Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5780977 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tangaz

hem dışardan hem içerden çatı yüksek görünmüyor , foto açısı biraz yanıltıyor TOKİ stadı için fena değil bence

her türlü foto mevcut  :)
itina ile tez çürütülür modundasın  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

bızım stadın catısna laf edenler,adanaya yapılan yenı stad,mımarı aynı gruntusu vs herseyı aynı catı basladı yukseklıgı görsunler...

Bu tip demir konstrüksiyonla TOKI'ye satd çatısı yapan firmalar Türkiye'de parayı vurdu, sen istediğin kadar proje çiz, TOKI'nin anlaştığı çatı firmasının yeteneklerine göre projeyi yenilemek zorundasın.

Çevrimdışı sozkul

Antalya stadında köşe yırtıkları olmadığı için güzel görünüyor köşeler tv de, bizim kapalı eski açık köşeyi çim ekipmanları için ayırırlarsa o kısmı hidrolik kapıyla kapatmamız lazım ilerde.

Pikseli durduramadın, şimdi köşe yırtığı peşindesin, azmine hayranım.. :)

Çevrimdışı tangaz

köşe yırtığını kapatacak hidrolik kapının üzerindeki resim pikselli bir motif olabilir  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetx

sevince böyle oluyor @sozkul abi.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

köşe yırtığını kapatacak hidrolik kapının üzerindeki resim pikselli bir motif olabilir  :evillol:
hidrolik kapının üstünde koltuk olacak zaten . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

hidrolik kapının üstünde koltuk olacak zaten . :D

o kapı tek renk beyaz koltuk sevginin perçinleyicisi olur  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

müzede şöyle wall of fame yaparlar herhalde  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

müzede şöyle wall of fame yaparlar herhalde  :bandit:

bizde zevkle bakarız. hatta interaktif dahi olabilir slayt şeklinde falan ilk slaytta vesikalık foto akabinde gol sevinçleri  gibi özel karelerle geçişler harika olur. aklıma ilk gelen kareler Metin Tekin'in gol atınca havaya zıplaması, Pascal'ın elini şortuna sokması  :D

Çevrimdışı ahmetx

bizde zevkle bakarız. hatta interaktif dahi olabilir slayt şeklinde falan ilk slaytta vesikalık foto akabinde gol sevinçleri  gibi özel karelerle geçişler harika olur. aklıma ilk gelen kareler Metin Tekin'in gol atınca havaya zıplaması, Pascal'ın elini şortuna sokması  :D
müzeyi kapattırmaya niyetlisin galiba  :D

Çevrimdışı Efe

yeni semer gelmemis kalanlari takiyorlar üretim hala devam ediyor anlasilan belki gun icinde gelir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

oteli,ofisi anladıkda evin manzaraya bak yahu , dur bir pencereden bakayım kerata iz inşaat bugün kaç semer takmış . :biggrinking:

Çevrimdışı ahmetx

yeni semer gelmemis kalanlari takiyorlar üretim hala devam ediyor anlasilan belki gun icinde gelir
7 şubatta iz inşaatı sahada görnek istemiyorum sıktı artık gelsin SIS ve ETNA

Çevrimdışı Efe

oteli,ofisi anladıkda evin manzaraya bak yahu , dur bir pencereden bakayım kerata iz inşaat bugün kaç semer takmış . :biggrinking:

o evde ben oturucam dakika skor yapardim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

7 şubatta iz inşaatı sahada görnek istemiyorum sıktı artık gelsin SIS ve ETNA
ben ay basindan itibaren gormek istemiyorum ama malzemeler uretimde cok belli gecikmeli geliyorlar boyle surerse 10 a kadar takma islemleri surer sobrada vincler sokulur 15 ine kadar cikarlar sahadan şu semerler bu hafta biteydi iyidi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

koltuk çim mebran ayni anda balslayacak olayida yalan oldu çati sayesinde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güncel
Kapalida gecen gun sokulen Koltuklar geri takılmış öyle görünüyor eskisi ile arasinda bir fark goremedim neden sokup yeniden taktilar acaba :alala: @FARUK
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

müzeyi kapattırmaya niyetlisin galiba  :D

Metin'in gol sevinci efsanedir benim gözümde, her daim ilk sıraya koyarım:) 
(izmitten yakın tanışmamızda belki bilinçaltımı etkiliyordur  :D )

Çevrimdışı ahmetx

Kapalida gecen gun sokulen Koltuklar geri takılmış öyle görünüyor eskisi ile arasinda bir fark goremedim neden sokup yeniden taktilar acaba :alala: @FARUK
merdiven trabzanları için söktüler , trabzanlar monte edildi ve koltuklar yerleştirildi.

Çevrimdışı Bekrakn

merhaba abiler. nedir son durum bir haftadır neler oldu özet geçebilir miyiz iki dakika? bir haftadır internetin olmadığı bir yerdeyim ne foto ne bir haber bitti mi semerler, koltuklar ne alemde, sis girdi mi oyuna?

merdiven trabzanları için söktüler , trabzanlar monte edildi ve koltuklar yerleştirildi.
Hic bişey anlamadim abi :alala: @ahmetx
Daha oncede oralarda koltuk vardi zaten , Tarbzan ne oluyor bu arada :alala:

Çevrimdışı Efe

Hic bişey anlamadim abi :alala: @ahmetx
Daha oncede oralarda koltuk vardi zaten , Tarbzan ne oluyor bu arada :alala:
yanlara takilan demir korkuluk iste degisik goruntude onu taktilar fotolarda var
Şampiyon Beşiktaş JK

Juve arenadaki FÜME renk merdivenler harika duruyor

Bizim cikis kapilari Fume degil ama Acik gri acaba merdivenler de Cikis kapilari gibi acik griye mi boyanir @ahmetx abi

Kesinlikle prekast renginde kalmamali :busted_cop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

😍
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."