Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5766555 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1 tane fazladan vincin çagrilmasi simdi anlasiliyor paletli kedi yolu takarken diger vincte bu beyaz duz cubuklarla ilgilenecek catiyi tasarlayanin gozleri bozulmustur kesin :icool:
O vinç neden söküldü çıkarıldı hiç anlamıyorum gerçekten. Tamamen bir planlama eksikliği.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Bu resimde yeni açıkta 4 blok var ama diğerlerinde 3 blok var 😃😃
fotoyu uzatırken ayarlamayı iyi yapamamış kesin samsungdur :kop:
telefon bile isyan etmiş tribün kapasitemizi arttırıyor :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Bu resimde yeni açıkta 4 blok var ama diğerlerinde 3 blok var 😃😃

bu foto 2 fotonun panaromik birleşimi..aslında ortada 3 blok var..

bende uzun süre baktım sonra dank etti

Çevrimdışı canergiray77

bence bu konuyu doğrudan mabete yaz.. şu ana kadar konuyu kaçırıp söylemediyse bile mutlaka bu ihtiyacı doğrudan iletecektir.. gerçi ben bu kadar detayın düşünüldüğü bir yapıda böyle önemli bir konunun atlanacağını hiç sanmıyorum ama garantiye almak açısından iyi olabilir
valla mabet abiyi pek tanımıyorum görmedim yazısını pek çok fazla gırmıyor yada burada ki sohbete iş yoğunluğundan bakamıyor @Erdem Çözer @Necmi yada @FARUK abi bu konuya değinebilir sanırım
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

O vinç neden söküldü çıkarıldı hiç anlamıyorum gerçekten. Tamamen bir planlama eksikliği.
iki paletliyi çalıştıracak kadar seri malzeme gelmediği için olabilirmi :alala:

Çevrimdışı Efe

banada öyle geliyor önde membranı bağlamak için düz parça gelecek
acaba kanallımı birde bu işler kesinlikle sonradan çıkma plan dahilinde olamaz birileri bir şeyi atlamış olamaz
demekki önde projenin kaplaması değişti ve herşey sil baştan oldu yoksa neden ikinci düz parçaya ihtiyaç duysunlar
ilk parçanın üstünde hallederlerdi :bandit:
valla abi her gun yeni biseyler cikiyor bit gibi parcalar tam bitti diyorsun bi daha cikiyor kesinlikle cati yapilirken biseyleri degistirmek zorunda kaldilar yoksa bunca zamam bu parcalar beklenmezdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iki paletliyi çalıştıracak kadar seri malzeme gelmediği için olabilirmi :alala:
Bu yine dediğim noktaya gelmiyor mu?

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

bu foto 2 fotonun panaromik birleşimi..aslında ortada 3 blok var..

bende uzun süre baktım sonra dank etti
bende dedim noluyor yav  :D

Çevrimdışı Efe

bence tam tersi parcalarin gecikecegi belliyken paletlinin iceride kalmasi para kaybi demek onu gonderip ufak vinci simdi getirdiler planlama bu sekilde yapilmistir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Şubat 2016, 15:35:41
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bence tam tersi parcalarin gecikecegi belliyken paletlinin iceride kalmasi para kaybi demek onu gonderip ufak vinci simdi getirdiler planlama bu sekilde yapilmistir
eğer öne takılacaksa tık tık yapılabilen birşeyse 2 günde biter günde 21 takılırsa :bandit:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Savaş

Aşiret düğünü gibi çatı. Takılan takılana. Bitmedi gitti.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

eğer öne takılacaksa tık tık yapılabilen birşeyse 2 günde biter günde 21 takılırsa :bandit:
hic zannetmiyorum kaynakli olacak yine 42 tane en az 1 hafta 10 gun surer kedi yollarida 10 gunden once bitmeyecek gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Sezon sonuna yetişme ihtimali yoksa 500 bin euroyu çöpe atıp rulo çim işine girmeyelim hiç, temiz temiz hibrit olsun.

Çevrimdışı İhsan

hic zannetmiyorum kaynakli olacak yine 42 tane en az 1 hafta 10 gun surer kedi yollarida 10 gunden once bitmeyecek gibi

ben Membranlarla birlikte takılır diye ümit ediorum. Yoksa çoktan bir kaçtanesi kaynak edilmiş olurdu
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sezon sonuna yetişme ihtimali yoksa 500 bin euroyu çöpe atıp rulo çim işine girmeyelim hiç, temiz temiz hibrit olsun.

sezon sonuna yetişmeyecekse doğrudan hibrit yapılır ama o çim nevzat demire taşınacağı için çöpe atılma durumu yokmuş
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı betoo38

Beyler
Ülker, TT ve Vodafone Arena'nin tribün dikliklerinin falan kiyaslandigi bir görsel vardi.
Atarsaniz sevinirim.

Çevrimdışı Efe

ben Membranlarla birlikte takılır diye ümit ediorum. Yoksa çoktan bir kaçtanesi kaynak edilmiş olurdu
bende oyle umit etmek istiyorum ama boyutlar vinc gerektirecek gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

sezon sonuna yetişmeyecekse doğrudan hibrit yapılır ama o çim nevzat demire taşınacağı için çöpe atılma durumu yokmuş

500 bin euro büyük para,hele bu borç içinde çok büyük para.Hiç gerek yok bence stad için.

Çevrimdışı Efe

Aşiret düğünü gibi çatı. Takılan takılana. Bitmedi gitti.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çatinin aciklamasi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Bu yine dediğim noktaya gelmiyor mu?

gelmiyor :nerd:
birinde iş neden yavaş oluyor demek gerekiyor
diğerinde söylediğin iş varken neden paletli söküldü
benim söylediğimde sökülmesede daha hızlı olmazdı çünkü malzeme girmiyor.
yani burda işin uzamasını değil paletliye ihtiyaç olup olmadığını konuşuyoruz.
malzeme hızlı gelse o sökülene ihtiyaç yokki gene hızlı bir şekilde yapılırdı.
şu anda yapılan işi lastik tekerlekli vinçlerde kolayca yapabiliyorsa paletli bulundurup maliyeti arttırmanın bir anlamı yok.
paletli gitti onun yerine lastikli vinç geldi
ama senin sorun olayı vinçin söküldüğü için işin yavaş olduğu izlenimi doğmasına neden oluyor.

Çevrimdışı Sedat_BJK

@necmi abi piyasada kufeki bulunamamasi soylentisi dogru mudur?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Erdem Çözer

500 bin euro büyük para,hele bu borç içinde çok büyük para.Hiç gerek yok bence stad için.

anlatamadım sanırım çöpe atılmayacak nevzat demirdeki antrenman sahalarından biri yenilenecek
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

Paletli Kedi yolları için gerekiyor. Semerlere gerekmiyor.
Kedi yolları bitmiş olsaydı ikincisi de çoktan gitmişti.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet92

anlatamadım sanırım çöpe atılmayacak nevzat demirdeki antrenman sahalarından biri yenilenecek

500 bin euroya çim mi olur abi yazık günah,500 tane gomez alınır o paraya.

Çevrimdışı black kartal

Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk