Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756434 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

pislikle gelecek bir şampiyonluk Beşiktaşın ruhuna aykırıdır.
senin düşüncelerinle ahlaksızca alınacak şampiyonluklar örtüşüyorsa
söyleyecek bir şeyim yok Bence yanlış takım tutuyorsun. Buna yapabileceğim bir şey yok ama
bu pisliği burda savunmana müsade etmem. Git pis fikirlerini başka yerlerde aktar
burasını kirletme Burda ancak ahlak sahibi gerçek Beşiktaşlılar yazı yazabilir.
  :claps:
Yorgo

Çevrimdışı cadavra

şakayla karışık bir gerçeklikti  :tabe: :tabe: cidden umuyorum öyle bir şey olmaz... bakşan ve yöneticiler gibi ben de bizlere ettikleri eziyeti, brugge'e elendigimizde yaptıkları açıklamaları, önümüzü kesme çabalarını, şampiyonluk çalmalarını asla ama asla unutmam. gs de fener de layık değil stat açılışını yapmaya. hem de vizyon meselesi, mutlaka bir ve ya birkaç Avrupa takımıyla yapılmalı açılış
Ben turnuva yapilacaksa kesinlikle Başakşehir in olmasi kanatindeyim vefa diosak bunu gerektirir yani bu onumuzdeki yillarda da asla unutulmamali Başakşehir in bize evini acmasini kardes kulüp felan secilmeli.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Saha zeminini düzlemeye başladır. Peki drenaj borularını hangi aşamada koyacaklar.

Ben ilk aşama olarak zemin kazılıp borular zemine döşenecek diye bekliyordum.

Zemin daha yükselecek dere çakılı çim kumu vs gelecek drenaj sistemide bunların içine yapılacak @Birisi

Çevrimdışı tangaz

Ben turnuva yapilacaksa kesinlikle Başakşehir in olmasi kanatindeyim vefa diosak bunu gerektirir yani bu onumuzdeki yillarda da asla unutulmamali Başakşehir in bize evini acmasini kardes kulüp felan secilmeli.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osmanlısporda bu bağlamda kardeş kulübümüz bence hatta geçen sene Beşiktaş seyahatlerden yorulacaksa antrenmanlarını da bizim tesislerde yapıp Ankaraya yerleşebilirler demşti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yzturk

teşekkürler bilgi için ,ama numaralının açıklarla birleştiği yerde olabiliyor sonuçta sahanın tamamı görülebiliyor çünkü . @yzturk
uefa'yı buraların "centrally located" olduğuna ikna edebilirseniz, neden olmasın? @ahmetx :))

Çevrimdışı empisayn

rulo çim konusunda içim hiç rahat değil 2-3 maç olsa bile .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Samet_

Kartal yuvası membran falan tamamlanır da 19 marta kadar çim nasıl yetişecek pek mümkün gözükmüyor bugünden itibaren 45 gün var.

Ben bu seneyi gözden çıkarmıştım ama bir baktım herkes pozitif.Yetişiyor mu yoksa :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eski açık üstten kısa bir video

Yok boyle bi stad yaa

Tribunler resmen sahanin içinde bu videoda hersey acikca ortada

Gercekten her hali ile Turkiye Standartlarinin cok uzerinde bir stadyum Dunya standartlarında Tribun yapisida dahil...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Popular Demand

Eski açık üstten kısa bir video

Efsane bir stat oldu ya.
Gözümde canlandı tribündeki şovlar.

Bit artık be bit..
          [img width=41

Çevrimdışı Samet_

Yok boyle bi stad yaa

Tribunler resmen sahanin içinde bu videoda hersey acikca ortada

Gercekten her hali ile Turkiye Standartlarinin cok uzerinde bir stadyum Dunya standartlarında Tribun yapisida dahil...
İnanılmaz ya eski açık numaralı ve kapalının yeni açık kadar olduğunu düşün bir de istersen :evillol:

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı bnymnd

Abilerim twitter da böyle bir fotoğraf gördüm nedir yanı bu?
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Batu K.çetin

Çevrimdışı Levent BAL

Çevrimdışı tugozcan

Çevrimdışı emre1

video da numaralının en son basamaklarına da koltuk takılmış kapalıda neden son 2 basamağa hala takılmadı. Takıldıda ben mi yanlış görüyorum yoksa

Çevrimdışı tugozcan

Arkadaslar semer ve kedi yolu konusunda kacar adet kaldilar bilen var mi?

Çevrimdışı YunusEmre

Mir ofis antalyanin da stadını yapmış ve koseler berbat diğer yaptıklarında olduğu gibi.. Yapısal farklılıktan (onlarda koseler bizimki gibi oval degil ) dolayı bizde umutluyum ins yanilmam..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hala Calisma var kaynak isi yapiliyor Çatı da :claps: :claps:

Bana biraz camdan yansımış gibi geldi onlar :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Kartal yuvası membran falan tamamlanır da 19 marta kadar çim nasıl yetişecek pek mümkün gözükmüyor bugünden itibaren 45 gün var.

Ben bu seneyi gözden çıkarmıştım ama bir baktım herkes pozitif.Yetişiyor mu yoksa :D
çim rahat rahat yetişirde sen diğerlerini merak et bence :bandit:
orda yetişme ihtimali en az olan membran sağolsun iz inşaat umarım membran kaplamada onların temposunda olmaz.

Çevrimdışı Oktay

sis ile yapılan röpartajı okuduğumda orada enteresan bi tespit dikkatimi çekti,,, işi genelte mütahit firmadan aldığımız için şartlamaneye uygun iş ( mütahit genelde   ucuzan kaçar) yapıyoruz ,vodafone arenada böyle bı sıkıntı yok muhatabımız direk nihayi  kullanıcı vs vs

bizim stada iş yapan bütün firmalar direk kullanıcıyla muhatap olduğu için herşeyiyle dört dörtlük ve güzel iş çıkıyor
 röpotrajdan bi alıntı:

Vodafone Arena’nın en büyük avantajı; yapımını ve yönetimini tek bir kadronun yapıyor olması. Dünyanın her yerinde; kullanıcısıyla yatırımcısının farklı olduğu ve kullanıcının ilk günden itibaren işin içerisinde olmadığı statlarda sıkıntı her zaman olmuştur, olur da. Bu çok normaldir. Müteahhit şartnameye uygun minimum maliyetle işi tamamlamak isterken, kullanıcı ise en iyi sahaya sahip olmak ister. Bu dengeyi çok iyi ayarlamak lazım. Vodafone Arena’da böyle bir sıkıntı yok
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 21:37:44 Oktay ]