Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5757152 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı denilanz

Başkan basın önünde net bir şekilde basın toplantısı yapmadıktan sonra bu tür spekülasyonlar olacak. Bugüne kadar verilen tarihler hep olağan demeçler arasında statla ilgili edilen bir kaç kelamdan ibaret şeylerdi. Bunu engellemenin tek yolu da Vodafone ile beraber basının karşısına çıkıp artık nihai tarihi vermektir.

Katılıyorum. Ama zaten yakın zamanda kesin tarihin açıklanacağı söylenmişken bu haberi artniyetli görüyorum. Ha, keşke açıklanacak tarih de 19.03 olsa. Çok sevinirim. Doğru olsa dahi kötü koku yayıyor bu iş.

Çevrimdışı hic2222

Haberin güvenilmezliği şundan anlaşılıyor. Beşiktaş Kulübü "19:00 olan Maç Saatini 19:03e aldırmak için federasyona başvurdu" şeklinde bir ifadeleri var. Bu zaten bir saçmalık. Hakeme rica edersin olur biter velevki hakem sarı kız sempatizanı çıktı, taraftar o maçı ogün 3 dakika değil yarım saat kaydırır gerekirse,,
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Efe

Günaydın herkeze. Mir ofis cevap vermiş :Merhaba Huseyin bey. Sizin de tahmin ettiginiz gibi koltuklar henuz sabitlenmedi sadece raylara oturtuldu. Duz alanlarda butun koltuklar es araliklarla hizalanacak merak etmeyin.
beni dinleyen yokki bin kere dedim sabitlenmemis diye fotolara bakarsaniz koltuklarin altinda vidalama yok herseye bakiyoruz bi ona bakmiyoruz o koltuklar ip gibi olacak bence bu kadar onemli bi stadta hata olmasi bence olasi degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Benim şahsi görüşüm en iyi 19 mart senaryosu şu şekilde;

-Koltuklar bitmiş
-Membran bitmiş
-Zeminde çim serme çalışmaları 1-2 gün içinde başlayacak hale gelmiş
-Küfeki işi bitmemiş
-Eski açık arka taraf bitmemiş
-Çevre düzenlemesi bitmemiş
-Dolaşım alanları bitmiş

Çevrimdışı Kemal

45 gün sonra bu stadın açılması için piramitlerdeki efsane gibi uzaylilarin statda çalışmalara katılması gerek .

Çevrimdışı aoguzd

membran ve küfeki kaplamasında 3 vardiya yapma şansımız var mı? 3 vardiya yapılırsa bi ihtimal yetişebilir.

Çevrimdışı Mehmet92

Eski açık arka tarafa ytong bile örülmedi daha,stadın açılması için oraların kapatılmış olması lazım.Oralar öyle açık kalırsa sırf eski açıkta 50 bin kişi oluruz ilk maçta :D

Çevrimdışı Apocalyptica

Günaydın kardeşlerim ve abilerim... bence stadın açılma tarihine bu kadar yoğunlaşmamak gerekir. çunki bizi şampiyon yapacak en önemli etken son bir kaç maçı burda oynamamız olmayacaktır. bence odaklanılması gereken şey işlerin kaliteli yapılmasını takip etmek ve eğer yanlış bişey varsa forum olarak kamoyu olutuşturup işin güzel yapılmasını sağlamak olmalıdır... mabet bile uğrayıp açıklama yapamaz oldu:)

Çevrimdışı Serdkar

[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 09:52:08 Serdkar ]

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ByEmre59

Günaydın Arena Günaydın Arena Kartalları.

Bol Koltuklu, Bol T yolu, Bol Beyaz düz demir li bir gün olur inşallah :)  :bandit:
#Beşiktaş    #VodafoneArena    #EnİyisiOlacakSabret    #YükselBeşiktaş    #GURURLAN    #BeşiktaşArena    #FormanlaGururlan    #Vodafone    #Beko    #Kalde    #CocaCola    #SporToto    #DenizBank

Twitter Hesabım

Çevrimdışı ByEmre59

pixel tasarımı benim gözümü yoruyo sizinkinide yoruyomu  ?

Hayır. Çok hoş duruyor bence @acan07
#Beşiktaş    #VodafoneArena    #EnİyisiOlacakSabret    #YükselBeşiktaş    #GURURLAN    #BeşiktaşArena    #FormanlaGururlan    #Vodafone    #Beko    #Kalde    #CocaCola    #SporToto    #DenizBank

Twitter Hesabım

Çevrimdışı cadavra

Asparagas haber yahu lig tv bile koymus bu haberi belki Beşiktaş sitesi yalanlar ulem yapiosunuz bari mebrana gecsin ondan sonra ufurun tarih.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erhan

Gece çekilmiş

Günaydın Arena.

Koltuk işi hızlı ilerliyor gibi.

Drenaj için serim de baya yapılmış :claps:

Çevrimdışı otuzmartt

arkadaşlar bişey sorucam bu fanatiğin haberine göre ne kadar gerçek bilemiyorum vodafone tarafından davetiyeler basılmış deniyor açılış maçına anladığım kadarıyla davetiye ile giriş olucak peki kombine sahiplerinede bu davetiyelerden verilirmi acaba ?

Çevrimdışı Necmi

Bu yıla yetişir mi abi senin düşüncene göre, istediğimiz, niyetimiz belli zaten de. Gerçekçi olarak hedef ne ?
isterlerse yetişir niyet önemli @Yigit_Gelir

Çevrimdışı GIUNTI

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar bişey sorucam bu fanatiğin haberine göre ne kadar gerçek bilemiyorum vodafone tarafından davetiyeler basılmış deniyor açılış maçına anladığım kadarıyla davetiye ile giriş olucak peki kombine sahiplerinede bu davetiyelerden verilirmi acaba ?
o olmaz bu olur artik diyemiyorum hersey olabilir lig haberi yayinladiysa onlara birileri ucurmustur sonucta acilis tarihi icin aciklamada kisa sure sonra yapilacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Bugun yeniinonu gelir kuvvetle yüksek ihtimal.

Çevrimdışı Efe

isterlerse yetişir niyet önemli @Yigit_Gelir
bence yetistirmek icin ellerinden ne gelirse yapacaklar 15 ine kadar da zaten hersey neylesir artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu haliyle 19 Mart'a yetişmesi imkansız, 1 ay sonra "Vodafone Arena yine gecikiyor" haberi yapmak için altyapı çalışmalarına başlamışlar.

Vodafone davetiye hazırlamış yazıyorsun, gazeteciysen gider o davetiyeden bir tane bulur kanıt olarak yayınlarsın. Spotlight filmini izledikten sonra, buradakilere gazeteci demenin ne kadar acınası olduğunu tekrar gördüm.

Çevrimdışı ByEmre59

Günaydın. Gene yükseltmişiz eski açığı.

Biz taraftarız @Yunus abi :) Beşiktaş Taraftarıyız biz :)
Yükseltmekte, Yıkmakta, Batırmakta, Bitirmekte Bizim İşimiz :)  :kop:
Öyle değilmi ;) :bandit:

Twitter Hesabım

Çevrimdışı cadavra

o olmaz bu olur artik diyemiyorum hersey olabilir lig haberi yayinladiysa onlara birileri ucurmustur sonucta acilis tarihi icin aciklamada kisa sure sonra yapilacak
Yapma efe allasen vinclerin cikmasi en iyi ihtimal onumuzdeki hafta hea baskan 19.03 der mi diebilir ama bu seferde tutmaz 45 gun sirf cim ya kufeki icerdeki isler cati montaji tam bitmemis ki diyim mebran var mebrana gecemedik daha vs vs hepsi totalde 45 gunde bitme ihtimali yok bana gore ayrica kamera sistemi ve pasolig sisteminin yerlestirilmeside belli bi zaman alir.

Çevrimdışı aoguzd

@Necmi abi, eski açığın arkasındaki kulelere de küfeki kaplaması yapılacak mı? çim, membran ve çevre düzenlemesi için üç vardiya yapılabilir mi?

Çevrimdışı oguzhan1310

Kombine sahipleri hertürlü girer açılış maçına. Kombinen varsa için rahat olsun yoksa hemen git al  :D :D