Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5782460 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi inonu yeni acik catisi neyle kaplanmisti bilgin var mi abi?
membrandı ama türünü bilmiyorum @ayhantatar

Çevrimdışı cio

Vodafone Arena'nın membranları şubat ortasında stada gelerek çatı kapatma işlemine başlanacakmış...  :ishock:

Yok be daha erken gelmesinler, dikkat ettim de hedeflenen tarih ile reel tarih arasında 1 ay oynuyor, bence bu kadar ince işin olduğu stadın bu sene açılmasına zorlanmamalı artık.

Bir de bu kapasite 45 olsun 55 olsun fikirlerine tam anlam veremiyorum, hali hazırda daha satılmamış o kadar kombine var sen bana her maç stadı haddine kadar dolduracam diyebiliyor musun ki kapasite artsın istiyorsun ?

Kapasite artınca daha mı büyük takım olunuyor valla bilmediğimden soruyorum neden bu kadar muhabbeti dönüyor bu konunun 10 sayfada 1 kesin dönüyor bana biri açıklasın nedir bu denli önemli olan

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Yok be daha erken gelmesinler, dikkat ettim de hedeflenen tarih ile reel tarih arasında 1 ay oynuyor, bence bu kadar ince işin olduğu stadın bu sene açılmasına zorlanmamalı artık.

Bir de bu kapasite 45 olsun 55 olsun fikirlerine tam anlam veremiyorum, hali hazırda daha satılmamış o kadar kombine var sen bana her maç stadı haddine kadar dolduracam diyebiliyor musun ki kapasite artsın istiyorsun ?

Kapasite artınca daha mı büyük takım olunuyor valla bilmediğimden soruyorum neden bu kadar muhabbeti dönüyor bu konunun 10 sayfada 1 kesin dönüyor bana biri açıklasın nedir bu denli önemli olan

Biz klübümüzün para kazanma ihtimalini  seviyoruz.

Çevrimdışı cadavra

Kombinelerin satisi önemli bi sey hak veririm ama kombinelerinin hepsini satman stadın full olcagi anlamina gelmez fenerbahçe 37k.kombine satti maclarini 25 30k arasi oynuo sebebi adamla  2 3 mac icin kombine alio gs Beşiktaş bide avrupada ilerlerse kim cekicek o cileyi dio ayni sekilde gs de ole 24k ortalamayla oynuo ama sattigi kombine 30k yi geckin fener bu kadar kombine  satarak hata etti bana gore cunku normal lig macina gidicek adamda satti kombineler yuzunden maça gidemio yani bence 3 mac ust üste kombine sahibi mazereti olmayıp gelirse kombinesi iptal edilip parasi iade edilmeli bence.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı gokhanwww

buyrun @Efe Bey, teşekkürler @ahmetx Bey  :D :D :D
Yaa işte semersiz çatı yapamadılar..cok farklı cok da güzel duruyor...cokmu maliyet farkı vardi soncta bir kere yapılacakti

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cio

Biz klübümüzün para kazanma ihtimalini  seviyoruz.

Ben de takımımın tüm sezondaki bilet satışlarında sadece 2-3 maç talep fazlası yaşamasındansa, her maç dolu tribünler karşısında oynamasını isterim.

Geçen seneki Başakşehir maçında gördük şampiyonluğa giden takım 3 bin kişiye oynadı.

Çevrimdışı Gonzo

En çok merak ettiğim konu stadın akıllılık özelliği ile ilgili yapılan çalışmalar. Vodafone acaba bu konuda ne kadar ilerlemistir ? Ne zaman başlamıştı acaba ? Stad bence mayıs başı gibi biter. Bir de Membranlar kaç parça olacak ? Catiyi örtmek için kaç parça membran kullanılacak ? Dışarıya vincler ne zaman kurulacak?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkçası akıllı stad özellikleri falan vodafone'un kendi PR'ı... Numaralıda oturmayan taraftara bi artısı olacağını düşünmüyorum. Hatta takımı destek anlamında uzun vadede olumsuz etkisi de olabilir. PSV taraftarı kendi stadında kurulan ücretsiz wifi için protesto yapmış mesela; insanlar telefonlarıyla daha fazla vakit geçiriyor, takıma destek azalıyor diye.

Çevrimdışı osman1903

aslında şu çok mantıklı olmaz mı kombinelilerin saklı hakkı olur maçtan 1 gün öncesine kadar biletlerini sayfaya girip almaları lazım parayla değil o askıdaki biletini hesabına aktarmaktır eğer son gün veya 1 önceki güne kadar almazsa o bilette satışa çıkarılır eğer biletini hesabın aktarmassa ben maça gitmeyeceğim anlamına gelecek

Çevrimdışı Efe

Yaa işte semersiz çatı yapamadılar..cok farklı cok da güzel duruyor...cokmu maliyet farkı vardi soncta bir kere yapılacakti

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

semersiz çatinin ne gibi bir avantaji var onuda cözemedim gitti şuan yapilan çatidan ne gibi bize bit faydasi var mesela :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

Kedi yollarinda son durum ne?
En son 4 koseyi bos birakmislardi, semerler ile birlikte stada 3-5 tane gelmisti.
Yenileri gelmeye devam etti mi, takilmaya baslandi mi?
Basladiysa nereye takildi. Fotograflarda goremedim de..

Çevrimdışı Blackmd1

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Ben de takımımın tüm sezondaki bilet satışlarında sadece 2-3 maç talep fazlası yaşamasındansa, her maç dolu tribünler karşısında oynamasını isterim.

Geçen seneki Başakşehir maçında gördük şampiyonluğa giden takım 3 bin kişiye oynadı.
Şuan kapasite olsun,ambians olsun  ideal.  Stadımıza  kavuşmamıza çok az  kaldı.Mabedimizde  doluluk uzun yıllar  devam edecektir  merak etme.

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

@bjk_mabet abi herkez pür dikkat senden gelecek acıklamaya kilitlendi :)

Çevrimdışı tangaz

semersiz çatinin ne gibi bir avantaji var onuda cözemedim gitti şuan yapilan çatidan ne gibi bize bit faydasi var mesela :icool:

aslında olay avantaj dezavantaj mevzuu değil. kişisel beğeni, zevk ve tercih meselesi. mesela ben bizim çatıyı beğeniyorum ama projeyi ben yürütseydim Matmut Atlantique gibi bir çatı projesi yapardım :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cadavra

Antalya nin zemini tv den iyi gibi duzeltmisler gibi

Çevrimdışı cio

Şuan kapasite olsun,ambians olsun  ideal.  Stadımıza  kavuşmamıza çok az  kaldı.Mabedimizde  doluluk uzun yıllar  devam edecektir  merak etme.

Tabi hepimizin temennisi bu yönde. Lakin tecrübelerimiz farklı söylüyor. Umarım Dolmabahçe Beşiktaş seyircisi devamlılık gösterir.

Çevrimdışı cio

Kombinelerin satisi önemli bi sey hak veririm ama kombinelerinin hepsini satman stadın full olcagi anlamina gelmez fenerbahçe 37k.kombine satti maclarini 25 30k arasi oynuo sebebi adamla  2 3 mac icin kombine alio gs Beşiktaş bide avrupada ilerlerse kim cekicek o cileyi dio ayni sekilde gs de ole 24k ortalamayla oynuo ama sattigi kombine 30k yi geckin fener bu kadar kombine  satarak hata etti bana gore cunku normal lig macina gidicek adamda satti kombineler yuzunden maça gidemio yani bence 3 mac ust üste kombine sahibi mazereti olmayıp gelirse kombinesi iptal edilip parasi iade edilmeli bence.

Evet haklısın bu konuda, ama biz kombinemizi satsak stadın yeni olması ve inşallah şampiyonlukla girersek zaten seneye hep dolu olur stadımız, en azından kombine sayısı bu beklentiye cevap verebilecek bir veri.

Çevrimdışı Efe

aslında olay avantaj dezavantaj mevzuu değil. kişisel beğeni, zevk ve tercih meselesi. mesela ben bizim çatıyı beğeniyorum ama projeyi ben yürütseydim Matmut Atlantique gibi bir çatı projesi yapardım :tabe:
valla bu parasızlıkta ben çatının hiç bu şekilde yapılabileceğini düşünmüyordum gerçekten harika bi çatı yaptılar zaten kaldıran firma çok tecrübeli olmasına rağmen baya zorladı çatı dünyadaki ilk kaldırıştı üzerinde çeliklerle beraber tabiki üzerinde düşünüleebilir şu olsaydı denebilir ama bu dediğiniz gibi zevk meselesi mesela üzerinde düz ve sert bi malzeme olsaydı görüntü bana göre güzel olmayacaktı ve çatının su akıtma ihtimali ortaya çıkacaktı sert malzeme her zaman çatılarda sorundur esnek ve yumuşak mazlemenin hem bakımı kolay hemde maliyeti daha az  görünütü olarakta semerlerle beraber muazzam duracağını düşünüyorum bi bitsin bakalım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Tabi hepimizin temennisi bu yönde. Lakin tecrübelerimiz farklı söylüyor. Umarım Dolmabahçe Beşiktaş seyircisi devamlılık gösterir.
ben stadın açıldıktan bi kaç maç sonra dolmayacağını düşünüyorum  :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

aslında şu çok mantıklı olmaz mı kombinelilerin saklı hakkı olur maçtan 1 gün öncesine kadar biletlerini sayfaya girip almaları lazım parayla değil o askıdaki biletini hesabına aktarmaktır eğer son gün veya 1 önceki güne kadar almazsa o bilette satışa çıkarılır eğer biletini hesabın aktarmassa ben maça gitmeyeceğim anlamına gelecek
o kombineye para veren o koltuğu bir sene boyunca almıştır ve kulüp onu hiç bir koşulda ikinci kişiye satamaz
hiç bir Beşiktaşlı aldığı kombineyi her maç onaylatmak zorunda değil onaylatmadığı içinde stada sokulmama hakkı kimsede olamaz
o kadar çok insan varki bilgisayar tuşuna basmamış. Sen nasıl diyebilirsin bu koltuğu maça bir gün kala başkasına satabilirim
sen zaten satmışsın o koltuğu bunun adına sahtekarlık denir. ben bu koltuğa oturacağım sezon başında aldım deyince o koltuğu tekrar satmış olan dolandırıcılıktan
içeri girer. o kadar tasan varsa kombine satma her hafta maç bileti sat o zaman mesela başakşehirde maç bileti alıyorsun sonra iade oluyor ya
aslında kulüp iade etmeyebilir çünkü anlaşmamızda kombine alırken olimpiyattaki oynanacak maçların kombine kapsamında olduğu yazılıydı.
o nedenle kombinem var maça giremiyorum diye kimsenin itiraz hakkı yok

Çevrimiçi Necmi

ben stadın açıldıktan bi kaç maç sonra dolmayacağını düşünüyorum  :akuma:
bende aynı düşünceye sahibim 25000 ortalamaya oynarız gibi duruyor
oda en fazla şu anda gelen kemik bir tabaka var 12-13 bin kadar bunlara
oraya kadar gelmeye üşenenler yani passoyu protesto edenler katılır. oda olacağı 5000
kşiyi geçmez o kadar bile olduğunu sanmıyorum kaçak giriş olmayacak biletler pahalı olacak
ben ihtimal vermiyorum kapalı ve numaralı kombineyle dolduğu için ve burdaki insanlar her maça gelmeyecekleri için
yerinede bilet satma şansı olmayınca boşluklar olacak eski açık çok fazla grup tarafından tercih
ediliyor en istikrarlı taraftar tribünü orası olacak yeni açıkta doluluğu küçük maçlarda sağlayamaz

ysariusta

• Ziyaretçi

İnternet Vodafone'un vizyonudur denmiş. Olabilir. Vodafone yapsın reklamını hiç itirazım olmaz. Yapılan bizim stadımıza yapılıyor. Stadın sadece maçlarla ilgili olduğu algısından bi kurtulmak lazım. 365 gün kullanılacak bir statta ücretsiz 4.5 G WIFI çok gerekli bir durum bence. Maç sırasında pozisyon ve gol tekrarları da hiç kötü bir şey değil bana göre. Tabi maçı bırakıp facebook twitter dolaşmaktan bahsetmiyorum. Bloklansa mı nedir?

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....