Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5766656 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cadavra

Güncel.. Marcelo Vodafone Arena'da
Bos durmasin kedi yolu felan taksin o deilde zemin yine cümbüş yerine donmus cimciler catinin bitmesini beklio alt yapisini hazirlamaya calisio ufaktan kalan cati malzemeleri zeminde onumuzdeki 1 ay baya kalabaliklasacak stad mebran cim kufeki icerdeki isler...

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı burakkk1903

Çarşamba günü membrancilar çalışmaya başlayacakmış ilk iş olarak file serimi yapılacakmış.
:halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Şubat 2016, 14:58:17
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
resimde yuvarlak içine aldığım yerde taraftarı zemine gömmüşler kafasını dışarda bırakmışlar gibi :lol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erhan

Güncel.. Marcelo Vodafone Arena'da

Atibanın amcaoğlusu hoş gelmiş  :super:

Marcelodan çok semer montajına bakan kaç kişiyiz acaba :biggrinking:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan gene yeni gelen futbolcuyu tutup kolundan stada götürmüş :D
Adam tuttuğunu stada götürüyor  :D Bak hep ben yaptım buraları  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erhan

bu adamda futbolcudan çok basketçi tipi var.. bi karışıklık olmasın  :D

Aynen ilk instagramda gezerken gördüm dedim basket takımına bi guard geliyor :kop:

Çevrimdışı sallapati

abiler bu foto da kafama takılan en üst merdivene bile koltuk koyuulmuş orası engelli trübünü fakat biz engelliler tekerlekli sandalye de sahayı nasıl göreceğiz malum bir de ayakta izleyen taraftarlar olur kafama en çok takılan unsur bu  hem engelli vatandaşlarımız rahat maç izlesin hem sağlıklı insanları sürekli daraltmada
" oturur musun göremiyorum " bu tarz şeyleri yaşamayalım @FARUK @Necmi

@canergiray77  bak burda engelli tribün örnekleri var.. bazılarını sahaya sıfır yapmışlar... belki bizim stadda da düzeltilir.. dediğin gibi devamlı insanlara oturur musun demek zorunda kalmazsınız umarım. Engellilerin en çok zoruna giden şey de budur zaten..

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1583780&page=2

Çevrimdışı Efe

Tahminde bulunmak istiyorum
yerde duran uzun beyaz parçalar muhtemelen 'düz' Semerler.
şeffaf mebranların en ucuna gerekecektir diye düşünüyorum. Uç kısımdaki su tahliyesini bu şekilde çözebilirler...
olma ihtimali cok yuksek son fotoya gore ve sayilarina gore demekki 3.semer degilde duz parca takacaklarmis :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

olma ihtimali cok yuksek son fotoya gore ve sayilarina gore demekki 3.semer degilde duz parca takacaklarmis :)

bunları mı beklicez şimdi bir de  :s20: :s20:

Çevrimdışı Efe

bence vincler 15 gun daha icerde kalir şimdiden soyleyelim bu uzun çubuklar ve kedi yollari zaman alacak yine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı canergiray77

@canergiray77  bak burda engelli tribün örnekleri var.. bazılarını sahaya sıfır yapmışlar... belki bizim stadda da düzeltilir.. dediğin gibi devamlı insanlara oturur musun demek zorunda kalmazsınız umarım. Engellilerin en çok zoruna giden şey de budur zaten..

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1583780&page=2
abi hem biz engellilere hemde sağlıklı insanlara çok sinir bozucu olacak hangi birine otur diyecek ki inşallah yönetim bunları düşünür @sallapati
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

bunları mı beklicez şimdi bir de  :s20: :s20:
maalesef 15 subata kadar iceriden hic bisey cikamaz hala gelmeye devam ediyor beyaz celikler bitmeyen gremlin gibi :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

bence vincler 15 gun daha icerde kalir şimdiden soyleyelim bu uzun çubuklar ve kedi yollari zaman alacak yine

biri biterken öbürü de başlar.. vermesin Allah   :duman: :duman:

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Amma parça geldi ya 1 ay önce miydi ne zamandı bitti diye sevindik çim başlayacak dedik... Moralim öyle bir bozulduki sürekli takip etmeme rağmen görmemek için bırakmıştım bir süre. :s20:

Çevrimdışı Efe

1 tane fazladan vincin çagrilmasi simdi anlasiliyor paletli kedi yolu takarken diger vincte bu beyaz duz cubuklarla ilgilenecek catiyi tasarlayanin gozleri bozulmustur kesin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

abi hem biz engellilere hemde sağlıklı insanlara çok sinir bozucu olacak hangi birine otur diyecek ki inşallah yönetim bunları düşünür @sallapati

bence bu konuyu doğrudan mabete yaz.. şu ana kadar konuyu kaçırıp söylemediyse bile mutlaka bu ihtiyacı doğrudan iletecektir.. gerçi ben bu kadar detayın düşünüldüğü bir yapıda böyle önemli bir konunun atlanacağını hiç sanmıyorum ama garantiye almak açısından iyi olabilir
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yigit_Gelir

10 Gün içinde Vinçler çıkarsa süper olur, inşallah başka bir olay çıkmaz..

Çevrimdışı MustafaKync

Bu resimde yeni açıkta 4 blok var ama diğerlerinde 3 blok var 😃😃

Çevrimiçi Necmi

banada öyle geliyor önde membranı bağlamak için düz parça gelecek
acaba kanallımı birde bu işler kesinlikle sonradan çıkma plan dahilinde olamaz birileri bir şeyi atlamış olamaz
demekki önde projenin kaplaması değişti ve herşey sil baştan oldu yoksa neden ikinci düz parçaya ihtiyaç duysunlar
ilk parçanın üstünde hallederlerdi :bandit:

Çevrimdışı Erdem Çözer

ben de en öne demir takılacağını sanmıyorum.. o demirlerin amacı ya kedi yolu çıkışları ya da başka bir şey olmalı (scoreboard vs)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba