Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5772590 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Bu arada iyi haber, Vurulan kişi de Bomba yokmuş. Fünye ile imha etmişler Çantayı.

Çevrimdışı onurturan

Koltuk falan hikaye beyler, siyah beyaz olsunda yeterli, sekli her daim degisir. Stadyumda en onemli unsur bence cimler. Daha yeni bitmis Bursa Buyuksehir Belediyesi Stadyumu'nun hali icler acisi resmen. Umarim bizim stadyumda boyle seyler olmaz.

Kaynak: Türkiye Stadyumları & Projeleri Facebook sayfasi
Cim firmasi güvenilir ve isinde usta abi.. Ayrica hibrit cim olucak ve mukemmel olucak hic merak etme..

Çevrimiçi murat

Bu arada iyi haber, Vurulan kişi de Bomba yokmuş. Fünye ile imha etmişler Çantayı.
:bur2:

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle herkese iyi geceler Uyuyanlara iyi uykular  :) Üye olmanın vakti geldi de geçiyordu :)
Hoşgeldin kardeşim

Çevrimiçi Necmi

Koltuk falan hikaye beyler, siyah beyaz olsunda yeterli, sekli her daim degisir. Stadyumda en onemli unsur bence cimler. Daha yeni bitmis Bursa Buyuksehir Belediyesi Stadyumu'nun hali icler acisi resmen. Umarim bizim stadyumda boyle seyler olmaz.

bizim stadyumu biz yapıyoruz. :)

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin yeni aciktaki piksrlleri de begendiniz mi?  :poke: bide yasinizi da yazar misiniz :utan
ben beğendim :utan
gerçi alt kısma doğru biraz daha beyaz ağırlıklı olsaydı daha iyi durabilirdi

Çevrimdışı ilhancelebi

Cim firmasi güvenilir ve isinde usta abi.. Ayrica hibrit cim olucak ve mukemmel olucak hic merak etme..

Umarim dedigin gibi olur zaten bende baskan ve yonetime inaniyorum bu konuda.

Çevrimdışı burakkk1903

çim ve akustik abi bu belediye stadının akustiği o kadar berbat ki taraftarın ne söylediği anlaşılmıyor bile çok dikkat ettim. :money:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı onurturan

:photo:
bizim stadyumu biz yapıyoruz. :)
Bu sözden cok iyi reklam jingle ı olurdu düsünsenize besiktasta bir esnaf söyluyo once dukkaninda sonra besiktas formali bir cocuk sonra baskan soyluyo sonra taraftatlar toplu sekilde bagiriyoruz .Bizim stadi biz yapiyoruz ... diye.. gururlan t-shirt lerinden daha fazla t-shirt sattirirdi yeminle.. cinconlulara ve bursalilara da iyi kapak olurdu..

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Yeni Açık piksel eskiden blok Siyah ve Beyaz yapılmıştı. Kötü olmuştu.

Bugün gördüğüm fotoğrafta daha güzel olmuş. Şu an anladığım kadarıyla deneme yapıyorlar koltuk montajında.

Çevrimdışı onurturan

Yeni Açık piksel eskiden blok Siyah ve Beyaz yapılmıştı. Kötü olmuştu.

Bugün gördüğüm fotoğrafta daha güzel olmuş. Şu an anladığım kadarıyla deneme yapıyorlar koltuk montajında.
insallah birisi simdi gelip piksel onemli degil zaten doldurunca piksel miksel gozukmez diye bizi uyandirip dogru yolu göstermez :kop: :kop:

Çevrimdışı Pikselli

Hoşbulduk Arkadaşlar teşekkürler.
Daha temeli dahi atılmadan  rakiplerimize endişeden öte korku salan... Helal kupalarımıza yenisini ekleyeceğimiz, Helal paramızla alınterimizle yaptığımız Yuvamıza Kartal Yuvasına Her geçen gün  Damla damla, piksel piksel, adım adım  yaklaşıyoruz... Ve dişimizden tırnağımızdan arttırarak yaptığımız Arenamızda ''Pençelerimizle Tarih Yazacağız''...
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı tangaz

Öncelikle herkese iyi geceler Uyuyanlara iyi uykular  :) Üye olmanın vakti geldi de geçiyordu :)

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

çim ve akustik abi bu belediye stadının akustiği o kadar berbat ki taraftarın ne söylediği anlaşılmıyor bile çok dikkat ettim. :money:

bu belediye stadı dediğiniz yer sürüngen arena mı  :evillol: :evillol: :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

insallah cuma gecesi vincler sokulmus bir sekilde burada pazartesi baslayacak olan membran isinin muhabbetini yapiyor oluruz arkadaslar..

:pray: :pray: :pray:

+saha zemini

Çevrimdışı cisse557

Bu pikseller gözüme bi iyi görünüyor bi kötü karar veremedim ama koltuk dizaynı yapılırken benim fikrimi alsalardi piksel istemezdim. Nedeni de stadın mimarisi. Asimetrik bi stat. Ortaya yeni açık gibi bir şey çıkıyor sonuç olarak. Bunun bir de eski açığı var.

Çevrimdışı karakartalım

Yeni stadla yayın gelirlerimiz artar mi acaba porto bi şirkete 3yada5senelik 470milyon euro gibi bir rakama hem göğüs hemde yayın hakkını vermisti.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Rasim

Yeni stadla yayın gelirlerimiz artar mi acaba porto bi şirkete 3yada5senelik 470milyon euro gibi bir rakama hem göğüs hemde yayın hakkını vermisti.
Statla yayin hakkinin baglantisini anlayamadim :alala: :o_o: :alala: :o_o:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Statla yayin hakkinin baglantisini anlayamadim :alala: :o_o: :alala: :o_o:
Bazi Ulkelerde Takimlar Yayin haklarini anlaştıkları bagimsiz kanallara satabiliyor bizdeki gibi havuz sistemi yani tek kanal uzerinden degil onu söylüyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Rasim

Bazi Ulkelerde Takimlar Yayin haklarini anlaştıkları bagimsiz kanallara satabiliyor bizdeki gibi havuz sistemi yani tek kanal uzerinden degil onu söylüyor..
tamamda bunun stadla ne alakasi var :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Sedat_BJK

farzet kulağında kulaklık var müzik dinliyor. Şu an istanbulda dolaşan insanların
yarısı dur ihtarına uymaz ya kulağında kulaklık telefonla konuşuyordur yada müzik dinliyordur.
vurmak yargısız infazdır neye göre vuruyorsun her dur dediğini durmadı diye vuracakmısın.
sağır biri olmadığını nerden biliyorsun vurma artık hiç bir konuda çare kalmayınca ve kesin eminsen
yapabilirsin adamı önce hastaneye götürmüşler sonra bomba ekibini çağırmışlar bu biz bir halt ettik adamı vurduk sonrasında ortalığı temizlemek için
ekip çağırdık demek oluyor. birde bomba taşıyan intihar bombacısını bacağından vurmak kusura bakmada tek kelimeyle
ahmaklıktır. Adam zaten intihar edecek belli ölmek umrunda değil ama senin onu vuracağın mesafeye yaklaştığında patlatacağı
bombadan ilk darbeyi sen alırsın bacağından vurduğundada patlatır. Bu resmen polis işgüzarlığı gibi duruyor.
Dur ihtarıma uymadı vurdum ama bomba taşıdığındanda emin değilim o nedenle ceset elimde patlamasın diye bacağından vurdum :D
@Sedat_BJK
Bu is riskli bir is. Vurursun bomba cikar kahraman olursun. Vurursun bomba cikmaz mesleginden geleceginden olursun. Vurmazsin bomba cikar insanlar hayatindan olur. Inan makul suphe yoksa kolay kolay da kimse o tetigi cekip hayatini karartmaz. Bu kararlar anlik alinir. Karari verdikten sonra da illaki birisi bu isten zarar gorur. Polisin kusuru varsa makul suphe olusmamissa o memura da gecmis olsun meslekten cikartilir yargilanir. Senaryo yazsanda kimse yemez.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı aoguzd

Gunaydin arena.. Stadin yanindan gectim az once, yeni acik numarali kosesinde semer montajı yapiliyor, yeni acik kapali köşesinde t kediyolunda calisma var.

Çevrimdışı Anıl1903

Gunaydin arena.. Stadin yanindan gectim az once, yeni acik numarali kosesinde semer montajı yapiliyor, yeni acik kapali köşesinde t kediyolunda calisma var.

Günaydın,bilgiler için teşekkürler  :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Efe

bugun semerleri bitirseler iyi olacak yarin ki yeniinonu fotusunda hepsini bitmis goruruz inşallah kedi yolu yavas takiliyor onlarda hafta sonuna kadar bitirilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı karakartalım

tamamda bunun stadla ne alakasi var :alala:
iyi stad iyi yayın geliri üstüne bide beşiktaş iseniz havuz sisteminden daha çok tek yayın satarak para alabiliriz demek istedim.
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2016, 10:57:24 karakartalım ]
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla