Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5774291 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ümit

Arkadaslar merhaba. Gunaydin. Bugun izmirden istanbula geliyorum. Esim ve iki yegenimle. Stadimiz insaati pek yogun ve uygun degildir biliyorum ancak stad insaatimizi gormek icin baska da firsatim olacagini sanmiyorum. Bircok arkadasin da bir sekilde stadimiza girebildigini goruyorum. Bana bu konuda yol gosterebilecek olan var mi acaba. Cumartesi ve pazar da istanbulda olacagim. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

Çevrimdışı izorlu85

Siteye girilmiyor. Ben twiter üzerindeki linke tıklayarak ulaştım. Normal şekilde site bağlanma sorunu veriyor. @Necmi abi @Altuğ @ZEKI hocam.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ZEKI

sukur kavusturana
bugun twitter uzerinden takip ettigimiz kadariyla kedi yollarindan T leri takmaya baslamislar..
Reklam cekimi yapilacagi icin koltuklarda oyle bir duzenleme yapiliyormus

Çevrimdışı FARUK

Bugün süzer den aldığımız fotoğraflar

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ahmet türken

Bugün süzer den aldığımız fotoğraflar
semerler nerdeyse bitmek üzere yaklaşık 10-12 tane filan kalmış

Çevrimiçi Necmi

bir sunucu sorunu yaşadık ama artık düzeldi :)

Çevrimdışı MustafaKync

F.Orman: Şubat ortasında basın toplantısında net tarihi açıklayacağız.

Çevrimdışı heart

Sevenleri ayırdı bu sorun.
Gün geçmek bilmedi.  :s20:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı cadavra

Yeni semerler gelmis baskan bugun subatin ortasinda tarih vericez dedi demek ki vinclerin cikacagi tarihte subat ortasi bence kedi yolu ve semer biter bitmez cikmazlar mebrana direk gecmezler bi son kontrol yaparlar sıkıştırma felan gibi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Blackmd1

Sevenleri ayırdı bu sorun.
Gün geçmek bilmedi.  :s20:
bende sorun bende sanıyordum  :lol:

Çevrimdışı kivanc

Herkese iyi akşamlar. @bjk_mabet abi açıklama yapıcaktı acaba yaptı mı benim telefon bozuldu da siteye yeni giriyorum

Çevrimdışı Erdem Çözer

F.Orman: Şubat ortasında basın toplantısında net tarihi açıklayacağız.
Bakalım bu sefer tarih vereceği tarih tutacak mı? :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Vinç çıktıktan sonra sokaktaki adamın söyleyeceği tarih bile tutar  :evillol: :evillol: :evillol: :lol: :lol: :lol:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Vinç çıktıktan sonra sokaktaki adamın söyleyeceği tarih bile tutar  :evillol: :evillol: :evillol::lol:
İnşallah :)
Ama ben, bakalım Şubat ortasında tarih verebilecek mi demek istedim
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cadavra

Insallah bu sezon acacaz demez ya cunku bana gore yetismeyecek ve bu sezon acacaz diyip acamazsa sampionlukta giderse cok buyuk tepki alir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

İnce işçilik ve Çevre düzenlemesi toplamda %90 seviyelerine ulaşsa kesin açılır ki ince işçilik (taraftar dolaşım alanları) iyi gidiyor.Stadın açıldığı gün ince işçilikten az bir bölüm kalır
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

tutmazsa ne olucak ?
tutar gecikme yasanmasi artik sözkonusu olamaz isleri geciktiren ćatiydi cim ve drenaj en fazla 1-2gun sapat oda muhim degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

semerler gelmis ve ilerlemis bu cok iyi pazara semer isi bitecek gibi gorunuyor hafta icide kedi yollari biter artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Selam, Bugün bende girmeye çalıştım baya bir ama giremedim.

En son Geçmişi temizledim, üstte uyarı çıktı : Gizli Sekmeden girerseniz, temizlemenize gerek kalmaz diye :D :D

Neyse geçmiş olsun sevindim düzelmesine :)

Bugün Fikret Orman fena salladı herkese, Şubatta da söyleyecekmiş açılış tarihini :)