılarak bu canlılık iyice arttırıldı has siyah ve byaz renk tam kıvamında :icool:

aklımız beyaz inci de kaldı ama  :bandit:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 14:04:04
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
zemine kum döküp düzlediler.
aslında kazıp drenaj boruları konmayacak mıydı ne yapılıyor şuan...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı demir_kArtAl

serme çiminde üzerine serildiği toprağa tutunması gerekiyor, yoksa evdeki halı gibi sıyrılır gider her yer, ondan bahsediyor.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"