Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5779724 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yanlara takilan demir korkuluk iste degisik goruntude onu taktilar fotolarda var
Tamam anladım merdiven korkuluklarini diyorsun

Peki bunu daha once dsunmedilermi ki niye o korkuluklari takmadan koltuklari monte ettiler acaba :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Emre_ZA

Pekala..3'ünde vinçler çıkacak diyordum. Hala imkansız değil ama diyelim ki 8'inde çıktı, o da olumlu. 40 günde SIS'ten sahayı teslim alıp 19 Martta stadı biraz eksiğiyle gediğiyle açabiliriz. Yeter ki elektriği, çevre düzenlemesi, dış kapalamaları vs bitsin. İnce işlerde eksik kalabilir.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Efe

Pekala..3'ünde vinçler çıkacak diyordum. Hala imkansız değil ama diyelim ki 8'inde çıktı, o da olumlu. 40 günde SIS'ten sahayı teslim alıp 19 Martta stadı biraz eksiğiyle gediğiyle açabiliriz. Yeter ki elektriği, çevre düzenlemesi, dış kapalamaları vs bitsin. İnce işlerde eksik kalabilir.
bursa stadinda hersey eksik actilar bizim taraftar dolasim bolumleri bitmek uzere 19.03 e a
kadar oralarda bisey kalmaz localarda bitmek uzere zaten diger isler bitmesede olur ama ilk sahayi yetistirebileceklermi bence imkansiz ancak bu cim isinde bir suru teknik var bilmedigimiz biseyi yapip yetistirirlersede şaşirmam şu vincleri iceriden bi cikartsalar herkes rahatlayacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Metin'in gol sevinci efsanedir benim gözümde, her daim ilk sıraya koyarım:) 
(izmitten yakın tanışmamızda belki bilinçaltımı etkiliyordur  :D )
metinin gol sevinci efsanedir gerçekden

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2016, 12:53:13 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Juve arenadaki FÜME renk merdivenler harika duruyor

Bizim cikis kapilari Fume degil ama Acik gri acaba merdivenler de Cikis kapilari gibi acik griye mi boyanir @ahmetx abi

Kesinlikle prekast renginde kalmamali :busted_cop:
benim tahminim merdivenler boyanmayacak .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı batu1903

vodafone arena instagram hesabnın yayınladığı video da yeni açık altta bi gariplikmi var ? banamı öyle geldi
Baba HAKKI ödenmez...

Çevrimdışı YunusEmre

Biz drenaj çim serimi vs için 40 gün diyoruz da bence daha kısa surede biter yavaştan başladılar drenaj isine bence vinçler çıkana kadar en az 10 günlük iş bitmiş olur...

Çevrimdışı murat_

Güncel
fotodaki sari vinc yeni gelmis sanirim bi tane sari siyah vardi o calisiyor zaten bi tanede bordomsu renkte vinc vardi .sen ne dersin @Efe

Çevrimdışı tangaz

Tamam anladım merdiven korkuluklarini diyorsun

Peki bunu daha once dsunmedilermi ki niye o korkuluklari takmadan koltuklari monte ettiler acaba :alala:

Turkish Style diyebiliriz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı bjkkartal

arkadaşlar merhaba vodafone arena video yayınlamış orda yeni açık koltuk tasarımı değişmiş gözüküyor sportoto nun o su gitmiş ora simsiyah olmuş:)

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Yeni Açık koltuk düzeni sil baştan olacak herhalde vodafone arena instagram hesabının son videosuna bakabilirsiniz. ( Foto yükleyecektim ama beceremedim bi türlü :S )

Çevrimdışı kartalpençesi

gs Linnesi 14 ocakta transfer etmiş lisansı 15 ocakta verilmiş.
Biz kaç hafta oldu Boykonun lisansını çıkartmadık. http://www.tff.org/default.aspx?pageID=130
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı cadavra

NTVSpor da futbol zirvesi var fikret orman da orda.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Neden böyle bir şey yapıyorlar acaba

Esrar perdesi giderek büyüyor. Stad bildiğin Agatha Cristie romanlarına döndü sanırım en sonunda katil uşak çıkacak  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı FARUK

Koltukların üstünü kapatmışlar bence siyah branda ile
Reklam anlaşması ile alakalı olabilir

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı cisse557

Siyah koltuklar enfes görünüyor. Full siyah yapsalar bari :D

Çevrimdışı ahmetx

Ancak sol tarafta yeni koltuklarda yazı yok  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Bence yanlış tahmin siyah koltukların solundaki beyaz koltuklara bakarsan harf boşluğu falan yok pikselli bir tasarım var.

Çevrimdışı sozkul

O harfi yanlız kalmıştı orada, şikayet etmiştir.  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Size diyorum; Acil maç lazım !

Kafayı sıyırıyoruz yavaştan.. :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Bence yanlış tahmin siyah koltukların solundaki beyaz koltuklara bakarsan harf boşluğu falan yok pikselli bir tasarım var.
yalnız pikseller normalde o kadar aşağı inmiyor

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

NTVSpor da futbol zirvesi var fikret orman da orda.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan konuşmaya başladı. Ntvspor.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…