Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756968 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Paletli Vinç

Bu konuyu daha önce twitter sayfamda örnekleri ile anlattım. Stat içi aydınlatmalar (Yürüyüş yerleri vs) zaten resimlerde paylaşıldı.
Stat aydınlatması da bildiğiniz şekilde.
Stat dışına gelince buna benzer bir şey düşünülüyor.

Ayrıca Stat içinde tezahürata gore renk değiştiren bir sistemden bahsediliyor (Tribünlerin üstlerine denk gelen kısım için... ama olacak mı bekleyip göreceğiz)
Ayrıca tribün üstlerini dolaşacak bir kartal hologramından bahsediliyor... (Bunu da bekleyip göreceğiz)

Öncelikle hoşgeldin abi.Konu dışı olcak  ama resmi görünce merak ettim samsunlumusun :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı İlkem1903

membran işi çok fazla uğraştırmaz 1 ay sürer deniliyordu sarkma olmaz inşallah

Çevrimdışı tangaz

localara ingiliz menşeli ambirad ısıtıcılar monte ediliyor.

muhtemelen elektrikli olan model seçilmiştir ama ben olsam Ng seçer yakıt tasarrufu ederdim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

olmayacak diye biliyoruz .
Çatı da isitma olacak abi hatta panoda yazıyor

Membranlaein uzerindeki kar neyle eriyecek yoksa ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

zemin şu işaretlediğim yere kadar yükselicek daha demi arkadaşlar
evet yükselecek @emre1

Çevrimdışı tangaz

güneşle  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetx

ben tribün ısıtması olarak anladım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

güneşle  :D
Yok abi Çatı da isitma sistemi olacak zaten stadin disindaki panoda da yaziyor isiticiyi takacak firmanin ismi :ok:

Okadar Kar Catida birikirse Dunyanin en iyi membrani da olsa tasimaz o agirligi ve yirtilir :tabe:

Çevrimdışı ers1903

Tribün isitmasi olacakmi ,kafamizin üstünde.

Çevrimdışı tangaz

Yok abi Çatı da isitma sistemi olacak zaten stadin disindaki panoda da yaziyor isiticiyi takacak firmanin ismi :ok:

Okadar Kar Catida birikirse Dunyanin en iyi membrani da olsa tasimaz o agirligi ve yirtilir :tabe:

biliyrum :) ben günün yorgunluğunu dağıtalım yüzümüzde küçük bir tebessüm oluşsun die yazdım  :D

Çevrimdışı ahmetx

panoda ben göremedim @Yunus Emre Dökmeci  :D sonradan kaldırdılar .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

panoda ben göremedim @Yunus Emre Dökmeci  :D
:alala: Ben gördüm diye hatirliyorum

Firma adi yazmasada , Cati isitma diye bir ibare var orada abi muhtemelen firma belli degildir olinca eklenir firmanin ismide

Çevrimdışı Kemal

Yeni inönü resim paylasmadi bugün , düz semerler kaç oldu sayamadik

Çevrimdışı TURKahvesi

localara ingiliz menşeli ambirad ısıtıcılar monte ediliyor.

ooo bu çok iyi ama yinede işin esprisine girmeden duramayacağım
Loca sahiplerine iyi marşmelovlar  :) @ahmetx

Çevrimdışı Necmi

geç oldu ama layığını buldu sanırım sonunda..
bu gün forumu takip edemedim online görünüyordum ama pc başında değildim
şimdi geriye doğru gidiyorumda bazı arkadaşlar aşmışlar. Buranın Beşiktaş forumu olduğunu
unutmuşlar. Tamam özgürlük kısıtlamak istemiyoruz ama foruma zarar verecek şekilde mesaj atmanın
bir özgürlüğü olamaz Burda Beşiktaş düşmanlarını savunmakta sadece miğdemi bulandırır.
Heleki Beşiktaşı şike ile birlikte anmak şike yapmasını istemek tam bir ahlak erozyonudur.
asla bu tipleri aramızda barındırmamamız lazım

Çevrimdışı ahmetx

ooo bu çok iyi ama yinede işin esprisine girmeden duramayacağım
Loca sahiplerine iyi marşmelovlar  :) @ahmetx
yakar kavurur bu adamları

Çevrimdışı ahmetx

bu gün forumu takip edemedim online görünüyordum ama pc başında değildim
şimdi geriye doğru gidiyorumda bazı arkadaşlar aşmışlar. Buranın Beşiktaş forumu olduğunu
unutmuşlar. Tamam özgürlük kısıtlamak istemiyoruz ama foruma zarar verecek şekilde mesaj atmanın
bir özgürlüğü olamaz Burda Beşiktaş düşmanlarını savunmakta sadece miğdemi bulandırır.
Heleki Beşiktaşı şike ile birlikte anmak şike yapmasını istemek tam bir ahlak erozyonudur.
asla bu tipleri aramızda barındırmamamız lazım
üstüne fenerin şikesinin şaibeli olduğunu demeye getirdi beyefendi.

Çevrimdışı tangaz

@ahmetx  bu ısıtıcıları inceledim ve gazlı bu modeller, ee şimdi 144 loca için o kadar gaz tesisatımı yaptırıcaz birde?

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  bu ısıtıcıları inceledim ve gazlı bu modeller, ee şimdi 144 loca için o kadar gaz tesisatımı yaptırıcaz birde?
yapılmıştır bile

Çevrimdışı Necmi

panoda ben göremedim @Yunus Emre Dökmeci  :D sonradan kaldırdılar .
vardı firma ismide vardı diye hatırlıyorum üstüne jotun u yapıştırmışlar @ahmetx

Çevrimdışı tangaz

yapılmıştır bile

eminmisin yoksa tahmin mi? ben bu radyant ısıtıcıların takıldığı prekast altlarında hiiiç gaz tesisatı/borusu görmedim  :alala:

Çevrimdışı cisse557

yapılmıştır bile
Ahmet abi Avrupa'da bir çok stadı yakından takip ediyorsun o yüzden sana sormayı daha dogru buluyorum. Bizim stada 10 üzerinden puan verecek olsaydın kaç verirdin, kaçıncı sıraya yazardın?