Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5782051 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı emrekhvcgl

yeni açık  14526
eski açık  10395
kapalı       9377
numaralı  6677
loca         1847
VIP           2150
engelli       162
basın         186
1903 T       670

Toplam:    45990
Benim saydığım böyle çıktı gerçi bu konuda @ahmetx  le anlaşamıyoruz ama burda kenarda dursun
en üst sıraya koltuk konursa 1200 koltuk sığıyor. buda gerçek kapasiteyi 47200 yapıyor
protokolü hesaplayamadım koltuk genişliklerini bilmiyorum
birde VIP tribün kapasitesinin içinde 1903 tribün var mı yoksa ayrı mı onu anlayamadım
birse 670 rakamdan düşecek  o kadar açıkladıkları VIP kapasitesini ben ayırdıkları bölüme sığdıramadım
kombinelerini sattıklarına göre vardır bir bildikleri :busted_cop:

hocam 45k'dan fazlasında gözüm yok :D bu kadarı kafidir benim için :D teşekkürler cevap için :ok:

Çevrimdışı sallapati

44.000 rakamı ideal bence.. ne eksik ne fazla

Çevrimdışı ahmetx

benim hesaplara göre kapasite 43500 civarı ile açılır ,ilerde en üst sıraya koltuk eklenirse 44.700 gibi bir rakama ulaşabilirz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

44.000 rakamı ideal bence.. ne eksik ne fazla
bence en ideali 46 bin , onun için eski açığın yükselmesini bekleyeceğiz.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı idil

çatal merdiven amma sırıtmış orda , koltuklar takılınca bu kadar sırıtmaz değil mi?

ayrım çatalın sol kısmından olacaksa belli olmaz bile bence
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

ayrım çatalın sol kısmından olacaksa belli olmaz bile bence
ben boş hali için sormuşdum  :)

Çevrimdışı karakartalım

yeni açık  14526
eski açık  10395
kapalı       9377
numaralı  6677
loca         1847
VIP           2150
engelli       162
basın         186
1903 T       670

Toplam:    45990
Benim saydığım böyle çıktı gerçi bu konuda @ahmetx  le anlaşamıyoruz ama burda kenarda dursun
en üst sıraya koltuk konursa 1200 koltuk sığıyor. buda gerçek kapasiteyi 47200 yapıyor
protokolü hesaplayamadım koltuk genişliklerini bilmiyorum
birde VIP tribün kapasitesinin içinde 1903 tribün var mı yoksa ayrı mı onu anlayamadım
birse 670 rakamdan düşecek  o kadar açıkladıkları VIP kapasitesini ben ayırdıkları bölüme sığdıramadım
kombinelerini sattıklarına göre vardır bir bildikleri :busted_cop:
bide eski açık 7sira artarsa onuda ekleyince efsane olur😄😄
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

bide eski açık 7sira artarsa onuda ekleyince efsane olur😄😄

stadyumun en saçma şeyi bu eski açık.

Çevrimdışı Efe

çatal merdiven amma sırıtmış orda , koltuklar takılınca bu kadar sırıtmaz değil mi?
sırıtmaz inşallah en azindam ayrim koysunlarda ordan kurtaralim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mellfred

45000 eydür 😉  geçen yapılan başkanlar toplantısından benim anladığım stat çevresi peyzaj işlerini Beşiktaş belediyesine yıkacaz

Çevrimdışı altan0348

En çok merak ettiğim konu stadın akıllılık özelliği ile ilgili yapılan çalışmalar. Vodafone acaba bu konuda ne kadar ilerlemistir ? Ne zaman başlamıştı acaba ? Stad bence mayıs başı gibi biter. Bir de Membranlar kaç parça olacak ? Catiyi örtmek için kaç parça membran kullanılacak ? Dışarıya vincler ne zaman kurulacak?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

En çok merak ettiğim konu stadın akıllılık özelliği ile ilgili yapılan çalışmalar. Vodafone acaba bu konuda ne kadar ilerlemistir ? Ne zaman başlamıştı acaba ? Stad bence mayıs başı gibi biter. Bir de Membranlar kaç parça olacak ? Catiyi örtmek için kaç parça membran kullanılacak ? Dışarıya vincler ne zaman kurulacak?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

42+42 parça olacak membranlar

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

nasi olmadı bak işte @Erdem Çözer

bu kadar malzeme o halatlarin ustune takildaya baska bisey demiyorum yani
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı merttokeer

gerçekçi olursak en ideali 40.000 ama psikolojik eşik bence 50.000. 50 binden az her rakam benim içimde ukte olarak kalacak. acaba ortamlarda stad 50bin mi desek başka kimse saymaya uğraşmaz heralde :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

bu kadar malzeme o halatlarin ustune takildaya baska bisey demiyorum yani
ordakinin en az 2 katı takıldı, 3 de olabilir.

Çevrimdışı ahmetx

gerçekçi olursak en ideali 40.000 ama psikolojik eşik bence 50.000. 50 binden az her rakam benim içimde ukte olarak kalacak. acaba ortamlarda stad 50bin mi desek başka kimse saymaya uğraşmaz heralde :evillol: :evillol: :evillol:
loca sıraları hariç temizinden her tribün 50 sıra olmalı oda 47-48 bin yapar.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı karakartalım

stadyumun en saçma şeyi bu eski açık.
Aynen abi bence eski kulelerin olduğu yapıyı komple yıkıp ona benzer mimaride stad tribünleri ile bir yapıp kuleleride çatı ile bir yapicaklardi hem daha estetik hem daha fazla alan kiralamaya is yerleri falan hemde o 7sira ile de yükselecekti eski açık ama izin vermiyorlar nedense
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe