Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758043 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Eski açığı büyütmek bir yana da, benim asıl merak ettiğim ileride Yeni Açık'a loca yapılabilir mi?

Oraya yapılacak ekstra 45-50 loca, takıma senelik 10 milyon dolar ek katkı getirir.
yapilamaz yapisal olarak musait degil onunde mecburi engelli tribunu var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kombine 1000 tl 1500 kişi 1500.000 tl hasılat yapar yıllık minumum tabi.
bu paranın yarısına hallederler inşaatını.
10 yılda çatı parasını bile çıkarır 1500 kişi artırım...
tabiki yaw old trafforda adamlar catiyi vinclerle kaldirip aylarca tepede tuttu altina tribun insaa edildi sonra catiya ekstra destekle oldugu yere sabitlediler inşaat sektörunde olmaz yapilamaz diye bisey yok
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Hakikaten izan yok sizde. Saray gibi stada portatif tribün. Hala içeriden görünüme bakıyorsunuz. Arka taraf dolmabahçe. Ne kadar çirkin gorunecegini bir düşün bakalım. Efe o alanda inşaat yapacaksın çatı oraya 4 metre. Kalıplar mikserler prekastlar. Çatı varken olmaz. O kısım zor bir nokta. Dışardan erişim çok zor. En iyi ıhtimal zemin gider. Inşaat süresi zemin falan yarım sezon. Değmez sırf taraftar sayısıyla sidik yaristiracaksin diye.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Hakikaten izan yok sizde. Saray gibi stada portatif tribün. Hala içeriden görünüme bakıyorsunuz. Arka taraf dolmabahçe. Ne kadar çirkin gorunecegini bir düşün bakalım. Efe o alanda inşaat yapacaksın çatı oraya 4 metre. Kalıplar mikserler prekastlar. Çatı varken olmaz. O kısım zor bir nokta. Dışardan erişim çok zor. En iyi ıhtimal zemin gider. Inşaat süresi zemin falan yarım sezon. Değmez sırf taraftar sayısıyla sidik yaristiracaksin diye.

abi ne alakasi var prkastla onla bunla celik denen bi madde var gerekirse iner kalkar bile yaparsin arkasinda dolma bahce olamasi yuzunden zaten basimiza gelmeyen kalmadi kimseylede sidik yaristirma dedimde yok onuda soyliyim stadin o bolumu iceriden rezil gorunuyor bence ben kapasite degi lstadin guzel gorunmesine bakiyorum ve yapilabilecek biseyi yapilanaz gosterilmesinede anlama veremiyorum suan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serdkar

Beyler ...
Bizim Cim icin Sulandirma ve Isitma Systemi olmayicakmi...
Bunlar ne zaman takilcak...
Cim serilmeden ne tür ön isler yapilmasi gerekiyor?

Çevrimiçi sozkul

Katılıyorum. Ama zaten yakın zamanda kesin tarihin açıklanacağı söylenmişken bu haberi artniyetli görüyorum. Ha, keşke açıklanacak tarih de 19.03 olsa. Çok sevinirim. Doğru olsa dahi kötü koku yayıyor bu iş.

Herşey olabilir  bu haberin altında, bir ihtimal bizim yönetim bile olabilir, paraya çok sıkıştılarsa şimdi sponsorlara gidip önden biraz daha rahat para isterler, hemde haber kendi ağızlarından doğrulanmadığından sorumluluklarıda yok.

Çevrimdışı demir_kArtAl

bu saatten sonra eski açıkta betonla falan bişeyler yapılmaz, üst tarafın uzatılması kesinlikle planlanmış bişey ve çelik yapı üzerine giydirmeyle çok basitçe halledilebilir. Sadece izin mevzuunu halletmek gerek, oda uzun iş, ileride artık.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

betona bile gerek yok çelik tribün bile yapılır oraya :D  ama şimdi zamanı değil artık şuanda şampiyonluğa ve stadın açılışına odaklanmış bulunmaktayım

Cümlenin gidişatından şurayı tahmin ettim :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

abi sen burayi takip etmiyon mu :alala: eski acik arkada sutunlarda ve en ust tribun enine kirisinde ankraj birakildi ayrica temelden cikan 3.kolon tabliye altinda birakildi oralardan kolon cikarmak hicte zor degil 17 milyonluk çatiyi niye kaldiriyorsun herseyin yontemi var kaba insaat sirasinda cokca konusmustuk aslinda unuttun mu :D
:evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

abi ne alakasi var prkastla onla bunla celik denen bi madde var gerekirse iner kalkar bile yaparsin arkasinda dolma bahce olamasi yuzunden zaten basimiza gelmeyen kalmadi kimseylede sidik yaristirma dedimde yok onuda soyliyim stadin o bolumu iceriden rezil gorunuyor bence ben kapasite degi lstadin guzel gorunmesine bakiyorum ve yapilabilecek biseyi yapilanaz gosterilmesinede anlama veremiyorum suan :)
Efe orada çelik güzel görünür mü sence?

Görünür cokda güzel görünür

Deniz tarafindan gelirken orasi bombos gözüküyor Cati var kolon var ortasi bomboş gözüküyor tribunun alcakligindan dolayi

Cikarsin celik tribunu uzerinide kaplarsin prekastlarla ayni renge veya boyarsin yaparsin uydurursun cok zor bisey degil yani

Olmasi gereken biseyi bile olamaz olmamali gibi gostermek enteresan gercekten
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 11:38:48 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı YunusEmre

Günaydın herkeze. Mir ofis cevap vermiş :Merhaba Huseyin bey. Sizin de tahmin ettiginiz gibi koltuklar henuz sabitlenmedi sadece raylara oturtuldu. Duz alanlarda butun koltuklar es araliklarla hizalanacak merak etmeyin.

yani düz alanlarda harika bir iş çıkaracaz ama köşelerde herşeye hazırlıklı olun demek istiyorlar  :evillol: :evillol: köşeler çok karışık çıkacak gibi...

Çevrimdışı SDemirsoy

19 mart davetiye olayları doğru diye duydum, fakat maç oynanır mı bilemem :D farklı bir konsept açılışı yapılabilir camianın devletin üst düzey yetkililerin vs katıldığı bir organizasyon olabilir.

Çevrimdışı Efe

celik 5 kolon cikacan sonra uzerini giydireceksin suan yeni acikta tribun kolonlari nasil olduysa ayni sekilde gorunecek fume gibi boyandi dimi giydirmeyide ayni renk yapilacak olay bu celik gorunmeyecek yani cok basit islem izin verilsin hemen orayi yukseltme islemi baslar izin verilir mi biz oladugumuz icin verilmez orasi ayri mesele ama tribun insaat teknikleriyle cok rahat yukseltilir hic zarar vermeden soylemek istedigim bu şimdi kedi yollarina duz senerlere donelim bence fazla meşgul ettik eski acik suan icin yukselmeyecek catiyi bitirelim sahaya gecelim :icool:
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 11:45:02 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

yani düz alanlarda harika bir iş çıkaracaz ama köşelerde herşeye hazırlıklı olun demek istiyorlar  :evillol: :evillol: köşeler çok karışık çıkacak gibi...
köşeler için fotoğraflarla örnek vererek mesaj attım bende  :evillol:

Çevrimdışı Efe

19 mart davetiye olayları doğru diye duydum, fakat maç oynanır mı bilemem :D farklı bir konsept açılışı yapılabilir camianın devletin üst düzey yetkililerin vs katıldığı bir organizasyon olabilir.
olum 19 martta mac var :icool: sabah acilis sonra olimpiyatta maca mi gidecegiz :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı emre_1978

19 Mart'ta Antalya maçı var. Lig maçına davetiyeyle girmek nasıl olacakmış passolig varken.
Detay uyduralım inandırıcı olsun derken sıvamışlar bence.

Çevrimdışı SDemirsoy

olum 19 martta mac var :icool: sabah acilis sonra olimpiyatta maca mi gidecegiz :evillol:
biz başakşehire gideriz :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

19 Mart'ta Antalya maçı var. Lig maçına davetiyeyle girmek nasıl olacakmış passolig varken.
Detay uyduralım inandırıcı olsun derken sıvamışlar bence.

sponsorların belli bir bilet hakkı var.. yani davetiye olayında bir anormallik yok
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

köşeler için fotoğraflarla örnek vererek mesaj attım bende  :evillol:
:claps: :claps: :claps:

Adamsin Samedov :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Görünür cokda güzel görünür

Deniz tarafindan gelirken orasi bombos gözüküyor Cati var kolon var ortasi bomboş gözüküyor tribunun alcakligindan dolayi

Cikarsin celik tribunu uzerinide kaplarsin prekastlarla ayni renge veya boyarsin yaparsin uydurursun cok zor bisey degil yani

Olmasi gereken biseyi bile olamaz olmamali gibi gostermek enteresan gercekten
Sen Efe misin?

Çevrimdışı Efe

biz başakşehire gideriz :D
maç olimpiyatta acilis vodafone arenada ama biz başakşehire gideriz  :ishock: :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sen Efe misin?

değil yunus abi avukatim eski acik konusunda :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Sen Efe misin?

Degilim

Ama yapilmasi cok basit olan ve yapilmasi gereken bir sey

resmen algi operasyonu yapiyorsun Olmamali olmaz diye bu yuzden cevap verme geregi hissettim

No.post verebilirsin Yoneticiye muhalefetten :ok: