Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5758721 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı MustafaKync

Yarın numaralı üstün tüm koltuk montajı bitmiş olur. Zaten bugün baktığımda neredeyse bitmek üzereydi. :icool:

Çevrimdışı tcoalngsau

Çevrimdışı Yigit_Gelir

büfelerede başlamışlar sanırım bu ayın sonu onlarda biter zaten yapılacak iş olan bir ön cepheleri var
geri kalan kısım mobilya dolap ve malzemeler

Bu yıla yetişir mi abi senin düşüncene göre, istediğimiz, niyetimiz belli zaten de. Gerçekçi olarak hedef ne ?

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

oraya tepki koysanda yükselmez o yüzden boş şeylerle uğraşmak yerine
düzeltme imkanın olan işlerle uğraşırsın bazı şeyler varki kurcalamamak kurcalamaktan daha iyi
sonuç verir oraya demir plakaları koydularmı yükseltmek için demekki istemişler yükseltmeyi başaramamışlar
ve bunu ilerleyen zamanda yapmak için sonraya bırakmışlar bu bilgi bana yeter daha ötesini kurcalamam.
Kurcalarsan buna izin vermeyenlerin gelecektede yapılmasını engelleyecek adımlar atmasına neden olursun @Efe

Eski acik icin izin alinsa yukseltmesi hicte zor olmaz bence. Alan cok genis, ankarajlar hazirda, takili. Iskeleyi kurar kirisleri cikarsin. Prekastlar nasil olur onu bilmiyorum.

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı boateng

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın. Gene yükseltmişiz eski açığı.

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın arena, günaydın her hafta yeni bir parçayla bizi dumura uğratan çatı.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Ensar

bitmeyen işe saygısızlık iş bitsin tepkini koy bitmeyen işe laf etmek ne kadar doğru sen kendin yaptığın bişi daha bitirmemişsin ve biri gelmiş karşına bilip bilmeden neden böyle oldu yapamadın edemedin diyor ne yaparsın ?
bitince de iş işten geçmiş oluyor abi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Mabet den haber var mi ya ne oldu bilgi verecekti  :aman:

kardeşim belli ki konuşma yasağı gibi bi durum var , stad artık sona geliyor , eskisi gibi içeriden fotoğraf bile alamıyoruz , sabredelim az kaldı

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Günaydın herkeze. Mir ofis cevap vermiş :Merhaba Huseyin bey. Sizin de tahmin ettiginiz gibi koltuklar henuz sabitlenmedi sadece raylara oturtuldu. Duz alanlarda butun koltuklar es araliklarla hizalanacak merak etmeyin.

Çevrimdışı esguel

Herkese gunaydin bugun fanatik acilis tarihinimn 19.03 olacagini vodafone bunun icin davetiyeler bastirdigini yazmis bunun gercekligi mumkun degil sanirim yaniliyor muyum ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın herkeze. Mir ofis cevap vermiş :Merhaba Huseyin bey. Sizin de tahmin ettiginiz gibi koltuklar henuz sabitlenmedi sadece raylara oturtuldu. Duz alanlarda butun koltuklar es araliklarla hizalanacak merak etmeyin.
Emeğine sağlık @Hüseyin Karabulut..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı hic2222

Günaydın, stat 19.03 tarihinde açılıyormuş.

Kaynak;

http://www.milliyet.com.tr/iste-vodafone-arena-nin-acilis-besiktas-2188611-skorerhaber/

Biraz önce bende okudum. Birşeyler mi kaçırdım dedim. Halen bu ihtimal var mı gerçekten ?
Benim görebiliğim kadarıyla bu tarih imkânsız
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı boateng

Sponsor firma Vodafone, açılış günü olarak kararlaştırılan 19/03/2016 için konuk listesi yapıp davetiye bastırmaya başladı.

Planlanan açılış gününde Beşiktaş, Süper Lig’in 26. haftasında Antalyaspor’u ağırlayacak.

Beşiktaş’ın açılış ile ilgili federasyondan maçın başlama saatinin kulübün kuruluş tarihini temsil eden 19.03’e alınması isteyecek.

(Fanatik)

Bana göre imkansız gibi bişey..İnşallah diyelim.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 08:43:22 boateng ]

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı aoguzd

günaydın arena.. önümüzdeki hafta çevre düzenlemesine başlasalar 1 ayda biter mi? bir de eski açığın ordaki kulelere de küfeki kaplaması yapılacak mı?

Çevrimdışı denilanz

19 Mart'ta açılmazsa burayı takip eden birçok kişi bunu zaten beklemediğinden şaşırmayacak. Ama unutmayalım ki birçok şeyden haberi olmayan bir kitle de var. İnşallah o tarihte açılmazsa bu haber yüzünden kulübe yüklenilmez. Kötü niyetli bir haber olduğunu düşünüyorum. Amaç derin olabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

19 Mart'ta açılmazsa burayı takip eden birçok kişi bunu zaten beklemediğinden şaşırmayacak. Ama unutmayalım ki birçok şeyden haberi olmayan bir kitle de var. İnşallah o tarihte açılmazsa bu haber yüzünden kulübe yüklenilmez. Kötü niyetli bir haber olduğunu düşünüyorum. Amaç derin olabilir.
Başkan basın önünde net bir şekilde basın toplantısı yapmadıktan sonra bu tür spekülasyonlar olacak. Bugüne kadar verilen tarihler hep olağan demeçler arasında statla ilgili edilen bir kaç kelamdan ibaret şeylerdi. Bunu engellemenin tek yolu da Vodafone ile beraber basının karşısına çıkıp artık nihai tarihi vermektir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı enemy1903

Bu haberi yapanın zekası filanda yok herhalde.ulen 19.03'e kalan süre 45 gün.
ne drenaj yapıldı,ne çim serildi,ne de membrana başlandı.üstüne daha vinçler bile çıkmadı  :lol:
ha dersen ki kum sahada stadyumun üstü kapanmadan oynanacak anlarım.

Çevrimdışı hasanbayirci

arkadaşlar günaydın, burası gibi bir bilgi platformu olmadığından, rakip statüsünde saymayacağımız için bilgi vermek istedim:) Yasaklı Link .com sitesinde çok güncel ve detaylı fotoğraflar var. Oradaki fotograflara göre zeminin bir kısmı içni ciddi bir çalışma başlamış...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 09:14:02
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
borsa da kağıt 1.5 lardan 3.5 liraya geldi stat beklentisi ile.
haber lazımdı artık tavan tavan gitmek için bahaneleri de var...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana