Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5761268 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı karakartalım

gsm alıyo sanırım onuda.. yer hani onların ya.. hani hep kiradayık ya hepimiz.. o farklı yani sanırım galiba yanılmıyosam
onların değil stadın arsası türkiyede tüm arsalar gençlik ve spor bakanlığının beşiktaş ve fb üzerine kendi yaptığı için stadlarını istediği gibi kullanır gs de yada anadolu kluplerinde biraz daha farklı durum yani fb den alıyolarsa bizdende alırlar orası kesin.o zaman fb de başka bi durumda olabilir ddk dan dolayı bilen biri varsa aydınlatır belki tam emin olmadan farabi konuşuyorum ben şuan
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı MustafaKync

Drone çekim olacaktı, ne oldu bilen var mı ??

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimiçi Necmi

Yada bu para vergi haric miydi. Dahilmiydi. Yani anlasmada arti kdv diyormuydu
artı kdv

Çevrimdışı sallapati

numaralı 4. ve 5. bloğa da koltuk takılmış  :ishock: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

Su ana kadar bunlar stada 5 kurus para vermedi mi ya eger vermediyse kaba tabirle kaziklanmisiz 3 yildir reklamini yapioruz adamlarin hos onlarda bizim yapti bi yerde ama birazda para verelermiş yahu hiç deil stadin yapimina.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 M Dolar verdiler 5 M dolarda stadvision için harcayacaklardı ama oda 10 M Doları geçmiş
yani 145 M olan anlaşma 150 ye çıkmış oldu bununda 20 M Dolarını almış durumdayız gerisinide stad açıldığında 7 M
ve haziran ayında bir 7 M daha alacağız @cadavra

Çevrimdışı Efe

numaralı 4. ve 5. bloğa da koltuk takılmış  :ishock: :ishock:
bu kadar hızlı takılmalarının sebebi yerlerine sabitlenmiyor olmaları tak tak takıp gidiyorlar sabitleme en son yapılacak o yüzden çok seri gidiyor alt katları 2 günde falan takarlar tüm koltukların sabitlenmesi ve hizalanması zaman alabilir biraz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

bu kadar hızlı takılmalarının sebebi yerlerine sabitlenmiyor olmaları tak tak takıp gidiyorlar sabitleme en son yapılacak o yüzden çok seri gidiyor alt katları 2 günde falan takarlar tüm koltukların sabitlenmesi ve hizalanması zaman alabilir biraz :)

Olsun Efe , en azından Mir konusunda bir sıkıntı yok.. adamlar iyi çalışıyor.. Küfekide de hızlanma var.. İnce işler ne durumda bilmiyorum ama  şu çatıdaki  kaynak olayları olmasaydı 19 mart hayal değildi.

bu arada fotoda saha içinde düzleştirilme yapılmış baya.. zemin çalışmalarına ufaktan girilmiş

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Çevrimdışı ers1903

Zemin için gecede çalışma olabilir ,stadin içi baya baya aydınlık.

Çevrimdışı Yalçın

10 M Dolar verdiler 5 M dolarda stadvision için harcayacaklardı ama oda 10 M Doları geçmiş
yani 145 M olan anlaşma 150 ye çıkmış oldu bununda 20 M Dolarını almış durumdayız gerisinide stad açıldığında 7 M
ve haziran ayında bir 7 M daha alacağız @cadavra

Baskan bu parayla 2. bir takim bile kurar  :evillol:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı tayfunyasar

geceli gündüzlü giriyorlar stada durduramıyoruz :D

Yav bir şekilde içeri girdin, fotoğraf da çektiriyorsun, bari vucudu komple ortalayıp çekmeyin. Yerde kaç düz semer, kaç kedi yolu var göremiyoruz???  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimiçi Necmi

konu dışı yapıyorsunuzda bunuda aştınız fenerin ödeyeceği verginin
bizim stad inşaatımızla ne ilgisi var. Hadi sponsorluklar neyse ama
stadımızın neresini ilgilendiriyor diğer konular  :alala:

Çevrimdışı Efe

Olsun Efe , en azından Mir konusunda bir sıkıntı yok.. adamlar iyi çalışıyor.. Küfekide de hızlanma var.. İnce işler ne durumda bilmiyorum ama  şu çatıdaki  kaynak olayları olmasaydı 19 mart hayal değildi.

bu arada fotoda saha içinde düzleştirilme yapılmış baya.. zemin çalışmalarına ufaktan girilmiş
19 marttan çok stadın bitiyor olması çok sevindirici istedikleri gün açabilirler bence problem yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Çok bekledik be vallaha çok yiprandik,  az hafriyat kamyonu saymadik o numaralinin ordaki yeni açığın ordaki dağ kepçe kepçe erirken bizde eridik , Fore kazigidir,  tabyasidir , prekastidir,  eski açığın girişindeki yokusa beton döküp kurumasidir,  çatı kazasidir takip eden taraftar çok yiprandi ve Allah biliyorya şampiyonlugu çok hakediyor ve ihtiyaç duyuyorlar .

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

19 marttan çok stadın bitiyor olması çok sevindirici istedikleri gün açabilirler bence problem yok :)
Aslında  keşke  bu sezon  açmasalar da  dünyada bir  ilk  olsak  @Efe

Çevrimdışı Efe

Aslında  keşke  bu sezon  açmasalar da  dünyada bir  ilk  olsak  @Efe
son 2-3 hafta stada ihtiyaç olacak abi o yüzden 9 nisan yada 30 nisanda maç oynayacağız orası kesin  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Konuyu tekrar açmak istemezdim rahatsz olanlardan özür dilerim ama önemli oldugu icin hatrlatmak isterim.Mir ofisin facebook taki resmi sayfasına mesaj attm koltuklarla ilgili görsellerle birlikte biraz daha dikkatli olmalarını istedim sizde güzelce isteginizi belirtirseniz belki farkındalık olustururuz.

Çevrimdışı Kibar Feyzo

Numaralı'daki piksel tasarımı Yeni Açık'tan çok daha güzel.
Büyük olasılıkla Yeni Açık'ı da benzer şekilde düzenleyeceklerdir.

"Biz on bir arkadaşız lakin arkamız daha var."

Çevrimdışı Deadam

iyi akşamlar şu %25 ve vergi olayını açıklayım.

Stadımızın bulunduğu arazi tüm Türkiyedeki spor kompleklerinin ( özel işletmelerinki hariç) hazine mülkiyetindedir.
Bu taşınmazlar (araziler) Gençlik spora tahsis edilir onlarda spor klüpleri lehine irtifak hakkı tesis eder.
Yani arazi hala devletin olur üzerindeki tesislerin yapım işletilmesi kullanılması klübün olur.
Burda düzenlenen irtifak hakkı sözleşmesi tapu  kütüğüne işlenir ve taraflar gayri kabili rücu şekilde tüm şartları kabul ederler.
Bu sözleşmede hasılat payı, kira payı gibi hükümler bulunmaktadır.
Bu hükümlerde tesislerin 3. kişilere kiraya verilmesi durumunda brüt kiranın %25 (değişikle %1 e indi ancak bunun sözleşme tadili yapılması gerekmete idi GSGM bu tadilleri yapmadı bildiğim kadarıyla)
Hasılatın %25 (buda %1 e indi) hazineye pay olarak yatırılır.

Bu durumda divandan alınacak kira, kartal yuvası, vodafone iletişim merkezi, restoranlar. stadın organizasyonlar için kiraya verilmesi durumunda bunlardan ilgli paylar hazineye yatırılmak zorunda.
Bu şartları 2 yıl üst üste yerine getirmezsen sözleşme feshedilebilir.

Burda kulüpçe arazinin üzerine yapılan tesisler hakkın sona erdiği tarihte (bildiğim kadarıyal bizim için 2047) bedelsiz devlete bırakılır. buda sözleşmede yazar.

Mülkiyet konusu ise zemin hak lehdarı kulüpçe satın alınabilir. Hesaplaması şöyle Arsa bedeli+ Amortismanı düşülmüş yapı bedeli gibidir dahada detaya girmeyim. soran olursa örnek tabloyla cevaplarım :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı aoguzd

Konuyu tekrar açmak istemezdim rahatsz olanlardan özür dilerim ama önemli oldugu icin hatrlatmak isterim.Mir ofisin facebook taki resmi sayfasına mesaj attm koltuklarla ilgili görsellerle birlikte biraz daha dikkatli olmalarını istedim sizde güzelce isteginizi belirtirseniz belki farkındalık olustururuz.

Ben de bugün mesaj attim ve az once geri dönüş yaptılar. Koltuklarin su an icin sadece raylara oturtuldugu ve henuz sabitleme islemi yapilmadigini yazmislar. Sabitleme islemi yapildiktan sonra tum koltuklarin arasindaki mesafe eşit olacakmış.

Çevrimiçi Necmi

gayet güzel bir iş yapmışsın konu stad olduğuna göre açılmasında hiç bir mahsur yok

Çevrimdışı canergiray77

Eski acikta localar, kartal yuvası, vodafone cagri merkezi, restoranlar ve muze olacagi icin deplasman tribününün degisme sansi yok.
bence de değişmesin yamyam çok memlekette en son konya stadını kırıp dökmüşlerdi localara müzeye falan her türlü zarar veren olur yeri gayet iyi bu açıdan düşünürsek @aoguzd
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77