Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5781279 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı merttokeer

o kombineye para veren o koltuğu bir sene boyunca almıştır ve kulüp onu hiç bir koşulda ikinci kişiye satamaz
hiç bir Beşiktaşlı aldığı kombineyi her maç onaylatmak zorunda değil onaylatmadığı içinde stada sokulmama hakkı kimsede olamaz
o kadar çok insan varki bilgisayar tuşuna basmamış. Sen nasıl diyebilirsin bu koltuğu maça bir gün kala başkasına satabilirim
sen zaten satmışsın o koltuğu bunun adına sahtekarlık denir. ben bu koltuğa oturacağım sezon başında aldım deyince o koltuğu tekrar satmış olan dolandırıcılıktan
içeri girer. o kadar tasan varsa kombine satma her hafta maç bileti sat o zaman mesela başakşehirde maç bileti alıyorsun sonra iade oluyor ya
aslında kulüp iade etmeyebilir çünkü anlaşmamızda kombine alırken olimpiyattaki oynanacak maçların kombine kapsamında olduğu yazılıydı.
o nedenle kombinem var maça giremiyorum diye kimsenin itiraz hakkı yok
bileti her maç onaylatmak yerine bu maç gelmeyeceğim diyerek bileti boşa çıkartma durumu olabilir aslında

Çevrimdışı ZEKI

o kombineye para veren o koltuğu bir sene boyunca almıştır ve kulüp onu hiç bir koşulda ikinci kişiye satamaz
hiç bir Beşiktaşlı aldığı kombineyi her maç onaylatmak zorunda değil onaylatmadığı içinde stada sokulmama hakkı kimsede olamaz
o kadar çok insan varki bilgisayar tuşuna basmamış. Sen nasıl diyebilirsin bu koltuğu maça bir gün kala başkasına satabilirim
sen zaten satmışsın o koltuğu bunun adına sahtekarlık denir. ben bu koltuğa oturacağım sezon başında aldım deyince o koltuğu tekrar satmış olan dolandırıcılıktan
içeri girer. o kadar tasan varsa kombine satma her hafta maç bileti sat o zaman mesela başakşehirde maç bileti alıyorsun sonra iade oluyor ya
aslında kulüp iade etmeyebilir çünkü anlaşmamızda kombine alırken olimpiyattaki oynanacak maçların kombine kapsamında olduğu yazılıydı.
o nedenle kombinem var maça giremiyorum diye kimsenin itiraz hakkı yok
satmasina gerek yok, yurt disinda uygulanan sistem var. Kombinesi olup gelmeyecek olan kisi klube maca gelmeyecegini soyler. klupte biletiş satisa cikartir, satilan biletin belli bir yuzdesi (bu oran genelde yurt disinda %70) kombine sahibinin hesabina yatirilir. Geri kalan parada klube gelir olarak yazilir.
Bunu bir ara GS uygulayacakti ne durumdalar bir bilgim yok

Çevrimdışı Gonzo

İnternet Vodafone'un vizyonudur denmiş. Olabilir. Vodafone yapsın reklamını hiç itirazım olmaz. Yapılan bizim stadımıza yapılıyor. Stadın sadece maçlarla ilgili olduğu algısından bi kurtulmak lazım. 365 gün kullanılacak bir statta ücretsiz 4.5 G WIFI çok gerekli bir durum bence. Maç sırasında pozisyon ve gol tekrarları da hiç kötü bir şey değil bana göre. Tabi maçı bırakıp facebook twitter dolaşmaktan bahsetmiyorum. Bloklansa mı nedir?

Evet maç başladıktan sonra wifi kesilebilir..
Bu arada Şekerbegoviç'li hikayede ilk maçının sonucunu yazmamışsın merak ettim?

Bu arada JUVE-INTER maçı var şuan İtalya kupası, bizim stadın bitmiş halini sseyrediyorum sanki...

Çevrimdışı tangaz

satmasina gerek yok, yurt disinda uygulanan sistem var. Kombinesi olup gelmeyecek olan kisi klube maca gelmeyecegini soyler. klupte biletiş satisa cikartir, satilan biletin belli bir yuzdesi (bu oran genelde yurt disinda %70) kombine sahibinin hesabina yatirilir. Geri kalan parada klube gelir olarak yazilir.

proje çok güzelmiş gerçekten ve uygulanabilirliği kolay gibi duruyor. bu ve benzeri projeler geliştirmek gerekiyor endüstriyel futbolda. örneğin Almanya'da pek çok stadyumda büfe restoran gibi para harcanan yerlerde nakit kullanılmıyor stada girişte 5-10-20 euro gibi bedellerle kart satılıyor. kartın üzerinde hangi maç olduğu tarihi vb içeren bilgiler oyuncu takım resimleri falan oluyor hatta stada girerken bozuklukları da yükletiyorsun girişte polise falan bozuklukları da kaptırmamış oluyorsun :) stadyumdayken kartı kullandın çıkışta kartında kalan parayı geri iade alabiliyorsun. mesela Schalke taraftarları özellikle gelenek oluşturmuşlar kartta kalan 1-2 euroyu  kartı iade edip geri almıyorlar kulübe bağışlamış oluyorlar kendilerinin de çok güzel bir kart koleksiyonu oluyor. Schalke'nin bu şekilde yıllık girdisi 2-3 milyon euro arasındaymış.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ZEKI

proje çok güzelmiş gerçekten ve uygulanabilirliği kolay gibi duruyor. bu ve benzeri projeler geliştirmek gerekiyor endüstriyel futbolda. örneğin Almanya'da pek çok stadyumda büfe restoran gibi para harcanan yerlerde nakit kullanılmıyor stada girişte 5-10-20 euro gibi bedellerle kart satılıyor. kartın üzerinde hangi maç olduğu tarihi vb içeren bilgiler oyuncu takım resimleri falan oluyor hatta stada girerken bozuklukları da yükletiyorsun girişte polise falan bozuklukları da kaptırmamış oluyorsun :) stadyumdayken kartı kullandın çıkışta kartında kalan parayı geri iade alabiliyorsun. mesela Schalke taraftarları özellikle gelenek oluşturmuşlar kartta kalan 1-2 euroyu  kartı iade edip geri almıyorlar kulübe bağışlamış oluyorlar kendilerinin de çok güzel bir kart koleksiyonu oluyor. Schalke'nin bu şekilde yıllık girdisi 2-3 milyon euro arasındaymış.
Stadlarda uzeirni ararlar, bozuk paralair toplarlar. Bufede cay alirsin para ustunu bozuk verirler. Bizde bu tarz islerde mantik aramayacaksin. Dedigin sistem guzel bir sistem ama bunu bizim stadlarda uygulayabilirmisin iste o zor. Yeni bir kart satmak yerine mevcut olan kartlara para yukletip (yeri gelir akbile bile olur) o sekilde bozuk para derdinden kurtulursun.

Çevrimdışı cursedofdragon

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu arada JUVE-INTER maçı var şuan İtalya kupası, bizim stadın bitmiş halini sseyrediyorum sanki...

Galiba Fener maçıydı ama hatırlamıyorum. Heyecan.

@ZEKI abi aslında ben bu ülke şartlarına göre bir kombine düşünüyorum. Aylık kombine gibi. Ancak Paso bu işe uygun değil. Kulübün kendi tahsilat ve tahsis sisteminin olması lazım. 50 TL lik koltuğu sattın 35 Tl'yi nasıl vereceksin Paso sistemine. @Necmi abi demiş ya herkes internete giremeyebilir diye, tamam kulübe haber verelim de, kime? Bizde kulüpler taraftarla o kadar sıkı fıkı değil. Sadece taraftar gruplarının liderleriyle tanışıyorlar. Neden bir lidere tabi olacaksam  :akuma: Kulüp bizi tanımıyor. Sıradan taraftarını bilmiyor

Çevrimdışı cadavra

Shalke nin geliri aslinda munihle yarisir cinsten dunyanin en cok kulup uyeligi mi divan uyeligmiydi yanlisim olmasin bu konuda lider olduklari bi sey vardi divandi sanirim ve bunlar ciddi para yatiriolar kuluplerine stadlarida cok iyi zaten hepsinde oldugu gibi agzina kadar dolu nasil basariyi yakalayamiolar hayret.Ama su var Turkiye geneldinde fb gs Beşiktaş formalari satilio bu shalkenin almanya genelinde bole bi durum var midir yani rakamsal deilde tahminen konusuorum bu konuda forma satışında iyiyizdir herhalde tabi munih dunyaya satio da bu westham shalke tottheam gibi kulüplerden fazla satioruzdur kulup ürünü

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Stadlarda uzeirni ararlar, bozuk paralair toplarlar. Bufede cay alirsin para ustunu bozuk verirler. Bizde bu tarz islerde mantik aramayacaksin. Dedigin sistem guzel bir sistem ama bunu bizim stadlarda uygulayabilirmisin iste o zor. Yeni bir kart satmak yerine mevcut olan kartlara para yukletip (yeri gelir akbile bile olur) o sekilde bozuk para derdinden kurtulursun.

uygulanmaması için bir neden yok diyorum ve ilk fırsatta başkanla bunu paylaşacağım. bizde uygulanması zor, olmaz diye yola çıkarsak hiç bir şeyin üstesinden gelemeyiz. başkanımız yenilikçi ve ülke futbolunda ilkleri yapmaya çalışan, farkındalık yaratmaktan keyif alan biri ve bu projenin ilgisini çekebileceğini düşünüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TURKahvesi

bak bunu bilmiyordum şahsen @ZEKI abi
harika bir uygulama
fakat bu uygulamayı ülkemde gerçekleştirmek de zor
bu uygulamayı sistematik bir şekilde hayata geçirmek de meşakkatli bir duruma benziyor
umarım hayata geçirilir abi.

Çevrimdışı Gonzo

Kapalı - Eski açık arasındaki köşe yırtığını portatif tribünle kapatırız umarım, sonuçta bu üç köşeden biri depo olarak kullanılacak ve maç sırasında açık olmak zorunda değil. 55-60 binlik büyük stadlarda göze çok batmıyor ama mesela bizim köşe yırtığı juve arenada olsaydı taraftarın yığıldığı alanda kocaman bi boşluk olacaktı, bu haliyle çok iyi gözüküyor

Çevrimdışı MustafaKync

Müjdemi isterim :) Skorboardlar hazırlanmış. İmalatları tamam yani...

Çevrimdışı Sezer94

Markasi nedir ? Bence asma scoreboard olacak
Her zaman her yerde en büyük kartal.

kaynak resim ? :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Maci netesi veriyor ?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı serti67

@bjk_mabet hacı ne trollendın bızı be doğumhane önünde bekleyen adamlar gıbı volta atıyorum bakıyorum yok gelmemıs bakıyoz hemsıreden ses yok sıgara üstüne sıgara 😀😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Ekrem

arkadaşlar maç yayını yapılan linkleri paylaşmayalım lütfen

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı levent21

5 Tane buyuk kartal figuru yaptirilmis stada cesitli yerlerine konulicakmis

ben yatıyorum artık gelirsede yarın okurum herkese iyi geceler  :uyucam:

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet hacı ne trollendın bızı be doğumhane önünde bekleyen adamlar gıbı volta atıyorum bakıyorum yok gelmemıs bakıyoz hemsıreden ses yok sıgara üstüne sıgara 😀😀
süpriz misafir gelmiş bence beklemeyin